Şimdi Ara

Transparan PNG resmi transparan gif'e çevirme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben PS ve benzeri programlar konusunda iyi değilim. Kendi çapımda birşeyler yaptım ama hiç olmadı. Yazıların okunaklığı gitti.

Aşağıdaki resmi arka planı transparan olacak şekilde gif'e çevirir misiniz?
    Resimdeki yazılar:
    trkodlama(zaten belli oluyor)
    programlama destek forumu(bunun rengi beyaz o yüzden ilk bakışta anlaşılmıyor)

birde benim genedel uzantıyı değiştirmek gibi bir huyum var sende öyle yap bence çünki kandırmış oluyorsun ve dönüştürmeyle uğraşmadan çalışıyor

Ayrıca senin yaptığın gibi bende yaptım. Ama pürüzler dikkatini çekmiştir seninde. Pürüzlü oluyor harflerin kenarları. Ben ilk resimdeki gibi istiyorum yani pürüzsüz

İlgin için teşekkürler,

Orjinalden alıntı: savaşım

kandırmış olsanda png'ler explorerda transparan olarak çıkmıyor. Ayrıca explorerda bunun için yöntemler var fakat onlarda ilk önce beyaz ondan sonra transparana geçiyor.

Ayrıca senin yaptığın gibi bende yaptım. Ama pürüzler dikkatini çekmiştir seninde. Pürüzlü oluyor harflerin kenarları. Ben ilk resimdeki gibi istiyorum yani pürüzsüz

İlgin için teşekkürler,

pürüzleri istemiyorsan ilk önce transparan sayfa açıp yazıyı onun üzerine yazıp kaydetmen gerekirdi
    arka planı silerken birden çok renk varsa heleki tolerans yüksekse yazıdaki anti-alias yok oluyor

• hmmm.. denilenler yapılabilir ancak uğraşmak lazım

Napalım pngfix kullanayım
    Her ilişkide
    Bu aşkla ilgili değil
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

css ile saydam png desteği diye googlede arat bakalım neler buluyor

Artık gerek kalmadı. ben pngfix.js diye arattım
  • Gif'ler geçişli yani altını gösteren transparan renkleri desteklemez. Görüntünün bittiği yer keskindir. O yüzden zıt renkler üzerinde kenarlar kötü durur. Arka plan rengi sabit ise gif'e matte özelliği eklenir. Bu özellik gifin etrafında bir renk çeker. Bu renk arka plan renginin biraz daha koyusu olmalıdır. Bu yöntem ile görüntü performansı arttırılabilir.

Aşağıdaki ilk ekran görüntüsünde tırtıklı bir gif var. İkincisinde ise matte uygulanmış bir gif var.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...

• saol fuducuk kayıt ederken bunu deneyeceğim...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.