Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Asus K53SV modeli notebook var. Windows 7 Home Premium yüklü, Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz işlemcili, 4 GB RAM var. Yani son dönemlerdeki standart notebooklardan biri.
Bilgisayarla birlikte Norton Internet Security almıştım ve 1 yıldır onu kullanıyordum. Süresi dolunca yine aynısından almak için Vatan Bilgisayara gittim. Trend Micro Titanium önerdiler. Hem yarı fiyatı olması hem de yeni gelen Asus'larda bunun deneme sürümü var demeleri beni ikna etti. Ürün aldım.
Ürünü yükledikten sonra bilgisayarda bazı yavaşlamalar oldu. Internet explorerı açtıktan sonra yeni sekme açmak istediğimde bile 2 sn.lik takılmalar oluyor.
En önemli sorunum ise ping. speedtest yaptırıyorum. Trend micro çalışmazken ping sürem 20 ms'nin altında çıkarken, çalışır durumda iken 300 ms civarı sonuçlar çıkıyor.
Bu durumun çözümü var mı? Bir çözüm bulamazsam bunu silip yeniden Norton veya Kaspersky yüklemeyi düşünüyorum.
Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba
Herhangi bir yazılım çakışma yapıyor ve titanium ürününüzü trig ediyor olabilir.Aşağıdaki adresten yardımcı tool indirebilir ve çalıştırarak temizlik yapabilirsiniz.