Şimdi Ara

Transformers: Fall of Cybertron - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • güzel gibi denemek lazım

• Şarkının Adı:Cities İn Dust-The EverLove

• Transformers bana biraz çocuksu geliyor.Çünkü çocukken çok izlerdim ve en sevdiğim çizgifilmdi.Her ne kadar çocuksu gelsede içimde bir sevgi var Optimus'un sesi kulaklarımda ve kaç yaşındayım hala çok seviyorum.

• girişte çalan şarkının ismini söylermisiniz. bu oyunu bitirdim, gerçekten çok beğendim. cok farklı olmuş. özellikle farklı farklı robotlar olma olayı cok iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaperX3

güzel gibi denemek lazım

ben de denemeyi düşünüyorum
  • Bu Talha abi varya, işini harika yapıyor... Süper!

• saybetron mu? saybırtron olması lazım. bide sivil savaş diye birşey yok civil var iç savaş demektir

• bsb cok kotu inceleme ign xbox 360 ps3 8,5 vermis senin pc puanin kotu en az genel 9,6 hakediyor grafik 10,0 oynaiblirlik 9,0 ses 9,0 genel ,9,6 senin incelemene bsc emi bsb pc denedim dıyorsun maximmumda oynasana nvdia karti ile nvidia qadro 6000 ile benimki ondan gor grafik nasilmis tuh yazıklar olsun sana bsc site batacak az kaldi

• dün denicem dedim bugün indirdim grafiklerde 3-5 minik hatalar var ama ışıklandırmalar dehşet ya yok böyle bi ışıklandırma silahlar güzel güzel oyun yani :d

• selcuk6688
    14.09.2012 23:30:53

grafik kartı olan çocuktan başka birşey değilsin... bilmeyenlerin eleştri yapmasına gıcık oluyorum... skyrim goty ödülü.. aldı... gene puan 9.5 ..sen diyorsun en az 9.6 verilmesi gerekıyor.. rdr goty oldu adlıgı puan 9.7 grafik 10 diyorsun...saydıgı grafik hataları bence 7.5 i hakeder..
    . talha abinin bir transformers hayranı olup oyunun grafıklerıne biraz fazla puan vermiş oldugu yönundeyim.. kendi saydıgı grafık hatalar ı 8.5 için bana fazla geldı... bu benim kişisel görüşüm ..ışıklandırmalar cidden güzelmiş.. güzel bir inceleme olmuş.. ben işin puanlamasında değilim oyunun genelini bu site incelemelerınde her zaman mukemmel açıklıyor... alıp almıyıcagıma buradan karar verıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: otorobot

saybetron mu? saybırtron olması lazım. bide sivil savaş diye birşey yok civil var iç savaş demektir

Ne ukala insanlarsınız, İşiniz gücünüz eleştiri yapmak, Adam saybetron dese ne olur demese ne olur,
    Bu arada bi hatırlatma çok bilmiş arkadaş, civil var diye bişe yok, siv'ıl wôr olmasın, ayrıca sivil savaş eş anlamlı bir kelimedir ve bir diğer anlamı iç savaş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 15 Eylül 2012; 17:55:11 >
  • Denemek lazım.
  • Hiç Okumadan Yorum Yapıyorsunuz Girişte ki Şarkının Adı: Cities İn Dust-The Everlove
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

bsb cok kotu inceleme ign xbox 360 ps3 8,5 vermis senin pc puanin kotu en az genel 9,6 hakediyor grafik 10,0 oynaiblirlik 9,0 ses 9,0 genel ,9,6 senin incelemene bsc emi bsb pc denedim dıyorsun maximmumda oynasana nvdia karti ile nvidia qadro 6000 ile benimki ondan gor grafik nasilmis tuh yazıklar olsun sana bsc site batacak az kaldi

Gerizekalı.Anca çamur atın zaten.Hem arkadaşım söylemek zorundayım o elindeki kart bi 6870 etmez.Boşuna o kadar para vermişsin.Tabi senin gibileri 6 gb görünce atladığı için bu tuzaklara çok düşüyor.Geçmiş olsun.Ha 3d,yazılım,grafik veya animasyon ile uğraşan biriysen ayrı ancak bu oyunun grafiklerine 10 puan verdiğine göre :)

• Ekleme: 6870'le biraz abartmışım.

• videonun başında çalan müziğin adı ne bilen varmı ??

• Asaasins Creed Revalationstan sonra bu oyunu deneyeceğim.

• Video açılmıyor.!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.