Şimdi Ara

Trendyol'da Silk&Cashmere Markasının Saf İpek Ürünleri %50 İndirimli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kampanyayı incelemek için -->http://www.trendyol.com/Silk-Cashmere-C3209.aspx

Silk & Cashmere yeni sezon ve outlet ürünlerini incelemek için -->http://www.silkcashmere.com/shop/

Silk & Cashmere markası nedir?

Türkçemiz’de İpek ve Kaşmir anlamına gelen Silk & Cashmere, 1992 yılında kurulmuş, yüksek kaliteli 100% Saf Kaşmir, 100% Saf İpek ve bu iki elyafın birleşimi olan “Kaşipek” ten oluşan koleksiyonlarıyla dünyada kabul görmüş seçkin ve uzman bir Türk markasıdır. Son derece teknolojik donanıma sahip olan tesislerde ürettirdiği ürünlerini tüm dünyada Silk & Cashmere mağaza ve cornerlarında kendi markası ile pazarlamaktadır.

İpek nedir ?

Bombyx Mori cinsinden olan ipek böceğinden çıkan saf ipeğin bulunuşu M.Ö 2700’e kadar dayanır. Çin’li tarihçiler, Çin İmparatoru Huang Ti’nin gelini olan 14 yaşındaki Hsi Ling Shi, bir ipek böceği kozasından sarkan lifi tesadüf sonucu görmesiyle ipeğin buluşunun başladığını söylerler. Çok uzun zaman, çok az miktarda ipek ipliği sarayda sadece bu prensesin giysileri için üretilmiş olup; hatta “İpek” kelimesinin bu prensesin isminden esinlenerek verilen bir kelime olduğu söylenmektedir. İpek M.Ö. 139 yıllarında “İpek Yolu” olarak bilinen Doğu Çin’den Akdeniz’e kadar uzanan, dünyanın en uzun ticaret yolunun en değerli ürünü olmuştur. Yaklaşık 4000 yıl sonra ipek üretimi Avrupa ve Amerika’ya da yayılmış; 18. ve 19. yüzyıllarda Avrupalılar ipek üretiminde oldukça büyük adımlar atmışlardır. İpek böceği ipek lifi üreten bir çok çeşitli cins larvalara verilen toplu isimdir.

Ağırlığı sadece 1/30,000 ons kadar olan bir ipek böceği tırtıl olabilmek için kozasını yırttığı zaman daha sonraları harika değerde iplik olacak ipek lifini üretmektedir. Yüzyıllardır istenilen bu ürün, dünyanın en değerli lifi haline gelmiştir. Bazıları, ipeğin insan derisini sağlıklı ve genç tuttuğunu savunmaktadırlar. Her yaştaki Çinli bayanların yüzyıllar boyunca ipeksi yumuşaklıktaki ciltlerinin sırrının bu olduğu söylene gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JawsOzzy -- 20 Mayıs 2011; 14:25:28 >

• birileri sırtına böyle süslü ismi olan şeyler giyecek diye o kadar böceği sıcak suda kaynatarak öldürüyorlar ya.ben almam arkadaş,yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkaldım

birileri sırtına böyle süslü ismi olan şeyler giyecek diye o kadar böceği sıcak suda kaynatarak öldürüyorlar ya.ben almam arkadaş,yazık.

O zaman et de yemiyorsun..vejeteryansın
  • Bence indirim hikaye ve fiyatlar hala Call Center

Viaport Outlet mağazalarında da aynı indirim hikayesi var, fiyatları hep pahalı ve bu yüzden mağazaları da herzaman boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: astery99

quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkaldım

birileri sırtına böyle süslü ismi olan şeyler giyecek diye o kadar böceği sıcak suda kaynatarak öldürüyorlar ya.ben almam arkadaş,yazık.

O zaman et de yemiyorsun..vejeteryansın

hayır,et yiyorum tabii ki ama bu farklı bir durum. dana derisi ayakkabı giyerim dananın eti yenir çünkü ama yılan derisi ayakkabı giymem mesela. yani karnını doyurmak başka,bu zaruri birşey onu üstüne kıyafet yapmak başka.tilki derisi,ayı derisi ile kuzu derisini aynı vahşetlikte bulmuyorum. kurban kesmekle avı spor olarak yapıp avladığın hayvanı yememek aynı şey mi? ayrıyeten bu ipek denilen şeyin fiyatı da gereksiz pahalı.yüzde 50 indirim olsa bile fiyatlar hala çok yüksek.bu forumda da çok fazla alıp üstüne giyen insanın olucağı da zannetmiyorum.belki tek tük...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.