cüzdan aktif hesaba 150/50 gelmiş süper. |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: OgoXdurex okey dağıtmışta dağıtmış. ücretsiz durex okey kuponları verebilirim aile planlaması önemli şu devirde çocuk büyük masraf
ilk soru benden gelsin ohalde :) Kuponlari nasil exel e aktariyorsunuz? elle yazmak imkansizdir heralde
-
Sonunda geldi!!!!! BAŞŞŞ
-
Yalnız o tahtatarak var ya ona dikkat etmek lazım.
-
Hiç aktif olmayan cüzdanı aktif etsek gelir mi bu kupon?
-
quote:
Orijinalden alıntı: biyikliadamilk soru benden gelsin ohalde :) Kuponlari nasil exel e aktariyorsunuz? elle yazmak imkansizdir heralde
Alıntıları Gösterkendi yazılımım hocam
-
Kodu nasıl kullanıyoruz arkadaşlar. Bana da 150 50 gelmiş. Ben cüzdana 150 mi yükleyeceğim. Bide kitaplarda geçiyor mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bana da gelmiş tosla kart ile ekstra avantaj sağlar mı cüzdanı bakiye yüklenince yardım ederseniz çok sevinirim cüzdanı aktifleştirdim 10 TL puan geldi bu ekstraya 300'e yüzü de kullanabilir miyim
Cüzdan aktif değildi ama 300/100 gelmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkay23Arkadaşlar bana da gelmiş tosla kart ile ekstra avantaj sağlar mı cüzdanı bakiye yüklenince yardım ederseniz çok sevinirim cüzdanı aktifleştirdim 10 TL puan geldi bu ekstraya 300'e yüzü de kullanabilir miyim
100tl harcama yapıp cüzdana yükleyin iade ücretini karta atmayın 100liralık çıkış olsun tosladan iadeler zamanı 30tl hesabınza tanımlanır. ben öyle yaptım kalan küsürat bekliyor cüzdandaki kalan bakiyeyi aktarmadım
-
yine Bashowski
-
xiaomi Mi Box S de geçerli olur mu bu kupon
-
Kuponu kullanamıyorum varmı kullanabilen ?
150/50 gelmiş ama cüzdansız hesaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trendyol cüzdanina para yuklediniz mi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Modu Chanyu
Bu mesaj silindi.Trendyol girisimci yapacak bizi:) 1000 liralık künefe yemeyle bitmez satmak lazim :)
30 gelmiş hayret. Kullanılan hesaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gelmemiş:/ kullanmayacak olan varsa ben alabilirim.
Tamam hallettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 11 Kasım 2020; 14:31:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X