Bildirim
Treasure Chest (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bana ms,impact,wreath of eronion,roon staff çıktı _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
bana harpoon çıktı yawadamlara dv çıkıo of...
kötü olmuş kardes_____________________________ -
yaw benimde kafam karışık satsam mı kırdırsam mı olimpia da kaça satılır o acaip paraya ihtiyacım var _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: lehrer
yaw benimde kafam karışık satsam mı kırdırsam mı olimpia da kaça satılır o acaip paraya ihtiyacım var
kırdır_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyHero
Bana Hell Breaker düştü olimpiadayım acaip para ihtayacım vardı ZeroTolarance calnında birisine 10GB den sattım
kusura bakma ama kazık yemişin
cs nin bile 4-5 tane olduğu olympia serverında tek hell breaker ı 10gb a sattıysan kazık yemişsindir.
bu arada bana philium+1 düştü_____________________________ [color=
-
bana defender of the lord cıktıda element basamıom :( _____________________________ Doktor bone -
uffff bana priest bone crasher çıktı Herhalde çıkabilecek en kötü item bana geldi
_____________________________ -
priest chitin boots,glave,warrior shell pad,complate pad. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: baddayberkk
Bana ms,impact,wreath of eronion,roon staff çıktı
nasıl o kadar chest buldunki görev bi kere yapılmıyormu_____________________________ Kılıcın Keskinleşmesi İçin Çok Çekiç Yemesi Gerekir . -
400m na sattım xigenonda en iyisi satmak bence kötü item düşen çok kişi var _____________________________ bu bir işaret... -
toto spear _____________________________ -
Complete Robe üstlük zamanında 100-150 m ederdi 35mden satabildim anca _____________________________ -
biz kırıyoz mirage düşüyo ya şansa bak bea _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: FurBlood
quote:
Orjinalden alıntı: baddayberkk
Bana ms,impact,wreath of eronion,roon staff çıktı
nasıl o kadar chest buldunki görev bi kere yapılmıyormu
Bi tane bende vardı 1tane arkda Bi tanede onun hacklenmiş charında bi tanesinide aldık ve kırdırdık_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: EspaNoL
60 görevide ondan
ben 57yim ama alabiliom_____________________________ -
-
förev 55+ dır bu kadar yaw bende görevi aldım kırsam mı kırmasammı?? _____________________________ -
BANA Bİ HARPOON , DİĞER CHARIMA DA GLAVE DÜŞTÜ :( _____________________________ Nind vel’uss kyorl nind rahta thalra elghinn dal lil alust ----> '' Those who watch their backs meet death from the front '' -
Mage complete gloves
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X