Şimdi Ara

Transistör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ipadde bu oyunu deneyen oldumu hiç Verdiğimiz paraya değer mi bastions gibiyse hiç kaçırmam ama kadın karakter olunca pek içime sinmedi sanki oyunu oynayan arladaşlardan birkaç yorum alsak nasıl olur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iPad de daha denemedim ama ilk çıktığında bilgisayarda oynamıştım. Hikaye anlatımı müzikler Bastion ile aynı. Oynanış Bastion dakinden daha değişik. BSC de incelemede sıra tabanlı diyor ama oyun sıra tabanlı değil. İstersen Bastion gibi oynayabilirsin o şekilde oyun biraz daha zorluyor(Kişisel düşüncem). Oyunu Bastion dan ayıran kısım zamanı durdurup normalde yaptığın saldırıları planlayarak hızlı bir şekilde yapabilme özelliği. Anlatması zor oynanış videosu izelersen ne olduğunu anlarsın. Oyunda ilerledikçe bu planlı saldırıları daha dikkatli bir şekilde yapman gerekiyor.

    Tabiki Bilgisayardaki sürümünden farkları olabilir iPad sürümünün. Bastion da farklar vardı. Bunun hakkında bir bilgim yok fark olmayada bilir iki sürüm arasında. Ona internette bakman lazım.

    Benim için geçen senenin en iyi oyunuydu. Zaten Bastion'ı oynadıktan sonra merakla bekliyordum Supergiant Games'in ikinci oyununu. Oyunun sonuda çok güzeldi. Zaten müzikleri oyunun harika. Ben tavsiye ederim ama oynarken Bastion a nazaran daha fazla planlama gerekiyor savaşlarda. Bastion da biraz hodri meydan saldırınca geçebiliyordun.

    Bu arada, şu ana karakterin bayan olmasını problem olarak görmeyi aşalım artık. Ana karakter bayan olunca sanki oyun kötü oluyor, şaka gibi. Oyunda zaten ana karakter konuşmuyor bile cinsiyetinin pek bir önemi yok yani. Anlatıcı konuşuyor Bastion daki gibi. Anlatıcı erkek merak etme. 6.5 saat boyunca bayan karakteri kontrol ediyorsun ama adamın teki olayları anlatıyor.




  • Masterbronze12 M kullanıcısına yanıt
    Detaylı anlatım için teşekkür ederim hocam benim de kafamın karıştığı nokta işte tam sizin anlattığınız kıstastı bastions gibi Hodri meydan diye düşünüyordum oyunu ama bunda daha teknik olacağız demek ki
    Sonuç olarak oyunu kısa zamanda Alıp oynamaya başlayım bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastion'u sevmeyen bi tek ben varım galiba Ama bu oyun daha hoşa benziyor bunu alıyorum
  • Oyun şuan indirimde bende mi alsam acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.