Şimdi Ara

Transformers izledim takıldığım 2 yer var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

filmin sonlarına doğru o küre şeklindeki taşın etkisiyle kızın jipi,adamın telefonu, ve hatırlamıyorum bişiy daha dönüşüyo roboto.onlar noluyo? onlarda kalıyo mustang gibi.

o küre değil küp cansız nesneleri robot ırkına dönüştürüyor. filmde o telefon ateş falan ediyordu yarılmıştım orada. çizgifilmde bumblebee nin o küpü uzaya yollayarak yok ettiği için megatron tarafından ses devresinin işkence ile söküldüğü söylenir. filmin başında aslında konuşamamasının nedeni barricade ile olan dövüşünden değilde bu yüzdendir

ben küp yazdımı sanıyordum yalnış yazmışım meğersem,akşam akşam kafa gitmiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

filmin sonlarına doğru o küre şeklindeki taşın etkisiyle kızın jipi,adamın telefonu, ve hatırlamıyorum bişiy daha dönüşüyo roboto.onlar noluyo? onlarda kalıyo mustang gibi.

o küre değil küp cansız nesneleri robot ırkına dönüştürüyor. filmde o telefon ateş falan ediyordu yarılmıştım orada. çizgifilmde bumblebee nin o küpü uzaya yollayarak yok ettiği için megatron tarafından ses devresinin işkence ile söküldüğü söylenir. filmin başında aslında konuşamamasının nedeni barricade ile olan dövüşünden değilde bu yüzdendir

ben küp yazdımı sanıyordum yalnış yazmışım meğersem,akşam akşam kafa gitmiş

aslında yanlış değil. bir de asıl küre var. unicron diye. dev bir robot. genelde küre halinde geziyor, gezegenleri falan yiyor. geçenlerde filmden sonra merak salıp '86 daki filmi indirdiydim unicronda yeni robot yaratabiliyor ya da geliştirebiliyor. kendi hakimiyetine alarak.

• unicron bence 2. filmde olursa saçma olur bayağı. Çizgi film için mantıklı olabilir de bir film için fazla uçuk bir şey bence. ama megatron ikinci filmde olacaksa en mantıklı şey tabiki unicron olacaktır.

Bu arada film çizgi filme bayağı bağlı kalmış ama tabiki çizgi filmden bağımsız olan yerlerde var gibi. Örneğin starscream megatrondan nefret eder çizgi filmde fırsat bulduğu zaman megatronu tahtından eder. Ama filmde oldukça sadıktı megatrona. gerçi en son yine starscreamliğini yapıp kaçtı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

unicron bence 2. filmde olursa saçma olur bayağı. Çizgi film için mantıklı olabilir de bir film için fazla uçuk bir şey bence. ama megatron ikinci filmde olacaksa en mantıklı şey tabiki unicron olacaktır.

Bu arada film çizgi filme bayağı bağlı kalmış ama tabiki çizgi filmden bağımsız olan yerlerde var gibi. Örneğin starscream megatrondan nefret eder çizgi filmde fırsat bulduğu zaman megatronu tahtından eder. Ama filmde oldukça sadıktı megatrona. gerçi en son yine starscreamliğini yapıp kaçtı :)

yok canım hatırlarsam megatronun daha donuk olduğu bumblebee nin sorguya alındığı baraj gibi bi yer vardı. megatron kurutulup iletişime başlayınca starscream arkasından konuşup duruyordu. hala bi kıskançlık bir pislik yapma dürtüsü var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.