Şimdi Ara

TRANSFERLER BİTTİ... İŞTE YENİ ORTA SAHAMIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TRANSFERLER BİTTİ... İŞTE YENİ ORTA SAHAMIZ

• Stoch'u görevlendiren kulübümüz başarıyla biten transferleri basına tanıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

TRANSFERLER BİTTİ... İŞTE YENİ ORTA SAHAMIZ

messinin içine hayko çepkin kaçmış
  • Stoch iyi piyasa yaptı yalnız değeri katlandı herifin. 10 milyon en az, Ruslar 15 atar aga hatta atmakla kalmaz 15'i tükürür. Herifler para sıçıyor
  • Miro yatsın kalksın dua etsin Fenerbahçe taraftarına verdiği oylar için, kafadan benim 30 civarı oyum var
  • fotoğrafta sanki gerçek yıldız stoch onunla fotoğraf çektirmek için can atan messi ve iniesta gibi bir izlenim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

fotoğrafta sanki gerçek yıldız stoch onunla fotoğraf çektirmek için can atan messi ve iniesta gibi bir izlenim var.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diego'da sona doğru!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fotoğrafta sanki gerçek yıldız stoch onunla fotoğraf çektirmek için can atan messi ve iniesta gibi bir izlenim var.

İşte bu mütevazılık bile Barcelona felsefesini kapsıyor dostum.Adamlar burnu büyük futbolcu yetiştirmiyor.Helal olsun.
  • Stochu sene sonu biran önce , hazır böyle bir ödül de almışken elden çıkarmalıyız

Arda tarzı bir oyuncu lazım oraya, Stoch çok yetersiz kalıyo ama bu sene sonuna kadar toparlar umarım
  • Gece de Messi Ceket farkıyla Ronaldoyu geçti.
  • Stoch dua etsin la bize. 50 60 tane çaktım oy reyize. Aykutu utandır reyiz. Zımbala önüne gelene.
  • Messinin ceket aynı İsmail Abi'nin kinden değil mi ya
  • Stoch'un 2.yarı coşmasını lazım istediği morali buldu bastır stochhh
  • Messi Cepkin
  •  TRANSFERLER BİTTİ... İŞTE YENİ ORTA SAHAMIZ

Messi.
  • Gs sneijder i alırsa Aziz başkan bunları alamazsa koltuktan olur zaten .
  • Aziz ancak İsmaili alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsanız ne olacak? Aykut oynatmazkuu...
  • quote:

Gördüğüm anda bunu düşündüm Bizim arka planda çok cool duruyor, diğerleri ise hayran oldukları futbolcuyla fotoğraf çektiriyor gibi.
  • İştee bee! Dünya üzerinde tuttuğum iki takımın futbolcuları yan yana. Bunu da görmek varmış :)

Forza Barca,
    Ölümüne Fenerbahce!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.