Şimdi Ara

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 (4 Yıllık Lisans Kampanyası) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
48.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasıyor mu pcyi? microsoft essantialdan iyi mi?
  • Emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim ,

şu anda güncelleme yapıyor , umarım sorunsuz kullanırım. Benim bilgisayarda trend micro orjinal olarak yüklü geldi fakat süre bitmişti , şimdi yeniden devreye girdi .
  • Eset mi daha güvenilir yoksa Trend Micro mu?
  • dostum linke mail adresi yazıyorum kabul etmiyor acaba bana özelden bir key atabilicek var mı 1 yıllık 5 yıllık farketmez şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Ne gerek var 1 yıllık lisansa... Bugün denedim oluyor. 15.10.2015 tarihine kadar geçerli dedi.

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 bedava lisans kodu
    quote:

PDFP-9993-0283-4209-5883

Kullanıcı adı: Herhangi_bir_sey@ac-dijon.fr

Örnek: ABCDEF@ac-dijon.fr
    Buradaki ilk sayfadan aldım ve çalışıyor. Paylaşana teşekkürler.

Sonunda bu güzelliğin de suyu çıktı arkadaşlar!!!

Bu seri numarasıyla bilgisayarına "TREND MICRO TITANIUM INTERNET SECURITY 2012" kuran herkesin programı normalde 2015 yılına kadar lisanslı görünüyordu.

Bugün fark ettim. Süreyi 2012'ye geri çekmişler. Bu işte Türkiye satıcılarından birinin bir pamağı olabilir diye düşünmey başladım. Şu anda bendeki bilgisayarda ve aynı "key" ile program kurduğum tüm bilgisayarlarda "40 GÜN KALDI" diyor.

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 (4 Yıllık Lisans Kampanyası)

• Valla kaldırılması dert sıkıntı bir yazılım.. özel kaldırıcısı ile kaldırın.. çok ugraştırıyor yoksa..
  • Bu konu aracılığıyla bir tuzağa karşı sizleri uyarayım:

"LIVE SECURITY SUITE" adında, kendini bilgisayar güvenlik programı olarak tanıtan bir "SPYWARE" var. Değişik sitelerdeki "BANNER" ve diğer reklamlar yoluyla karşınıza çıkıyor. Yanlışlıkla tıklarsanız bilgisayarınıza kuruluyor, yalandan bir tarama yapıp "Şu kadar adet zararlı dosya bulundu" diyor. Siz eğer "TEMİZLE" derseniz yazılımı satın almanız gerektiğini falan söylüyor. Bu arada arka planda mevcut antivirüs veya "internet security" programını bozup devreden çıkartıyor. Bilgisayarınızda aşırı bir hantallık oluyor.

SAKIN OA KREDİ KARTI BİLGİLERİNİZİ VERME GAFLETİNDE BULUNMAYIN. SANAL KART BİLE VERMEYİN. ÜRÜN TAMAMEN CASUS YAZILIMDIR. KREDİ KARTINIZI BOŞALTIRLAR!

Arkadaşın biri yanlışlıkla kurmuş ve sistemi çöktü. Şu anda bu pislik yazılımın pert ettiği bir Windows7 işletim sistemini formatlayıp yeniden sistem kuruyorum.

• en iyisi hiç bulaşmayalım avast a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 6 Ağustos 2012; 17:42:37 >
  • benim bilgisayarda lisans süresi 2012 ye düşmüş
  • VB100 ve AV-COMPARATIVES organizasyonlarının yaptıkları testlere göre Avira ve Avast iyi. Pasif antivirüs koruması bana yeter diyenler için en iyi 2 yazılım.
  • elimde hediye olarak gelmiş "Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 3 Kullanıcı 1 Yıl" var düşünen olursa pm...

bilgi notu:

trend micro kullanıp memnun kalmış olanlar için.

"satılık jelatinli, kapalı kutu lisans"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_alone -- 7 Ağustos 2012; 13:00:44 >
  • rica etsem bir tanesini pm ile gönderir misin kardeş?
  • Trend Micro lisansı 15 Eylül 2012 tarihine çekti, 4yıllık lisans iptal.
  • bende hala 2015 yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Trend Micro lisansı 15 Eylül 2012 tarihine çekti, 4yıllık lisans iptal.

Aynen 2012 olmuş. Geçen norton fırsatı vardı devam ediyor mu bakmak lazım.
  • Forumda ki mesajları okuduktan sonra bende kontrol ettim arkadaşlar süre sonu bende de : 15.09.2012 olarak görünüyor ....yanılmıyorsam bir kaç ay önce 2015 lisans sonu olarak görüntüleniyordu. anlaşılan avast yada antivir'e döneceğiz ya da daha uygun antivirüs tavsiyesi olan var mı?
  • Bende de 2012 olmuş.
    Ücretsiz en iyi program sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Trend Micro lisansı 15 Eylül 2012 tarihine çekti, 4yıllık lisans iptal.

Aynen 2012 olmuş. Geçen norton fırsatı vardı devam ediyor mu bakmak lazım.

Devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ne gerek var 1 yıllık lisansa... Bugün denedim oluyor. 15.10.2015 tarihine kadar geçerli dedi.

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 bedava lisans kodu
    quote:

PDFP-9993-0283-4209-5883

Kullanıcı adı: Herhangi_bir_sey@ac-dijon.fr

Örnek: ABCDEF@ac-dijon.fr
    Buradaki ilk sayfadan aldım ve çalışıyor. Paylaşana teşekkürler.

Sonunda bu güzelliğin de suyu çıktı arkadaşlar!!!

Bu seri numarasıyla bilgisayarına "TREND MICRO TITANIUM INTERNET SECURITY 2012" kuran herkesin programı normalde 2015 yılına kadar lisanslı görünüyordu.

Bugün fark ettim. Süreyi 2012'ye geri çekmişler. Bu işte Türkiye satıcılarından birinin bir pamağı olabilir diye düşünmey başladım. Şu anda bendeki bilgisayarda ve aynı "key" ile program kurduğum tüm bilgisayarlarda "40 GÜN KALDI" diyor.

aynen benim lisansda 2012 e düştü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.