Şimdi Ara

trekstor ipod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yüksek ses benim için önemli
    eyer markalarda ürüne göre kalite degişiyosa ürünü söyleyin onu alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexe -- 24 Ağustos 2007; 13:01:28 >

• hangisi? tek marka vermişsin neyle kıyaslicaz trekstor vibezi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

hangisi? tek marka vermişsin neyle kıyaslicaz trekstor vibezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 24 Ağustos 2007; 14:01:38 >
  • DEGİŞTİRDİM
  • trekstor mu? ipod mu? sorusu çok genel bir soru olur...Her iki markanında birbirbirlerine üstünlükleri olabilir...Hangi modellerini karşılaştırmak istediğini söyle...Şimdi kalkıpta herhangi bir markanın 60 $ modeliyle diğer markanın 500$ modeli karşılaştıramayız..Anlatabildim mi?.
  • 1.sınıf ses kalitesi istiyorsan trekstor vibez alacaksın.video oynatmasını istiyosan alacağın aletin o zaman ipod video alırsın.
  • cowon d2 de düşünebilirsin eğer ipod düşünüyorsan bence bu zamanda ipod almak yanlış olur sadece hava atmak için alırsın ipodu ki o paraya değer mi bilemiyorum sen trekstor vibez ve cowon d2 ye bak derim eğer bunlar pahalı dersen o zmn trekstor organix ve cowon f2 ye bak derim

yani:
    cowon d2 = trekstor vibez
    cowon f2 = trekstor organix gibi bişe ok
  • cowon d2 = trekstor vibez derken sanırım fiyat aralıklarından bahsediyorsun yoksa hiç alakaları yok. mp3 çalar olmaları dışında...
  • ses kalitesinden ve fiyat aralığından bahsediyorum yoksa tabiki alakası yok bi vibez asla d2 kadar olamaz özellik olarak ama ses kalitesinde baş başa sayılır bu arada dün aldığım trekstor çok ii çıktı yau ses kalitesi harbi muhteşemmiş 200 şarkı attım WMA olarak 330mb tuttu ve inanılmaz bi ses oldu kulaklığı yere fırlatıyordum nerdeyse yani şunu diebilirim cowondan sonra beni etkileyen bir marka daha oldu helal olsun trekstor
  • arkadaşalar anlatamadım ben diyorum 2 marka var aklımda ipod ve tirekstor trekstor iyi dediniz ok trekstor alıcam ama benim için videyo zerrekadar ilgilendiren bi olay degil benim merakettigim video oynatanınkimi dahayüksek ses veriyo oynatmıyanlarmı açıkcası ben bumarka alıcam en iyi sesveren cihazının söyleyin bana.
    modelini yazmayı unutmayın
  • Kusura bakma başlığı açtığından beri ne istediğini doğru dürüst anlatamadın ki,bu konulara yabancı olduğun her halinle belli...Video oynatanla oynatmayanların yüksk ses farkı diye bir şey olmaz...Ürünün kalitesi ile ilgilidir....Neyse..

TREKSTOR DA KARAR VERDİĞİNE GÖRE BU MARKANIN EN İYİ 2 ÜRÜNÜ OLAN VİBEZ MODELİ İLE ORGANİX MODELİNİ İNCELEYECEKSİN...

http://resim.donanimhaber.com/m_9950854/mpage_1/key_TREKSTOR%2Corganix/tm.htm
    http://resim.donanimhaber.com/m_8972161/mpage_1/key_trekstor%2CVYBEZ/tm.htm

Fiyatlarıda burda..
    http://www.nt.com.tr/reyon.php?catid=1692

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 25 Ağustos 2007; 11:37:22 >

• o zaman paran warsa hiç düşünme vibez al (bnmde param olsa almayı düşünüyorum vibez)

kağıt üzerinde ;

arkadaşım vibez in ses çıkışı : 7.5 mW (L) + 7.5 mW (R) , 32 Ohm earphones

ama bu ses çıkışı 32 ohm lik bi kulaklık kullanırsan 16 ohm lik bi kulaklık kulanacaksan tahmini 2 katı artar (yanlışım warsa düzeltin)

http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=66&page=3

örnek olsn die cowon u3 ses çıkışı : 30 mW (L) + 30 mW (R) : 16 Ohm earphones

http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/u3/tech_specs.html

sonuç olarak

ses çıkışı bakımından 16 ohm lik bi kulaklık kulanıcak olursak toplamda vibez 30 mw lik bi ses çıkışı cowon u3 ise 60 mw lik bi ses çıkışı sağlıyor yani u3 ses çıkışı bakımından vibez i 2 ye katlıyor

ama işte önemli olan ses çıkışının yüksek olması değil bana ve çoğu kişiye göre en doğal sesi werebilen mp3 çalar iyi bi mp3 çalardır bu durumda ses çıkışının pek te önemi kalmıyor

çoğu forum ve inceleme sitesinde vibez çok övgü alıyor dinlemediğim için çok net şeyler söyleyemiyorum ama işte o doğal sesi werebilen mp3 çalarlardan biri vibez (okuduklarımın ışığında) . ama bnce aklındaki soru işaretlerini kaldırman için iyi bi kulaklıkla en yakın nt mağazasında ürünü dinle bnce ve sonra kararını wer.çünkü ucuz bi çalar değil we aldıktan sora memnun kalmassan pek hoş bi durum olmaz

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 25 Ağustos 2007; 11:49:05 >

• vibez le normal trekstor lerin ses çıkışları gücü netlik vs aynı biyosan vibez almıcam normal trekstor alıcam
    dedigim gibi ben müzik için alıcam video lazım olmaz bana ama vibez iyi ise tabiki mp3 için vibez alırım
  • vibez trekstor un en iyi ses kalitesine sahip mp3 çalarıdır. Organix ise en iyi ses kalitesine sahip flash bellekli modelidir trekstorun. Ses yüksekliğine fazla takılmayın bence de. Vibez ın ses yüksekliği gayet yeterli. Hd202 yi bile gayet iyi besliyor hatta son seste eq lu kulak kanatıcı olabiliyor. Ancak vibez 32 ohm dışı kulaklıklarda sorun çıkarıyor bilginize. Ayrıca d2 ile vibez ı ses kalitesi olarak kıyaslamak abesle iştigal olur.
  • Kısaca paran varsa ....Vibez alacaksın...Beni zorlar diyorsan Organix alacaksın...Organix in ses kalitesini bir NT mağazasına gidip deneyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 25 Ağustos 2007; 12:32:33 >
  • djexe vibez almayacaksan hiç organix fln uğraşma cowon u3 yada f2 al hem bu 2 modelde flac desteği war bunlardan da doğal ve çok iyi ses alırsın pm le msn i gönderdim istersen msnden görüşelim
  • abi banadeyin bu ürünü iyi al deyin
    vibez gereksiz siz çok etkilenmiş siniz
    trekstor vibez den ama normal bi trekstor ile sesfark etmiyosa benim için
    gereksiz bir yatırım olur.
    benim için fiyatdegil ses gücü çok çok önemli video fm foto vs beni ilgilendirmiyo ses istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexe -- 25 Ağustos 2007; 17:05:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djexe

abi banadeyin bu ürünü iyi al deyin
    vibez gereksiz siz çok etkilenmiş siniz
    trekstor vibez den ama normal bi trekstor ile sesfark etmiyosa benim için
    gereksiz bir yatırım olur.
    benim için fiyatdegil ses gücü çok çok önemli video fm foto vs beni ilgilendirmiyo ses istiyorum

o zmn cowon al arkadaşım ya da bende trekstor xtension var pop eqo da kulağını patlatır yanında senheisser veriorlar ama yetmedi bana ben philips 2615 ile kullanıyorum 32 de kulaklığı takamıyorum 1gb fm radyolu 80 ytl
  • djexe,anlamadıgın bişey var galiba.trekstor vibez zaten video filan oynatmıyor.ses için duzenlenmiş bir ürün.ekranı renkli, foto da gosteriyor (ama ''aman foto da gostersin'' telaşında hazırlanmış bir ürün degil).ayrıca fm için bi parca gerek galiba.satın alman gerekiyor.cins ama bence tasarımı mükemmel.ayrıca iriver,trekstor ve cowon seste öne cıkan markalar.

trekstor ipod

trekstor ipod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikbinn -- 26 Ağustos 2007; 1:29:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.