Şimdi Ara

Travia görev hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev 19'a geldım.Silah mı yoksa Ekonomi mi seçeyim?

• Silah

Çünkü Ekonomide yi seçersen simdi asker çıkaramıcaksın, sonra asker çımayınca koruma süren de bitince gelcek yağmalar gelcek yağmalar madde kalmıcak ki Ekonomi yapabilesin :) Yani önce asker çıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parima

Silah

Öyle yaptım hocam zaten.Doğru kararmış.
  • quote:

Silah

Çünkü Ekonomide yi seçersen simdi asker çıkaramıcaksın, sonra asker çımayınca koruma süren de bitince gelcek yağmalar gelcek yağmalar madde kalmıcak ki Ekonomi yapabilesin :) Yani önce asker çıkar :)

aaynen katılıyorum
  • Baştan hata yapmışsın.Görevleri yapmayacaktın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Baştan hata yapmışsın.Görevleri yapmayacaktın.

tabikide yapmayacaktı ama olan olmuş şunun şurasında 7 görev kalmış zaten büyük oyuncular hiç bir zaman görev yapmaz
  • quote:

Silah

kardeş askeriyeyi seçtin ekonomi olmayınca askerde yapamıycan ekonomide yine sığınak filan yağmacıları eli boş gönderirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galyaysan Asker'i seçmenin bir anlamı yok, yağma yapcak halin yok cermensen allahın emri askeri seçeçeksin, roma'yı kendine güveniyosan askeri seçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metonos

quote:

Silah

kardeş askeriyeyi seçtin ekonomi olmayınca askerde yapamıycan ekonomide yine sığınak filan yağmacıları eli boş gönderirsin

Senin 24 saatlik üretimin benim 2 saatlik yağmamdanda azdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.