Şimdi Ara

Trend Micro İnternet Security 2 PC 19.-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bimeksten yaklaşık 19.-TL ye Kapersky İnternet security 2011 aldım ve seriali gelen mailde herhangi bir neden göstermeksizin 2 pc de kullanabileceğiniz Trend Micro ile değiştirmek istermisiniz dedi bende kabul ettim bakalım ne zaman döüş yapacaklar.Normalde sitesinde 2 adet trend micro 80.-tl civarı ama kaspersky ile değiştirirseniz 19 tl ye geliyor.

Orijinalden alıntı: énergy

yanlış yaptın :(

hemde çok yanlış...
    bedava antivirüs hediye ettiler ; helyumun hala kis 2011 ürünleri bulunabiliyor ;
    normalde kis 2012 karton kutuda geliyor ; ve tabiki fiyatıda şimdi nanaydır ;
    ama kis 2011 kutulu satılıpda ; dvdnin içinde kis 2012 olan helyum ürünleri daha ucuza mal olduğu için ;
    helyumda eski kaspersky Türkiye teknik servisi ve dağıtıcı satıcı firma olduğu için eldeki kaspersky ürünlerini ucuza satıyorlar ;
    artık Trend micro distribürütörü oldular ; Kasperskye bye bye dediler.

ama karton kutulu kis 2012 alacağınıza ; kis 2011 dvd kutulu almanız çok daha karlıdır ;
    çünkü kis 2012-2013 e yükseltmeniz var ; ikiside aynı ürün ; sadece yeni baskılar tuzlu geliyor.

bizim yurdum insanı cin gibidir ; hemen bimekse saldırı sonra onları fayiş fiyatla karaborsa olarak satıp milleti enayi duruma koyuyorlar

ben kis 2012 nin yeni lisansını bimexden aldığım gün bir kaç dallama olayı anlamış olacakki hemen şu ürünleri alıp vatandaşa dünyanın parasına satalım dediler ;
    o günün kamera kayıtları varsa polis dolandırıcıları yakalar ; tam yanlarından geçtim şerefsiz puştların. ;

dua etsinlerki karatede (haykido-kickbox-taybox-kunfu-ninjutsu) yeminliyim ; ögg falan anlamam (ögg bile bir şey yapamazdı bana ) öggye rağmen dalardım o dolandırıcı şerefsizlere Tepe natulusda. (desemde bildiğim tek dövüş sanatı güzel kızlardan kaç bakir yaşa dövüş sanatıdır. karate falan nerde - ne haykidosu -ne kickboxu vssi işte bu dövüş sanatı yüzünden bakir kaldım. İslamijutsu sanatı. bu sanatta evlenmeden karıya kıza yanaşılmaz ; ilişilmez ; zina -fuhuş olayı yasak ; Hiristiyanıjustu- Musevijutsu sanatında olduğu gibi ; onlardada yasaktı ; gidin rahipjutsuya ; hocajutsuya ; hahamjutsuya sorunuz.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.