Şimdi Ara

Transkript düzenleme - Mühür taklit etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kurumdan burs alıyorum. Aldığım kurumda saçma sapan bir sistem var. Not ortalaman ne kadar yüksek olursa olsun tek bir dersten dahi başarısız olmayacaksın. Yani tüm derslerden sınır notla geç ortalama da sınırda olsun yine kesmiyorlar. Not ortalamam oldukça yüksek. Egoist ve saplantılı bir hocanın kibri ve keyfi yüzünden dersten başarısız oldum. Bunu acındırmak veya kendimi haklı çıkarmak için yapmıyorum ne yazık ki durum bu. Maddi durumum kısıtlı elimden gelen şey part time çalışmak ve ona rağmen aileme de bi yandan destek olduğum için bu bursa ihtiyacım var ayda bilmem kaç bin lira maaş alan bi egoist ne yazık ki bunu baltalıyor. Geçirdiği saçma sapan 25-26 yaşına gelmiş baba parası yiyen öğrencileri de görüyoruz. Transkript'i photoshop veya bir belge düzenleme programı ile tek bir dersi düzelttikten sonra dekanın(veya sekreterinin) mührünü -ıslak mühür, fotokopisi falan kabul edilmiyor- nasıl taklit edebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara gerçekten teşekkürler. Böyle bir yola başvurmayı mecbur bırakanların Allah bin türlü belasını versin.

(Sahte evrak, dolandırıcılığa giriyor. Evet suç ama yapacak başka yolum kalmadı. Bu ülkede maalesef ya bu yola başvuracaksın ya da bir tanıdığın olacak. Çalışan adama bir darbeyi de böyle insanlar ve sistem vuruyor)

• bi zeki sensin kardeş helal
  • Düz transkript al oyna diyeceğima ama suç olduğunu da belirtiyorum kardeş
  • Bu mesaj yetkili kişi ve kurumlara ihbar edilmiştir.
  • Muhuru biliyosan git kasecilere yaptir sonra imza senin yetenegine kalmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.