Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha üçü izlemedim ama ikinci film rezaletin de ötesi, sulu bir filmdi. Bir de yorum yaparken spoiler vermesek güzel olur. Bu filmde ne Megan Fox'a, ne de podyumdan fırlayıp robot savaşı arasında kalmış gibi duran Rosie Huntington'a gerek yok. Michael Bay gişenin dibine vuruyoruz nasılsa diye içine etti Transformers serisinin. Bu serinin artık Spiderman gibi bir reboot'a ihtiyacı var. Cybertron'da geçsin, Orion Pax ve Ariel'dan, Zeta Prime'dan başlasınlar gerekirse. Galvatron hikayesini bu iğrenç serinin üzerine inşa etmesinler. Bunlar Galvatron mevzusuna girerlerse bu gidişle Starscream olayını da işleyecek gibi duruyorlar, bari ona karışmasalar ama Michael Bay bu seriyi bırakmayacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 20 Şubat 2012; 15:48:47 >
  • filmin genel amacı görsel efektler aksiyon heyecan, her filmde bir öncekinden daha da ilerleterek devam ettirdiler, öyle yok cybertron da geçsin insan olmasın diye bilmem kaç milyon dolar verip de 3-5 kişinin izleyeceği film yapmazlar, tabiki insan olacak tabiki dünyada geçecek tabiki güzel bir hatun olacak, belli bir konuya hikayeye bağlı kalınmak zorunda olmadığı için de her türlü konu üzerinden gidilebilir daha birçok devam filmi de çekilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

filmin genel amacı görsel efektler aksiyon heyecan, her filmde bir öncekinden daha da ilerleterek devam ettirdiler, öyle yok cybertron da geçsin insan olmasın diye bilmem kaç milyon dolar verip de 3-5 kişinin izleyeceği film yapmazlar, tabiki insan olacak tabiki dünyada geçecek tabiki güzel bir hatun olacak, belli bir konuya hikayeye bağlı kalınmak zorunda olmadığı için de her türlü konu üzerinden gidilebilir daha birçok devam filmi de çekilebilir

Sanırım bana diyorsunuz, ben öyle düşünmüyorum, fikir meselesi, Transformers hayranları da bu yüzden isyanlarda ama doğal olarak sesleri duyulmuyor. Hadi dünyada geçiyor, zaten Transformers'da eninde sonunda yolları dünyaya düşüyor ama Michael Bay serinin kimyasıyla oynamasın bari. Revenge of the Fallen kadar rezalet bir film görmedim mesela ben, seviye yerlerdeydi, MB sayesinde insan kılığına girmiş Transformer bile görmüştük. Terminator mı, Transformers mı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 20 Şubat 2012; 17:23:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

megan olmadan olmuyor...

+1
  • Kendi adıma seriyi seviyorum ve devam ettigi sürede zevkle izlerim.

Derin bir konusu olmaması sorun değil zaten bu seride böyle bir arayıştada değilim. Serinin amacı efekt ve aksiyon bunuda oldukça iyi sekilde başarıyorlar. Bu filmde derin senaryo falan beklenmesi büyük hata
  • Megan Fox'u çok çok güzel birisi olarak bulmasam da filme gidiyordu yani ne biliyim alışmıştık. Gitmeyeceğim sinemaya geldiğinde.
  • Shia Labeouf seride olmazsa ne zevki kalacakki filmin ?
  • Adamların parası var yapıyor kardeş,izleniyorda efektler güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film fena değidi de diğeleri çok kötüydü ya.Çok fazla mantık hatası vardı.Kötü hikayeleri vardı.
  • Shia LaBeouf yoksa tad vermez yahu . Benim gözümde çok iyi bir oyuncu kendisi .

Birde transformersda ki rolü hem komik hem sert hem cesur valla olmadı bu haber
  • Görüntü efektleri için devam etmesini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

artık kabak tadı verdi.

Değil 4 10 tane olsa bile izlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

megan olmadan olmuyor...

Transformers: Age Of Extinction

Bence megandan çok daha güzel,sempatik ve seksi.

ilk merdivenden çıkışına ve beyaz sarayda yaptığı mimik hareketlerine hayranım

• Sırf efekt için yoksa olmasa da olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

megan olmadan olmuyor...

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rosie+Huntington+Whiteley+CinemaCon+2011+Awards+gbwxi7th-Dbl.jpg

Bence megandan çok daha güzel,sempatik ve seksi.

güzellik göreceli ama asıl sorun güzellikde değil..megan filmle özdeşlemiş...ister istemz gözlerim onu arıyor...

+1 ilk filmde kim varsa onlarla devam etmeliydi

bu arada film çıkarsa izlerim sevdiğim bir seridir

• Değil 4 ,10 tane olsa bile izlenir .adam haklı
  • Bugün yine üçüncü filmi izledim acayip gaza geldim. Dördüncü filme bir anda öyle bir bilendim ki akıllara zarar
  • Michael Bay
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

http://michaelbay.com/

Following “Pain and Gain,” Bay will bring audiences a new take on the “Transformers” franchise as he begins production on the fourth installment in the hit series of movies based on the best-selling Hasbro toyline. The third, and most recent installment of the franchise, “Transformers: Dark of the Moon,” is the fourth highest global grossing film of all time with 1.124 billion dollars of worldwide box office success. Directed by Bay, the movie will re-unite the filmmaking team from the hit franchise, including producers Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto and Ian Bryce; and executive producers Steven Spielberg, Bay, Brian Goldner and Mark Vahradian. Paramount Pictures will release the film on June 29th, 2014.

Başrol oyuncusu olarak Jason Statham'ın adı geçiyordu. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum.

Jason olsun da arabalar dönüşmesede izlerim ben ...

Jason olduktan sonra arabaları kendi kullanır zaten

• Yaptıkları en büyük hata filmi çocuklaştırmalarıydı.

Ergen davranış ve diyaloglar sıktı insanları.

Bu kadar iyi bir konudan bu kadar saçma bir film yapılamazdı.

Efektler güzel oyunculuk fena değil ama eksik olan ciddiyetti.

Daha iyi bir girişi hakediyordu beyaz perdeye...

Bilimkurgu filminde abartı aşkın, liseli gençliğin, aşırı komedinin işi yok...

Dünyalar savaşında ki o istilayı düşünün, birde Transformerstaki Megatronun 20 lik hatun tarafından oyuna getirildiğini düşünün.

Sam uzaylı dostunun kaputunda kız arkadaşı ile sevişti ulan.

Arada nerdesin lan sen deyip 2 tokat atmadığı kalıyor uzaylı Camarosuna.

Film çıktığında bir Transformers sever olarak izleyeceğim ama bu filmi ciddi bir bilimkurgu olarak göremediğim için üzüleceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.