Şimdi Ara

Traş bıçağı mı ? Traş Makinası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce traş makinası mı ? Traş bıçağı mı ? Traş bıçağı kullanacam ama bazı kişilerde görüyorum mesela sakalını ne kadar keserse kessin , yüzü gri bir renk alıyor , sakalların yerleri görünüyor ve dolayısıyla yüzü grimsi oluyor. Traş makinasında ise sivilce yapıyor deniliyor.

Bir diğer sorumda hangisinde daha uzun süre kısa kalıyor sakallar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandal59 -- 13 Ocak 2010; 20:25:06 >

• valla ben köpüksüz direk jiletle yanaklarımı kese kese alıyorum arada etler geliyor jilete altlarıda makineyle alıyorum
  • imkanınız varsa tıraş bıçağı kullanın. sakalı sıcak suyla ve tıraş köpüğüyle yumuşatın. tıraş olun. sonra soğuk suyla yıkayıp yüzünüzü gerin. tıraş sonrası balm sürün. mis gibi olursunuz tıraş makinesi falan genelde kuru olarak kullanıldığından elinizi atınca tırtıklı olur, zımpara surat gibi olursunuz, kötü olur.
  • Traş makinası kullandım 2 yıl kadar ama hep sivilce yapıyor ve hiçbir şekilde sinekkaydı traş yapmıyor.Şuan Bıçak kullanıyorum ve çok rahatım..
  • Kesinlikle bıçak. Ben 1 sene traş makinesi kullandım. Sivilce problemlerini arttırdı. Alamadığı bölgeler oluyordu tabi kötü bi görüntü bırakıyor. Bıçağın verdği o ferahlığı vermiyor birde. Buda en önemli farklardan :)
  • kimse traş olmuomu yaa :)
  • traj makınesı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tıraş Bıçağı Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle traş makinası.
    Traş bıçağı sivilceyi makinanın tersine daha çok arttırıyor.
    İmkanı olan herkesin traş makinası kullanması gerekir.Traş bıçakları cildin çabuk yaşlanmasınada sebep olur.Bu yüzden cilt sağlığı için traş bıçağını şahsen tercih etmiyorum.
    Tek eksik noktası sinek kaydı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 13 Ocak 2010; 21:42:34 >
  • ikiside )))

sinekkaydı traşta tartışmasız jilet üstündür ...haftaiçi, her sabah

ama philishave de kullanıyorum ..ne zaman.. hafta sonu ,tatilde

daha rahat oluyo
  • fusion kullanıyorum bende traş bıçagı gerçekten adamlar yapmış

ne bir çizik ne bir kesik oluyor siz zorlasanızda yüzünüzü kesemezsiniz o derece bir alet

bir süre makine kullanmıştım hafif kirli sakal modeli vermek istediğimde hoş oluyordu
  • http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=9&soru_id=2690

"Dolayısıyla, tek bir kıl seçmeniz ve sürekli olarak bu kılı jiletle kesmeniz dahilinde, çapı değişmeyen, sürekli olarak sertleşme ya da gürleşme göstermeyen, ancak, kökü hiç zarar görmediği için son derece sağlıklı olan bir kıl elde edersiniz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangi Biri -- 26 Ocak 2010; 21:32:59 >

• tıraş bıçağı kullanıyorum ardından balm sürüyorum mis gibi oluryor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.