Görev 19'a geldım.Silah mı yoksa Ekonomi mi seçeyim?
Silah
Çünkü Ekonomide yi seçersen simdi asker çıkaramıcaksın, sonra asker çımayınca koruma süren de bitince gelcek yağmalar gelcek yağmalar madde kalmıcak ki Ekonomi yapabilesin :) Yani önce asker çıkar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Parima
Silah
Öyle yaptım hocam zaten.Doğru kararmış.
quote:
Silah
Çünkü Ekonomide yi seçersen simdi asker çıkaramıcaksın, sonra asker çımayınca koruma süren de bitince gelcek yağmalar gelcek yağmalar madde kalmıcak ki Ekonomi yapabilesin :) Yani önce asker çıkar :)
aaynen katılıyorum
Baştan hata yapmışsın.Görevleri yapmayacaktın.
quote:
Orijinalden alıntı: UniJaa_61
Baştan hata yapmışsın.Görevleri yapmayacaktın.
tabikide yapmayacaktı ama olan olmuş şunun şurasında 7 görev kalmış zaten büyük oyuncular hiç bir zaman görev yapmaz
quote:
Silah
kardeş askeriyeyi seçtin ekonomi olmayınca askerde yapamıycan ekonomide yine sığınak filan yağmacıları eli boş gönderirsin
Galyaysan Asker'i seçmenin bir anlamı yok, yağma yapcak halin yok cermensen allahın emri askeri seçeçeksin, roma'yı kendine güveniyosan askeri seçeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: metonos
quote:
Silah
kardeş askeriyeyi seçtin ekonomi olmayınca askerde yapamıycan ekonomide yine sığınak filan yağmacıları eli boş gönderirsin