Şimdi Ara

Traş Sonrası Ciltte Kızarıklık Önlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya gençler traş olduktan sonra ertesi gün falan özellikle çene altında falan bayağı kızarıklık oluyor genelde bepanthene sürüyorum geçiyor ama hiç olmasın uğraşmayım istiyorum.

Hassas ciltli kişiler nasıl traş olmalı traş sonrası ne yapmalı bir söyleyiverin bana

•  Traş Sonrası Ciltte Kızarıklık Önlemi
  • traş olmadan önce yüzünüzü sabunla yıkayın.çıkan küçük sivilceler veya kızarıklıklar traş sonrası kıl folekülleri daha açık oldukları için enfekte olma ihtimalleri artar.traş sonrası da losyon kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

traş olmadan önce yüzünüzü sabunla yıkayın.çıkan küçük sivilceler veya kızarıklıklar traş sonrası kıl folekülleri daha açık oldukları için enfekte olma ihtimalleri artar.traş sonrası da losyon kullanabilirsiniz.

Biraz araştırdım tek bıçaklı kullanın, köpüğü bekletin gibi şeyler yazıyor bunlar da yararlı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

traş olmadan önce yüzünüzü sabunla yıkayın.çıkan küçük sivilceler veya kızarıklıklar traş sonrası kıl folekülleri daha açık oldukları için enfekte olma ihtimalleri artar.traş sonrası da losyon kullanabilirsiniz.

Sabunla yıkamak cildi kurutmazmı ? Ben traş olmadan önce yüzümü sıcak suyla yıkıyorum traş olduktan sonrada losyon sürüyorum kızarıklık falan olmuyor.
  • traş olurken sakalın çıkış yönüne doğru olacaksın, ters alırsan kızarıklıklar ve sivilceler oluşur.
  • Tras kolonyasi sur kizarmayi engelliyo, kokusuda guzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçkıran ve deride çökme.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arko'dan, ucuz köpük ve sabundan uzak dur, gillette yada nivea gel ve en az 3 bıçaklı gillette kullan, traş olmadan önce banyoda sakallarını sıcak suyla 3-5dk ovala, birde traş olurken yanına bir küçük kaba kaynamış su al ve her defasında jileti soğuk suda yıkadıktan sonra bu sıcak suda ısıt ve öyle traşına devam et, ters sakın alma nasıl çıkmışsa sakal, o yöne doğru almaya özen göster bunlar benim yaptıklarım ve aklıma gelenler, aklıma geldikçe yazarım ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.