< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 16 Ekim 2020; 17:7:15 > |
Trendyol 18 Lt Biryağ 147 TL (Kupon ve Cüzdanla) 2x5 Litre Tatsen Yağ 66 TL
-
-
2 dk geçmedi bitirmişiniz sayın ölücüler. Nefret ediyorum hepinizden -
la yeni mesaj geldi bi durun azıcık
-
157 değil mi 10tl zaten yüklüyoruz toplam 157 vermiş olacaz -
nerede migros yağlar , dün şans eseri 2 adet 2 litre aldım ama sonra birdaha stok açılmasını yakalayamadım
-
10+136 yükleyip alabiliyorsun satın aldım 18 lt onaylandı sipariş hazırlanıyor hocam 20 cüzdan veriyor , ilk yüklemeye 10 daha sonrasında 10 tl yüklemeye tekrar 10 tl veriyor -
Migrosu bende çok bekledim fakat kendi sitelerinde bile 5lt satışı yok zaten fiyat 44.50 den 49.90 a yükselmiş , migrosun kendi sitesinde 2 litrelik bulunuyor ama kupon veya indirim olmayınca bir artısı yok gibi -
Çocukluğumda en ucuz yağ biryağ diye hep bu markayı alırdık ne değişti de en pahalı yağ markası oldu bu? -
Patlak gelme olasılığı %85
-
migros 5 lt yağ 49,90 olmuş -
bu yağ alınmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 16 Ekim 2020; 22:44:55 > -
Hamdolsun eskiden yag kuyruklari vardi akp sayesinde kuyruklar bitti simdi klavye basinda bekliyoruz yaglari 😂😂 -
Seneye ekmek sıcak fırsatlara çıkar bu gidişle !!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cmd_Patlak gelme olasılığı %85
Umarım gelmez 18 lt teneke sonuçta sürat kargoya verilmiş bakalım istanbuldan geliyor.
-
Geçen hafta 25 Litre Yudum Yağ Trendyoldan Aldim.
Valla İyiki Aldim stok yaptim. 25 Litre Yudum Yağı 150TL ye aldım. Iyikide almışım
-
Link atabilir misiniz hocam? 25 lt yi 150₺ iyi almışsınız.
-
Pek de güzel almışsın hocam , mükemmel almışsın hangi satıcıdan aldın hocam
-
Olabilme ihtimali epey yüksek. 🙂
-
Alt limitsiz 30 tl kupon vardı geçen hafta.onunla aldı çoğu arkadaş. Bende ülker atıştırmalık depoladım.yağa yer yok çünkü.
-
Konusu değil ama Trendyol hızlı market kapandı mı arkadaşlar ? Giremiyorum anasayfa da banane çıkmıyor nasıl giriliyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hamdolsun eskiden yag kuyruklari vardi akp sayesinde kuyruklar bitti simdi klavye basinda bekliyoruz yaglari 😂😂
|
2 dk geçmedi bitirmişiniz sayın ölücüler. Nefret ediyorum hepinizden
|
Benzer içerikler
- intersport güvenilir mi
- bebemoney nasil kullanilir
- deli2go ne demek
- afyon eko sucuk yorumları
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X