Şimdi Ara

Trekstor Vibez mi Sony NWZ-A815 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonyde silicon kulaklık olması fikirlerimi çok değiştiriyo trekstorle verilen kulaklık sennhesier nasıldır ben böyle beynimi oynatacak bass istiyorum bası çok seviyorum arkadaşlar ayrı bi kulaklık alma bütçem yok hangisi:?

• kulaklığa göre karar veriyorsan tabiki sony i alacaksın.vibezin bazı harddisk sorunları çıkardığını duymuştum,kulaklığınında sennheiser olduğuna bakma çok kaliteli değiller.ben nwz-a816 kullanıyorum ve çok memnunum.alırsan ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır bass yönünden.
  • Vibez en kaliteli ses veren MP3 çalar büyük ihtim al ama bundan tam anlamıyla faydalanabilmen için oldukça kaliteli bir kulaklık gerekecektir ki bu da ek masraf demek. Alabilecek gücün varsa Vibez al. Yoksa Sony al.

Ben de yakın bir tarihte NWZ-A816 alacağım. Ama ne kadar yakın o meçhul işte. Neyse, geldiğinde incelememi ekleyeceğim zaten.
  • arkadaşlar çok sağolun en ucuz bimekste mi bu nwz-a815 bimekste(277 ytl)

• peki arkadaşım istanbul içinde direk mağazadan elden alabileceğim yer olarak neresi var
  • Mavi Bilgisayar'ın İstanbul'da mağazası var bildiğim kadarıyla.

Not: Yokmuş. Pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 24 Ocak 2008; 18:58:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Nw-a808 ve ipod
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ihtiyacını iyi belirle ona göre bir müzik çalar al. Ben nwz-a818 aldım yemin ederim ekranını hemen hemen hiç kullanmıyorum tuşlarının yerini ezberlediğimden cebimden yönetiyorum parçaları yani resim miş videoymuş pek kullanmıyorum bunları hatta renkli ekranı bile benim işime yaramıyor. bunun yerine flaşdisk boyutunda bir çalar alsaydım bir şey kaybetmezdim. Bunun dışında cihaz ,sonynin nwz çaları, güzel ses veriyor işine yarayacak türden.
    Ben çalarımı haftanın 5 günü günde 1 saate yakın ek özelliklerinden sadece dynamicnormalizer kapalı ses seviyesi 20 ekran koruyucusu blank, 10 sn ve ekran parlaklığıda 2. seviye olarak kullanıyorum 10 gün kullandıktan sonra şarjı bitiyor. Diğer arkadaşların kaç gün dayanıyor bilmiyorum ama bana göre şarjıda güzel. cihazı 3-4 kez yere düşürdüm ekranının üstüne ekranda çizik yok sadece siyah kapağında 2 tane nokta şeklinde beyazlık oluştu.

• mesela arkadaşım aklıma ipod 3g girmeye başladı hangisini tercih edeyim sony nin ekranı iyi değilmiki bidse ipod daha canlı geliyo ben bass seven birisiyim nasıl basslar bu alette
  • ipodta güzel dediğin gibi ipod daha canlı gözüküyor. sonyde clearbass var çok güzel bas veriyor bence ipodu bilmiyorum ama... dediğim gibi eğer fotoğrafla videoyla işin yoksa bunları tercih etme.
  • vibez'ın hdd sorunları yok yanlış bilgilendirmeyelim
  • hiçbi özeliği olmayan vibeza o kadar para baymak pek mantıklı gelmiyor bana.. bence a815 daha iyi..en azından ekranı daha iyi ve videoda izlenebilir..batarya süresi arasında da baya fark var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

hiçbi özeliği olmayan vibeza o kadar para baymak pek mantıklı gelmiyor bana.. bence a815 daha iyi..en azından ekranı daha iyi ve videoda izlenebilir..batarya süresi arasında da baya fark var..

sonyde o ses kalıtesını bulabılecegını sanıyrmusn ona bıde grado kulaklık super olur
  • sony uygun ekolayzırla ucar ona göre...... ben başta biraz garipsedim sesini ama gercekten cok esnek bir ses profili var.KAliteli bir alet tavsiyemdir.
  • arkadaşlar sony nwz A816 teknosada var mı sitesine baktım ama yoktu!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.