Şimdi Ara

Transval Force 26' Alüminyum Disk Bisiklet. Kipa. 399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
39.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kipada gördüm. Bir ara merakım vardı da Alüminyum Kadro falan araştırmıştım. fiyatı bana iyi geldi.

Aktarım grubu da Shimano ama modeli, kalitesi nedir anlamam.

Bu işlerden anlayan arkadaşlar yorumlasa da düşünsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 24 Mayıs 2015; 19:53:05 >

• Guzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ön freni disk. Ayrıca çok yağmurda çamurda bisiklet sürmüyorsanız disk fren pek tavsiye edilmez. Hem alırken pahalı, hem de sorun çıktığında yedek parçası pahalı.
  • Vites kolu olarak tabir edilen kısım kötü. Aktarıcı tx30 gibi görünüyor fena sayılmaz ben memnundum. Zamanında 29"ng650 yi hb 360 tlden vermişti. Ona kıyasla sıcak fırsat değil ama bütçe bu kadarsa iyi bir alternatif. Ön frene takılmayın diskti v ydi fark etmezsiniz kullanırken bu bisiklette.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrolik olmadığı sürece disk fren gereksiz.
  • Neresinin alüminyum olduğu yazılmamış, kadro alüminyumsa alınır yoksa çöp.
  • Aktarmalarin tamamı shimano ise düşünülebilir ama bisiklet ağır ondan eminim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadronun kalitesi ortada
    Jantlar ve lastikler de en düşük piyasa modelleri

Disk freni var diye itelenmeye çalışmışlarda hidroilk disk değilse disk fren net çöp V frene göre.

400 tl galiba..

Salcano ng650 vb. leri kaçtan başlıyordu veyahut kaça bulunabiliyordu piyasada ona bakmak lazım.

Bisiklette tam olarak kaç parça vardı şimdi ezberden gazel okumaya gerek yokta.

Gidon, ön amörtisör, ön arka teker ve jantlar, frenler ve kolları, vitesler ve kolları, aynakol ve pedal.

Her biri 10ar 20 şer tl ucuza kaçılsa. zaten 600 tllere neredeyse her parçası daha kaliteli ürünler mümkün.

www.n11.com
    Dağ Bisikleti & MTB Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/salcano-ng-750-v-26-jant-dag-bisikleti-21-vites-aluminyum-P22555064

Örnek verdiğim modellerden birisi. parçaları ve kullanılan malzemeler kıyaslaninca ucuza bile gelebilir.

Not: Bozulması en kolay ve kalitesiz malzemeli (lastik- jant- fren sistemi- vites sistemi) ürün alırsanız bisikletten nefret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 25 Mayıs 2015; 1:06:23 >

• Izmir de üretiliyormuş ama web siteleri yapım.aşamasında.

Yaygınlaşırsa ve büyük sitelerde satılmaya başlarsa belki indirimli alınabilir tabii kadro aliminyum ise. Ikinci bir Ümit evolution furyasi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , 10 yaşındaki kızım için bir bisiklet tavsiyesi verebilirmisiniz.Bu işlerden hiç anlamıyorum.Daha önceleri 3 tekerlekli bir bisiklet aldık onunla öğrendi.Şimdi bisiklet küçük kaldı.

Bütçe 350 tl. Ömürlük al bütçeni zorla derseniz de max 500 tl.
  • Bir Allahin kulu da soylememis bisiklet kac kilo acaba ayrica kalin tekerlek yolda kullanacaklar icin yorucu olur.ben sehir icinde kullanicam dag tas dere tepe gezmicem diyen varsa yol bisikletlerine baksin derim akisini kullaninca fark edersiniz.yol bisikleti derken ince tekerlekten bahsediyorum.hidrolik fren olmasi cok buyuk avantaj v frenin devri kalmadi artik.onu da gectim aktif olarak bisiklet kullanacak arkadaslar varsa once techisati tamamlayin sonra bisiklet alin derim.nacizane kendi dusuncelerim.

• Bisiklet hafif, yakından inceledim. Fiyatına göre gayet iyi duruyor

• En ilkel bir sekilde aliminyum yazmayani ile agirlik karsilastirmasi yaptim bana bi fark varmis gibi gelmedi :) ng650 29 inc olanin kadro kisaydi leylek gibi duruyordu diye hatirliyorum ama ng650 servis agi kalite falan tabii ki ustundur bundan. Gercekten aluminyum kadro ise butcesi yetenlere iyi alternatif. Indirimdeymis te sozde indirim degilse. Direksiyon kontroller ve arka vites degistoroco shimano idi sadece dislileri bilmiyorum.

• Salcano city fun 70 kaliteden şaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Salcano city fun 70 kaliteden şaşmayın

O şehir bisikleti, bu dağ bisikleti.
  • Cem_16 kullanıcısına yanıt
    salcanonun lastikleri var onda aşırı dandik haricinde 21 vites yol bisikletinde yetermi bilmem

• Fabrikaya direk ulaşabilirsiniz... iletişim numara : 0232 461 11 88

Not : fabrika büyük marketlerle 5 yıllık sözlene imzaladıgı için anlaşma gereği transvall.ltd.şti resmi sitesi daha sonra hizmetinize açılacaktır..

yedek parça ve bisiklet hakkında bilgi almak için şirketimizi araya bilir ve ziyaret edebilirsiniz.

göstermiş oldugunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz..
  • TRANSVAL
  • MERHABA ,
    Resimde görmüş olduğunuz bisikletlerin kadroları ithal kadrodur ,Alüminyum kadrolar henüz Türkiye'de üretilmemektedir .
    BU kadrolarda diğer tamınmış markaların kadrolarının üretildiği ülkelerden ithal edilmektedir,
    Diğer akşamlara gelince
    ATTIRICI VİTES GRUBU SHIMANO TZ 30 YANİ İYİNİN EKONOMİK GRUBUDUR
    ÖN MAŞA HI-TEN (ÇELİK )
    JANTLAR BİRÇOK MARKA BİSİKLET JANTLARINDAN KALİTELİ ÇİFT KATLI VE İÇ LASTİK JANT KORUMA ŞERİDİ VARDIR
    İÇ LASTİKLER BUTIL dir
    DIŞ LASTİKLERİN KAUCUK ORANLARI DİĞER MARKALARA GÖRE DAHA FAZLADIR BU ORANIN FAZLA OLMASI LASTİK ÖMRÜNÜ VE SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTTIRIR
    V-FREN VE DİSK FREN OLARAK İKİ AYRI FREN SECENEĞİ VARDIR
    DİSK FREN MEKANİK OLUP YAĞMURLU HAVADA KAYDIRMAZ
    KULLANILAN BOYA SON TEKNOLOJİ KULLANILARAK YAPILMIŞTIR DOĞA DOSTU SU BAZLI BOYADIR
    ETİKETLEME VERNİK ALTI OLARAK YAPILMIŞTIR
    MARKAYI DEĞİL KALİTEYİ UYGUN FİYATLA ALABİLİRSİNİZ
    SAĞLIKLA KALIN ,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan 83 -- 5 Haziran 2015; 11:27:12 >

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    MERHABA ,

ELEŞTİRİLERİNİZİ ÜRETİCİ FİRMANIN YETKİLİ KİŞİSİ OLARAK CEVAPLAMAK İSTERİM,
    FİRMAMIZ 48 YILDIR MOTOSİKLET VE BİSİKLET AKSAM PARCALARINI ÜRETMEKTEDİR (TÜRKİYE de BU SEKTÖRDE ÜRETİCİ OLAN TÜM FABRİKALARA YILLARCA ÜRETİM YAPMIŞTIR ayrıca FRANSA -FAS-TUNUS-CEZAİR de ihracatımız olmuştur )

KADRONUN KALİTESİZ OLDUĞUNU İMA ETMİŞSİNİZ GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ KADRO TÜRKİYEDE AKLINIZA İLK GELEN MARKA BİSİKLETLERİN ALUMINYUM KADROLARININ ÜRETİLDİĞİ FİRMALARDAN İTHAL OLARAK GELMEKTEDİR
    DİĞER AKSAMLARA GELİNCE
    1)LASTİKLER
    İÇ LASTİK BUTIL -DIŞ LASTİK KAUCUK ORANLARI DİĞER PİYASA LATİSKLERİNE GÖRE OLDUKCA KALİTELİDİR BU ORANIN FAZLA OLMASI LASTİK ÖMRÜNÜ VE SÜRÜŞ KEYFİNİ ARTTIRMAKTADIR
    İÇ LASTİKLERDE İÇİN JANT ŞERİDİ VARDIR
    JANTLAR VERNİKLİ VE ÇİFT KATLIDIR
    JANTLARIN TELLERİ OTAMATİK MAKİNELERDE UYGUN GERGİNLİKLE SIKILMAKTADIR
    VİTES GURUBU SHIMANO TZ 30 OLARAK EKONOMİK MODELİ KLLANILMIŞTIR
    ZİNCİR DÜNYANIN KABUL ETTİĞİ KMC OLARAK KULLANILMIŞTIR
    ARKA RUBLE SHIMANO OLARAK KULLANILMIŞTIR ,
    KISACASI MARKAYI DEĞİL KALİTEYİ UYGUN FİYATLA ALINABİLECEK İYİ BİR ÜRÜN OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ
    EĞER İZMİRE YOLUNUZ DÜŞER İSE ÜRETİM TESİSİMİZİ ZİYARET EDEBİLİR DAHA NET B,İLGİLERİ ÜRETİM ESNASINDA ALABİLİRSİNİZ

ÜRÜNLERİMİZİN KALİTE BELGESİ VARDIR ISO 9001/2008 OSAS 18001:2007

İYİ GÜNLER DİLEKLERİMİZLE SAĞLIKLA KALIN,,,,

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.