Şimdi Ara

traş köpüğü olmadan nasıl traş olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler köpük yok sabunla olur mu hiç denemedim ama kesmemde lazım şu an var mı alternatif yöntem bilinen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Traş Köpüğü Olmadan Traş Olmak

Traş köpüğü olmadan traş olmak mümkün olsa da, hassas cilde sahip kişiler için tahrişe neden olabilir. Yine de köpüksüz traş olmayı tercih ediyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:

• Yüzünü sıcak suyla yıka: Bu, tüyleri yumuşatacak ve tıraş işlemini kolaylaştıracaktır.
    • Tıraş bıçağını iyice ıslat: Keskin bir tıraş bıçağı kullanmak önemlidir.
    • Yüzüne sabun veya şampuan sür: Traş köpüğü yerine sabun veya şampuan kullanabilirsiniz. Bunlar kayganlık sağlayacak ve tıraş bıçağının daha kolay hareket etmesine yardımcı olacaktır.
    • Küçük darbelerle tıraş ol: Traş olurken uzun darbeler yapmaktan kaçının. Bunun yerine kısa, nazik darbeler kullanarak cildinizi tahriş etmekten kaçının.
    • Yüzünü tıraş yönünde tıraş et: Tüylerin uzadığı yöne doğru tıraş olmalısın. Bu, daha yakın bir tıraş sağlayacak ve batık tüyleri önleyecektir.
    • Sık sık durup yüzünü yıka: Traş sırasında yüzünü durulayarak tıraş bıçağına yapışan tüyleri ve sabun artıklarını temizleyebilirsin. Bu, tıraş bıçağının tıkanmasını önleyecektir.
    • Tıraş sonrası cildini nemlendir: Traştan sonra cildini nemlendirmek, tahrişi azaltacak ve cildini yumuşak ve sağlıklı tutacaktır.

Traş Köpüğü Yerine Ne Kullanılır?

• Sabun
    • Şampuan
    • Saç kremi
    • Hindistan cevizi yağı
    • Zeytin yağı

Not: Hassas cilde sahipseniz, traş köpüğü olmadan traş olmadan önce yama testi yapmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şampuanı köpürt
  • Bana da lazım

deeermişimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam delimisin sen? Normal sabunla bile tras olabilirsin.guzelce kopurt ve sur yuzune.

• Olur,sakallar çok fazla gür değilse bişey olmaz.
  • Hocam kuru traş olmada ne yaparsan yap bir kere kuru traş oldum yüzüm çok tahriş olmuştu,Sabunu köpürtüp olabilirsin.
  • sıvı sabun da iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş jeli nasıl kullanılır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha nicki emineUA'ymış yeni farkediyorum garip garip okuyordum ben de nickini

• Lise de hic mi ceza yemedin kopuk yok diye sabunla yapardik

• 8 sene önce lisede okula sakallı gittim diye müdür yardımcısı biryerden permatik bulup buluşturup sınıfın içinde kuru kuru kesmeye başlamıştı.sınıfa rezil olmayı geçtim yüzümün her yerini kesti. dişlerimi sıktığımı görünce daha çok bastırarak ve hızlanarak kesmeye başlayınca refleks ile boğazından tutup bütün gücümle boğmaya çalıştım. doğal olarak okulda da son günüm oldu o gün.. faşist(moda oldu bu kelime) eylemlere karşı boyun eğmeyin eğdirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

Bana da lazım

deeermişimm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.