Şimdi Ara

trendyol da adidas ayakkabilar 99 tl den yetişen alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trendyol da adidas ayakkabilar 99 tl den başlıyor yetişen alır

m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/#!/adidas---kadin--erkek-spor-giyim/butikdetay/168930/erkek

https://m.trendyol.com/#!/erkek-kosu-ayakkabi---galaxy-3-m-/urundetay/168930/34727007

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o paraya superstar olacak ki benim için sıcak olsun. Hadi 50 daha ekledim üstüne yine yok...
  • göz gezdirdim de zaten piyasa fiyatında ürünler. koca butiğe 1-2 tane ucuz koyuyorlar genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim yalispor hep daha uygun oluyormu... Takip edelimmi tavsiye edermisin

• Çok da kaçmayacak fiyatlar yok bence Aliexpress Shopping Festte 130 a aldığım onemix ayakkabı Adidas'ın bu 150-200 e satılan ayakkabılarından çok daha iyi. Ayakkabı alacaksanız Aliexpress'e mutlaka bakın, artık bu ayakkabıların hepsi Çin'de birbirine yakın kalitelerde üretiliyor. En azından aliexpress'ten daha ucuza daha özellikli ayakkabılar alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi çok komik ya! Yetişen alır diyor bir de. Yahu bari şöyle sofistike basliklar koymayın "Trendyol, Adidas'ta indirim yapmış" bitti gitti. Ne o öyle, yetişen alır, evi arabayı sat, koş vatandaş koşşş?

• fiyatlar normal..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarman

https://www.trendyol.com/adidas-Erkek-Kosu-Ayakkabi---kanadia-8-tr-m/UrunDetay/168930/34727027/Erkek

bu ayakkabı koşu için nasıldır ve kalite bakımından?

nerede koşacaksın profesyonel misin,amacın ne sabahları yarım saat form tutmak niyetiyle mi koşacaksın

decathlondna 49 liraya aldığım kalenji ayakkabı ile 1 senedir koşuyorum evimin yanındaki parkta bazen belgrad ormanında da koştuğum oldu 3-5-7 km tempolu koşular ayakkabı hala patlamadı patlasa da koymaz 50 liraya aldım

kısaca yarışmalara hazırlanmıyorsanız bu kadar para vermeyin sırf koşmak için alacaksanız

• fiyatlar piyasa fiyatı..

boyle başlık açanlar uçurulmalı kesinlikle
  • yalısipor korayspor daha iyi.boyner gurubu iyice keklemeye başladı.boynerde 160 liralık çantayı koraydan 80 e aldım.

• türk telekom selfy 100tlye 20 tl indirim var. TRENDYOL yaz 5062ye gönder kod geliyor.. 8 tl kargo çıkıyor 108 liraya geldi ayakkabı.
  • flodan yarı fiyatına kinetixleri alınca adidas falan bakasım hiç gelmiyor
  • Ziraat Genç kartı olanlara extra %10 indirim yapıyor arkadaşlar.
  • Hocam teşekkürler Yok acemiyiz günlük koşarsak koşarım yoksa koşmam decathlondan geçtim siparişi bile :)
  • Bir adet sweatpant ve bir adet şort aldım. Sweatpant çok hoşuma gitti Piyasadan bayağı ucuz şort da piyasadan 10 tl aşağıda . Selfy kodu ile ikisi 118 e geldi uygun oldu sanırım. Sıcak olmasa da ılık fırsat. Haber veren arkadaşa teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.