Arkadaşlar internetten gelebilecek saldırılara ve virüslere karşı Trend Micro Pc-Cillin İnternet Security sizce yeteri kadar başarılımı. Eğer kullanan ya da bilen varsa lütfen yazsın...
gayet ıyı bır program ancak tam koruma ve guvenlık konusunda acıkları var sana tavsıye edebılecegım antivir yada norton ben sahsen antinvir kullnıyorum gayet memnunum
Ben pc-cillin 2003 kullanıyordum memnundum şimdi pc-cillin 2005 cıkmış onu indirdim ve kullanıyorum ve çok memnunum arkadaş açıkLarı var demiş ama ben açık göremiyorum pc-cillin 2005 in gunde ıkı kere otomatik uptade sorduğu oluyor internette gezerken bence çok güvenLi.. Arkadaş açıkLarı yazarsa bende öğrenmiş olurum..
Firewall ı gerçekten etkili ama ayarları biraz karışık özellikle network ortamlarında pek tavsiye edebiliceğim bi uygulama değil ama güvenlik duvarı kullanıcaksana sana zonealarm ı tavsiye ederim ama kullandığın programda oldukça etkili
bütün antivirüs programları maksimum çalıştığında bilgisayarına giren çıkan her byte ı kontrol etmeye çalışır bu yüzden bazı programlar ve internet oldukça yavaşlar sonuçta hangi programı kullanırsan kullan ayarlarını optimize etmediğin sürece yüzde yüz etkili olmazlar o da bizim işimize gelmez peki naapcaz. benim yaptığımı yapabilirsin 1.5 mb lik solo antivirüs kurdum sistemde varmı yok mu belli değil ama virüsün adını bile yazsan kulakları dikiyor tavsiye ederim
arkadasım pc cilin gercekten guzel bir program fazla bir acıgı yok hemehemn hiç yok ama bilgisayarın son sistemse norton 2004 kullan