Şimdi Ara

Trendkeyf 1 tel.kapağı alana 2.si bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.trendkeyf.com/guvenli-alisveris-pml5

BİR KAPAK ALANA BİR KAPAK BEDAVA
    - Kampanyamız 07.07.2014 - 11.07.2014 tarihleri arası geçerlidir.
    - Briden fazla kampanya birleştirilemez.
    - Kampanyadan yararlanmak için 1. ürünü sepete atınız. Satın alma işlemi esnasında sipariş notu olarak almak istediğiniz ürünün; modeli ve ürün adını belirtiniz.
    - Birden fazla ürün alımında satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize atınız. Satın alma işlemi esnasında sipariş notu olarak almak istediğiniz ürünlerin; modeli ve ürün adını belirtiniz.

Buradan alışveriş yapan oldu mu hiç acaba? Nasıl kapaklar kaliteli mi yoksa 40 liraya 1 adet kaft'tan mı alayım 50 liraya 2 adet buradan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 7 Temmuz 2014; 16:07:42 >

• Kupon birleşmez diyor :( Yoksa bende alırdım

Fiyatlara bakınca sadece bir kapak 50 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 7 Temmuz 2014; 16:23:37 >
  • 15 liraya alınır ama kapaklar heralde ? Dandik çıkar mı çıkmaz mı çözemedim siteyi.
  • canlı destek mevcut. ben aradığımı bulamadım.
  • site dolandırıcı çıktı . 2 aydır ulaşamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: travel-master

site dolandırıcı çıktı . 2 aydır ulaşamıyorum .

aynen bende ulaşamıyorum 2 hafta önce iphone 5 kapak sipariş verdim ne telefonları açıyorlar nede maillerime cevap veriyolar allahtan yüksek meblagda alışveriş yapmadık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha daha kapak kodu SATILIR
    2 yıl önce açıldı
    🥇 Daha daha kapak 2,5 tl
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce bu tip bir alışveriş x bir siteden yapmıştım çok memnun kalmıştım baskı ve süratten fakat fiyatı biraz yüksek gelmişti ama ucuz etin yahnisi misali buraya vermiş olduğum sipariş 1 buçuk aydır ortada yok param gitti zamanım gitti üstüne üstlük ulaşamıyorum kimseye bu da bana kapak oldu!!!
  • Bunlar beceremeyince dükkanı kapatıp gitti. Benim de değişim vardı, kaç ay oldu göndereli. Uygun bir zamanda dava açmak gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.