bu ne hız daha ilk filmin dvdsi çıkmadı(ayıptır söylemsi görsel efekti olan filmleri evde izlemek dah iii oluyo)
Bu filmin ikincisinin çekilmesi büyük para israfıdır, eğer kaliteli bir yönetmene görev verilmeyecekse.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Bu filmin ikincisinin çekilmesi büyük para israfıdır, eğer kaliteli bir yönetmene görev verilmeyecekse.
Açıklamayı zaten yönetmen yapmıs
Tabi Michael Bay i begenmiyorsan orası ayrı
ne zaman söylemiş bunu michael bay??
Süper haber.
Arkadaşlar micheal bay a laf ediyorsunuz ama filmin seneryosunu o yazmıyor dikkatinizi çekerim.İş görsellik ve ses ise şu ana kadar ondan ii film yapan olmadı örnekleri island-pearl harbpur-transformers-bad boys 1,2 .İş içerik olarak amerikan propagandası diyorsanız o sadece micheal bay in elinde olan bişey değil.
Eğer devam filmi çekilecekse (çok büyük olasılıkla çekilecek) bunu yine micheal bay çekmeli
film bu kadar cok tutulunca 2. filmin gelmeside cabuklastı tabii devam serisi olarak bole gidecege benziyor harika olacak bence de
1 neydiki 2 si ne olacak
DAHA 1 E BAKMADIK 2 ÇIKIO
arkadaşlar 2 daha yapım aşamasında buda filmin 2 seneden önce çıkmayacağını gösteriyor
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Transformers 1 çok mu kötüydü ki yönetmeni bu kadar eleştiriyorsunuz 10 üzerinden 9 işte daha ne tartışıyoruz saçma detayları ..
2 nin gelmesi sevindirici haber, 1 de herşey çok güzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
Arkadaşlar micheal bay a laf ediyorsunuz ama filmin seneryosunu o yazmıyor dikkatinizi çekerim.İş görsellik ve ses ise şu ana kadar ondan ii film yapan olmadı örnekleri island-pearl harbpur-transformers-bad boys 1,2 .İş içerik olarak amerikan propagandası diyorsanız o sadece micheal bay in elinde olan bişey değil.
Eğer devam filmi çekilecekse (çok büyük olasılıkla çekilecek) bunu yine micheal bay çekmeli
+1
Ayrıca micheal bay ın filmlerini izlemeyipte eleştiri yapanlara
Görev Aldığı Filmler :
Ada, The Island, 2005, Yönetmen Ada, The Island, 2005, Yapımcı Dehşet Sokağı, The Amityville Horror, 2005, Yapımcı Otostopçu , The Hitcher, 2007, Yapımcı Pearl Harbor, Pearl Harbor, 2001, Yönetmen Pearl Harbor, Pearl Harbor, 2001, Yapımcı Teksas Katliamı, The Texas Chainsaw Massacre, 2003, Yapımcı Teksas Katliamı: Başlangıç, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning , 2006, Yapımcı
Sanıyosam Bu Sefer Megatron Gerçek Kimliğine Dönecek...Aslında Megatron Tank Tipi Birşeydi.Öyle Olacağını Okumuştum Biryerde. Neyse Bekleyip Göreceğiz...
Devam filminin çıkacağı doğrudur. Imdb'de 2009 tarihi ile çıkacağı yazıyor.
Forumda Spiderman 3 ile ilgili bir başlık açıldığında sıkı bir Spiderman hayranı olduğunu belli eden bir arkadaş, çok güzel bir şekilde filmin eksiklerini ve saçmalıklarını anlatmıştı. Kendisi marvel in tüm çizgi romanlarını bilen biri olarak gözüküyordu ki yazdığı şeylerdende bilgisinin gözardı edilemeyecek düzeyde olduğu belli oluyordu. Bu olayı yukardaki yorumlarla etkileştirecek olursak, Transformers'a laf atan arkadaşların bildiği bazı şeyler olabilir. Yani ben çizgi filminden hiçbir bölümü hatırlamadığım ve çizgi romanlarından hiçbirini okumadığım için bilemiyorum, ama arkadaşlar bu eylemleri yapmış olabilir ve buna göre konuşuyor olabilirler.
Beyazperde'de bu filmi çarmıha geren yazarı kınıyorum. Filmin tamamının piyasa olduğunu söylüyor ve film boyu reklamdan geçilmediğinin altını çiziyor. (Reklam derken marka isimlerin film boyu gözükmesini kastediyor.) Ve şunuda ekliyor: "Eğer bir film, her iki dakikası içinde 10'dan fazla marka gösteriyorsa, seyirci filmi izlemek için para vermemeli. Sonuçta otuz saniyelik reklamlar izlemek için para vermiyoruz."
Ben bu görüşlerin hiçbirine katılmıyorum ve etkilenmiyorum da. Bana göre film süperdi. Hem görsellik olarak hemde filmin insanı soktuğu atmosfer olarak. Filme bidaha gideceğim, devam filmi gelirse ona da kesin giderim.
quote:
Orjinalden alıntı: fat1453
Film berbat olmuş.En berbat film seçilebilir.
Nası berbat olmuş ya
daha iyisini çekebiliyosanız meydan sizin?
Micheal Bay iyi bir yönetmendir...!
Ben dün 2.kez gittim sinemaya filmi izlemeye...!
Allahım Michael BAY'e laf atıyolar yaaa töbe töbee adam kendini ispatlamıs bence
Filmi beğenmeyenler Schindlers list piano gibi filmlerle kıyaslarsa yada sanatsal yönü ağır basan o zaman iğrenç olabilir.Ama bence film kendi katagorisinde(bilimkurgu,çizgi film uyarlama) en iyiler arasındaa hatta bana göre en iyisi
Bide filmi beğenmeyenler neden beğenmediklerini ve transformersın rakibini de yazarlarsa daha sağlıklı bir tartışma olur.Ancak öyle film berbat izlemeye değmez tarzı içi boş yorum yapmak hiçde hoş değil.
quote:
Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.
Allahım Michael BAY'e laf atıyolar yaaa töbe töbee adam kendini ispatlamıs bence