Şimdi Ara

Treble Test || Tiz Test [TAZELENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep bass test mi olucak tizin başı kelmi dostlaR

1.30 dakikalık bi mp3 sonuna dogru hızlanıyo sesi acmayın sakın ... Ben bunu cep telime yukledim milleti gıcık edıyom frekans o kadar yuksekkı sınıfta acınca bahceden duyuluyo hehe kolay gelsin ..

Treble Tiz Test

RAR Dosyasını WİNRAR la Açıp Müziği Dinleyebilirsiniz ..
    Hemen ile Paylas ın arasındaki boslugu siliniz.

DOWNLOAD:
    http://www.hemen paylas.com/download/745000/_t_play_this_2_1_.rar.html

Ozdamar Farkıyla ... Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 18 Mayıs 2006; 23:33:22 >

• kardeş tam da aklımdan geçiyordu böyle bişey varsa deneyelim diyecektim forumda... ..ki sen yapmışsın yapacağını
    teşekkürler dostum deneyelim bakalım nası olacak X-530 da...
  • aman yavaş ibo
  • gerçekten frekans yüksek boyutlara ulaşıyor insanın beynini tırmalıyor...
    sesi kısıp yavaş yavaş açın derim ben

( ekleyim dedim...bass-ışık projesi yakında bitiyor ozdamar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 5 Mayıs 2006; 23:19:47 >
  • hocam wala iyiki verdin bunu yaaa 6230i ye attım onda dinledim şimdi... odanın içinde durulmuyor... ve belki inanmıyacaksın ancak camı açtım camın önüne koydum kapadım camı. sora dinledim, sokaktada durulmuyor... hatta ortalara doğru cama çıkanlar oldu... acayip bir işkence yöntemi... derste açarım artık ben bunu
  • teşekkürler, bunuda indirelim bakalım.
  • dostlar biz bunu aynı anda 18 telefondan dinledik derste yorum yok ..

neyse gule gule dınleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolby Test Videoları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dosya bulunamadı diyor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

dosya bulunamadı diyor ama

dosya yerinde birader.
    sondaki mp3 yazan yeri birleştir. hemen payşında 'ş' sini s yap ve birleştir kelimeyi tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 6 Mayıs 2006; 21:25:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

dosya bulunamadı diyor ama

dosya yerinde birader.
    sondaki mp3 yazan yeri birleştir. hemen payşında 'ş' sini s yap ve birleştir kelimeyi tamamdır.

yaw onudamı parçalamış

ben sadece hemen paylaş kısmını ayırdı sandımsı
  • kusura bakma arkadasım forumda M P 3 yazmak yasak birleşik yazılmıyor anladın

değiştirdim başka server dan yukleyebilirsiniz tek yapmanız gereken adresi adres cubugunuza yapıştırmak ve P AYLAS taki p yi AYLAS la yapıştırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 9 Mayıs 2006; 1:53:04 >
  • Alın size iyi bir tiz testi. Yalnız dandik sistemlerle sesini fazla açmayın amfinizi yakabilirsiniz. Benim amfimin fanları devreye giriyor bu testi yapınca.(Technics sa-da10) Kolonlarımda 4 adet 25 Cm wooferlar var bu test kadar yormuyor. Dikkat edin.
    http://www.realmofexcursion.com/audio/testtones/22kHz_to_1Hz.m p3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 17 Mayıs 2006; 17:22:23 >
  • Sagol @FARUKBABA Dostum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

kusura bakma arkadasım forumda M P 3 yazmak yasak birleşik yazılmıyor anladın

değiştirdim başka server dan yukleyebilirsiniz tek yapmanız gereken adresi adres cubugunuza yapıştırmak ve P AYLAS taki p yi AYLAS la yapıştırmak

linki kontrol edermisin sayfa görüntülenemiyor
  • pardon yanlışlıkla 2 kere yazmışım.moderatör arkadaşlar silerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 14 Mayıs 2006; 1:48:33 >
  • Forumdaki tüm testler tek başlık altında toplansa çok daha iyi olur.
  • çok güzel bir test, daha önce bu kadar ince bir sesi hiçbiryerde duymamıştım.. Beynimin içinde hissettim gerçekten, ama denildiği gibi 20 khz üstünde frekansta algılama sorunu oluyor insanlarda.
  • dosya bulunamıyor diyor. başka bir server a upload edermisiniz ?
  • muzik dosyası yerinde yok kardes.bulunamıyor dosya.

hemen paylasa falan yukle bir de istersen.merak ettim zaten fazla buyuk bir dosya degilmiş.

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 17 Mayıs 2006; 13:22:55 >
  • link ölmüş kardeş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.