Şimdi Ara

##Trekstor Vibez Sahipleri##SÜRÜKLE-BIRAK Yapamayanlar da Bakabilir## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: math_boy

    arkadaşım radyo kartını hiç tavsiye etmiyorum verim alamazsın.istanbulda merkezi yerlerde bile (hareket halindeyken) cihazın bulduğu net kanal sayısı 2 bilemedin 3..evde dinlerim diyosan nt de 40-50 ytl civarında radyolu trekstor mp3 çalarlar satılıyo onlardan almanı tavsiye ederim.radyo kartı almak kesinlikle gereksiz paranı sokağa atmış olursun.bu arada tekerlek menüsü gerçekten can sıkıcı.inşallah tekerlek menüsünün sadece ses için kullanılabileceği bir firmware çıkarda yükleriz..böyle bişeyden haberdar olan arkadşlar lütfen bizleride bilgilendirsin..


    Son firmwarede tekerlek döndürüldüğünde volume, pitchbend vs. çıkmasını engelleyebiliyorsunuz. Kısacası tekerlek döndüğünde hiç bir şey olmuyor, ses dahil. Bu durumda sesi diğer tuşlardan açıp kapatabilirsiniz. Yine aynı firmwarede tuş kilidi tek elle aktif hale gelecek şekilde ayarlamışlar, baya kolaylık olmuş.




  • son firmware 1.15 beta dimi?bu firmware lerin yayınlandığı net bir site varmı?.benim bulduğum site;
    temel html görünümünde,firmware in linkinin ve özelliklerinin yazılı olduğu tek bir sayfadan ibaret.
  • http://www.trekstor-uk.co.uk/beta/update-vibez-beta-v1.15.htm

    sayfanın en altında 2. başlık(firmware) altından inidireceksin.

    eğer beta değilde kararlı sürüm istersen v1.10 var sanırım, onu da direk trekstor.co.uk'dan indirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 3 Nisan 2008; 20:57:56 >
  • yardımc olduğun için sağolbeta 1.15 i kurdum.size tavsiyem menüyü ingilizce kullanın.ingilizce menüde olan özelliklerin birçoğu türkçe menüde yok.şimdi iyice ısımdım vibeze.herşeyi kafama göre ayarladım bence müthiş bi mp3 çalar kesinlikle diğerlerinden farklı özel bi cihaz..
  • artık kimse vibez kullanmıyor sanırım ya da dh benim eski üyeliğimi nedensiz iptal ettiği gibi onlarınki de iptal etti..
  • * cowon d2 ' im var ve gercekten artık ses renginden sıkıldım sinir bozucu bir eq'su var. bu sinirle direk sese yöneldim ve vibez almaya karar verdim ama

    ortada çok ilginç şeyler var. bazı forumlarda aletin arayüzde takılma hızlı calma gibi sorunları oluyormuş ve bu yüzden aleti herkes elinden çıkartıyomuş

    diye laflar duydum... başladı yine bir sinir bozukluğu... ne diyorsun ortak? beni rahatlatcak bişeyler söyle... ayrıca gitti gidiyorda 375 ytl ye satılan alet nt de

    nasıl oluyorda 200 e satılıyor. bunuda anlamış değilim...
  • ben nt den yetkili biriyle görüştüm.zamanında çok fazla getirmişler vibezden.biliyorsun nt sadece netten değil mağazalarındanda satış yapıyor.işte 200 e satılan vibezler mağazalarda kalanlar.yani stokları eritmeye çalışıyorlar.bu uygulamayı farklı ürünlerde bir çok teknomarkette yapıyor.ben bir hafta önce aldım vibezi.çok araştırdım öyle abartıldığı gibi sorunlu bi cihaz değil aksine ses kalitesi itibarı ile özel bir cihaz.empedans(32 ohm kulaklık kullanma zorunluluğu) probleminden başı ağrıyan 1 bilemedin 2 kişiye rastladım kaldıki onların problemi doğrudan kulaklıkla alakalı olmayabilir.ben önceden telefondan müzik dinliyodum.netten rasgele indirdiğim bi mp3 bozuk çıkmıştı.play listte sıra o mp3 e geldiğinde telefon kendine restart atıyodu o parçayı sildim ve sorun ortadan kalktı.şimdi ne alaka diyeceksin benim burada asıl anlatmak istediğim olay cihazın takılması yavaşlaması v.b. problemler bir yada birkaç kaynaktan doğuyor olabilir .vibez hala çok popüler.vibez kullanıcılarınında forumu terkettiğini sanmıyorum.adamlar artık herşeyini çözmüş aletin.konuşacak bişey kalmamış.sana firmware upgrade yapmanı tavsiye ederim.tekerlek menüsünü iptal edince cebinden çıkarmadan rahatlıkla kullanabilirsin.bugün bass tester diye 1,5 dk lık bi mp3 indirdim vibezin yanında verdiği dandik sennheiser kulaklıkla bile ağzım açık kaldı.pazartesi sennheiser İE4 alıyorum.izlenimlerimi biraz dinledikten sonra paylaşırım.




  • gittigidiyorda ki vibez ilanları bayadır orda (2 taneydi 3 olmuş).sanırım adam satamıyor.özellikle nt nin yapmış olduğu indirimden sonra satmakta biraz daha zorlanacaktır.bu arada nt nin sitesinde vibez bitti.belki son kalanları bazı merkezi şubelere yollamış olabilirler.sana tavsiyem mecidiyeköy nt yi ara sor..
  • arkadaşlar vibezdaki sorunlar zaten bu indirimden önce satılan mallarda belirli bir kullanım süresinden sonra ortaya çıkıyormuş.tabi bu hepsinin sorunlu olacağı anlamına gelmiyor ama sorun çıkma ihitmali fazla.ayrıca zamanla tekerleğin yavşaması gibi bi sorun da çoğu kullanıcı tarafından belirtiliyor.trekstorın vibez ayarında flas mp3 çalarları çıkacakmış,stok eritme olayının bununla da alakası olabilir.vibez kalmadı artık deniyor ntlerde falan,şunu da düşünmekte fayda var,garanti kapsamında mal değişimi gereken bir durumda yeni vibezı da bulunamayacak demektir bu.avrupada zaten şu an bulunamıyor,bu indirimle beraber de mallar bitti bitecek,bir sorun durumunda bu sorunla karşılacağınızı da düşünün derim ben.arıza ihtimali var,arızalanmayabilir de ama kullanıcı yorumlarına göre bu büyük ihtimal.bunları düşünüp öyle karar verin,aletin fiyatının yarıyarıya düşmesi bu riski almanıza değecek bir olaysa alın ama kötüyü düşünüp öyle hareket etmeniz daha iyi olacaktır naçizane fikrimce.ben de vibez düşünüyodum ama bunlardan dolayı vazgeçtim,ayrıca bir de ohm sorunu var tabi.sonye döndüm ki biliyorsunuzdur ses kalitesi olarak öne çıkan bir başka cihaz a8xx serisi.




  • son çıkan beta 1.15 firmware'i yüklemenizi tavsiye ederim güzel özellikler eklemişler, fm kartı almayı düşünen varsa boşu boşuna para vermesin sokaktan 2 ytl'ye radyo alın daha kaliteli radyo dinlersiniz...
    benim asıl önerim bulabiliyorsanız mutlaka kılıfını satın alın gerçekten çok kullanışlı, tekerlekten tamamen kurtuluyorsunuz...
  • Arkadaşlar ben de nt kampanyasından bir tane 12 GB trekstor vibez aldım. Araştırmalarımdan sonra; almadan önce hayal kırıklığına uğramayacağımı düşündüğüm tek şey ses kalitesiydi. Ancak ses kalitesi beklediğimin çok çok altında. Moralim çok bozuldu. Nokia N72 cep telefonum + Sennheiser CX300 kulaklıktan çok daha net ve kaliteli ses alıyorum. Herhangi bir özel ayar yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama bu haliyle sıradan 10 YTL'lik MP3 player gibi geliyor bana.

    Sizce yanlış yaptığım bir şey mi var?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tsomania

    Arkadaşlar ben de nt kampanyasından bir tane 12 GB trekstor vibez aldım. Araştırmalarımdan sonra; almadan önce hayal kırıklığına uğramayacağımı düşündüğüm tek şey ses kalitesiydi. Ancak ses kalitesi beklediğimin çok çok altında. Moralim çok bozuldu. Nokia N72 cep telefonum + Sennheiser CX300 kulaklıktan çok daha net ve kaliteli ses alıyorum. Herhangi bir özel ayar yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama bu haliyle sıradan 10 YTL'lik MP3 player gibi geliyor bana.

    Sizce yanlış yaptığım bir şey mi var?

    sen yoksa ses kalitesi kelimesinin gerçek anlamını bilmiyormusun bende sony w810i walkman telefon var trekstor organix bile w810i nin ses kalitesini solda sıfır bırakıyor ki düşün vibez dünyanın en iyi ses kalitesine sahip.. eğer seste kalite tını bass hoşuna gidiyorsa vibezin seni tatmin etmemesi çok anormal bir durumdur yada doğru ayar yapmamışsındır




  • Dediğim gibi vibezde en son şüphe edeceğim ses kalitesiydi. Ama ne yazık ki durum böyle. Standart fabrika ayarlarında da durum çok vasat. Bendeki bozuk olabilir mi? Ya da doğru ayar ne mesela?
    Hangi ayarları yaptın?Ben de deneyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsomania -- 9 Nisan 2008; 22:25:59 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tsomania

    Dediğim gibi vibezde en son şüphe edeceğim ses kalitesiydi. Ama ne yazık ki durum böyle. Standart fabrika ayarlarında da durum çok vasat. Bendeki bozuk olabilir mi? Ya da doğru ayar ne mesela?
    Hangi ayarları yaptın?Ben de deneyebilirim


    Kulaklık uymsuzluğu da olabilir.. Vibezler 32 Ohm kulaklık uyumludur.. 16 ohm kulaklıkla ses daha fazla ve tiz ağırlıklı çıkar..
  • Orjinal 32 ohm kulaklığını kullanıyorum. Açıkçası çok canım sıkıldı. Hiç alacak durumum yokken böyle kaliteli ürün %50 indirime girdi diye aldım. Bİr de böyle çıkınca...
    Arkadaşlar kullandığınız ayarları yazabilir misiniz buraya
  • Öncelikle daha önce yazdıklarımda vibez hakkında söylediğim iyi şeylerin hepsini geri alıyorum okuyanları yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyorum.

    arkadaşlar bende şu ucuz vibezlerden alıp aptallık ettim.çok sıkı bi ders aldım atalarımız ne demiş ucuzsa vardır bi illeti pahalıysa vardır bi hikmeti.forumlarda yazan herşeye aldanmamak gerekiyo.insan satın aldığı, para verdiği ürünü kötülemek istemiyo, burdada herkes vibezi yere göğe sığdıramadı bizde bişey sandık fiyatıda 200 olunca atladık.vibez gerçektende rezalet bi cihaz bu benim şahsi fikrim.zamanında 400 ytl civarında para veripte alan arkadaşların paralarına yazık olmuş bence.gerçektende son derece sorunlu bi cihaz.ses kalitesi gerçekten iyi olabilir ama kullanımı rezalet.heran bozulacakmış gibi bi yapısı var.özelliklede şu tekerlek akıllara zarar.1.15 sürümü beta olduğundan kullanım sırasında bazı hatalar verebiliyo.yani kısacası ben vibezden hiçbir keyif alamadım.aldığımada çok pişmanım.paraya kıydım ie 4 kulaklık aldım bide.yine forumlarda araştırdım çoğu kişi 16 ohmluk kulaklığın zararı olmaz demiş bende ilk kullanımlarda öyle sandım,ilk başlarda iyi gibiydi yada kendimi kandırdım.ie4 ü takığımda parçalar kendiliğinden pause oluyo kulaklığın switchini oynatınca tekrar çalmaya başlıyo sonra yine pause oluyo.
    okadar midem bulandıki vibezden görmek bile istemiyorum aleti.bu yazdıklarımın artık bi anlamı yok çünkü hiç bi yerde vibez yok gg hariç.gg den vibez almayı düşünen arkadaşlar varsa hemen vazgeçsinler.ordakilerin garantiside yok ellerinde patlama ihtimali çok yüksektir uyarıyorum.
    ses kalitesi önemlidir fakat herşey değildir.ayrıca vibezin ses kalitesi konusunda iriverle, cowonun ve creativenin bazı modelleriyle çok da farkı olduğunu düşünmüyorum.bir mp3 çaların olmazsa olmazı kullanım kolaylığıdır.ses kalitesi en iyi olsa bile kullanımı sorunluysa bi halta yaramıyo ben vibezde bunu gördüm..nokia cep telefonlarının çok satmasının en büyük nedenide kullanım kolaylığıdır.bunu farkeden diğer gsm telefon üreticileri bu konuda biraz nokia yı taklit ederek piyasada tutunabildiler.

    son olarak herkesi uyarıyorum:

    eğer bir ürün %50 gibi büyük bir indirime girdiyse hele hele elektronik bi ürünse almadan önce 2 kere değil günde 20 kere olmak üzere en az bir hafta düşünsünler.teknosa,vatan,media markt, gibi bilinen,güvenilen firmalar bile bu şekilde kampanyalarla ellerinde kalmış,iade edilmiş,arızalı,sorunlu servise gtmiş tamir edilmiş ürünleri vatandaşa kakalıyor.lütfen arkadaşlar bu konularda uyanık olalım bu tip ürünleri satın almayalım.sonra ağrısız başınızı ağrıtırsınız benden söylemesi...
    ayrıca bu ürünlerin iadeside sandığınız kadar kolay olmuyor.her konuda kuralcı olan bu firmalar iade konusunda size olmadık engeller çıkarabiliyorlar...bir diğer deyişle çamurlaşabiliyorlar..vibez alan arkadaşlar ve kendim için üzgünüm..indirimi kaçırdım alamadım diye hayıflanan arkadaşlar varsa hiç üzülmesinler,onlar Allah' ın sevgili kullarıymış ki almaları nasip olmamış.
    vibez hakkında daha yazacak çok şeyim var aslında ama çok uzun oldu.Şunu da söylemeden duramıycam,sen en kaliteli ses çipini kullan ilk çıktığında 400 ytl civarında bi fiyata sahip ol büyük sükse yap en iyi dap diye dillerde dolan ve sahibne 32 ohm dışında kulaklık kullandırma.bunun diğer adı rezalettir..
    saygılarımla..




  • * bilgiler yararlı olmuş... şüpheleniyodum iyice almaktan vazgectim... şu d2 nin sesi biraz daha iyi yapsalardı keske... artık heralde favori ses adayımız

    clix 2 kaldı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: math_boy

    Öncelikle daha önce yazdıklarımda vibez hakkında söylediğim iyi şeylerin hepsini geri alıyorum okuyanları yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyorum.

    ................................
    saygılarımla..


    ben vibez siparişi verdim fakat ürünü tedarik edemedikleri ve teşhir ürününü yollamayı teklif ettikleri için sonradan iptal ettim. sanırım isabet olmuş
  • Merhaba; bu cihazı hala kullanıp da satmayı düşünen olursa bana ulaşabilir mi ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.