Şimdi Ara

Transferi Yapıyoruz FB Haberiyle Gölgeliyorlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Millet Carlos'a tabiri caizse çapulcu muamelesi yaparken bizler Lincoln transferi ile ilgili olması gerektiği gibi davranıp Lincoln'le ilgili çoğunlukla olumlu şeyler yazdığımız için ortalık karışmamıştı ama tartışma çıkartacak bir konu buldular sonunda

bu da iki taraf arasında ki seviye farkını ortaya koyuyor tabi !!!
  • Paranoyaklık bu ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Bunlar hep kompleksin ürünü arkadaşlar. Adamlar sürekli kendilerini ön planda tutmaya çalışıp, sürekli büyüklük kompleksi gösteriyorlar. Geçen sezon da Beşiktaş Ricardinho gibi bir adamı almış, aynı zaman da fb Lugano yu almıştı. Lugano yu kim tanır, nedir, necidir? Rico Brezilya milli takımıyla 2. dünya kupası maçlarını oynamış öyle gelmiş. Ama adamlr kompleksli ya, kocaman sayfa lugano haberi, onun yarısı kadar Ricardinho.

Gülüp geçeceksiniz. Dediğim gibi büyüklük kompleksi var

Büyüklük kompleksiTam üzerine bastın.
    Büyüklük FENERDEN değil GENLERDEN gelir

İşte genlerinde yok zaten. Büyük gibi davranamıyorlar, ağır olamıyorlar. İlla bi şeyler kanıtlama peşindeler. Büyük takım, büyük camia zırt pırt "ben büyüğüm, ben en büyüğüm" demez olur olmaz yerde. Başkaları ona söyler bunu eğer gerçekten büyükse. Adamlar sürekli bunu söylüyor ki bi yaraları var
    Fb taraftarının pardon seyircisinin balonu patladı, medyanın şişirmeleri kar etmedi. Beşiktaş taraftarı karşısında resmen ezildiler, artık pek sesleri çıkmıyor tribün konusunda. bakalım suni cumhuriyetleri ne kadar dayanacak?

kutsal ittifak iş başında...

iş büyüklükse kimseden yardım almadan işini yapıcaksın...

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Sanki medyanın maaşını biz ödüyürmuşuz gibi yazmışsınız.

Medya populer olan takımın haberlerini daha çok yapıyorsa bizim ne suçumuz var. Hatta bu durumdan rahatsız bile oluyoruz. Medyada sadece transfer haberleri değil. FB hakkında bir sürü olumsuz haberlerde çıkıyor. Başka takımların aynı ayardaki haberi fazla yankı yapmazken FB ile ilgili haberleri ASRIN HORTU diye veriyorlar.

Bu topikin birde başka yönü var.

Millet Carlos'a tabiri caizse çapulcu muamelesi yaparken bizler Lincoln transferi ile ilgili olması gerektiği gibi davranıp Lincoln'le ilgili çoğunlukla olumlu şeyler yazdığımız için ortalık karışmamıştı ama tartışma çıkartacak bir konu buldular sonunda

Popülerlikle ilgisi yok arkadaşım,burda sorun fener medyasında poülerite felan yok ortada...Bu yorumunda bile aklınca fenere populerlik kazanmdırmaya çalkışıyorsun...Fenerin fener tv ve fener medyası dışında ne popüleritesi var da böyle konuşuyorsun?

• quote:

Carlos'a çapulcu muamelesi mi? Emin misin? Bence abartıyorsun... Carlos'u şöyle veya böyle beğenmediğini açıklayan kaç kişi var forumda ve medyada? Oranı nedir? Yüzde 1, 2, 5, 10, kaç?.. En fazla yaşlı demişlerdir, ki adamın genç bir futbolcu olduğunu da iddia etmiyorsunuzdur herhalde... Farkında mısın bilmiyorum ama o tür yorumlar genelde Carlos'a değil "Carlos Türkçe konuştu" gibi garip ve adama Superman muamelesi yapılan konularla dalga geçmek için gönderilmiştir...

• FB medyasımı ???? Belki 10 defa forumda böyle bir şey olmadıığını defalarca anlattım. Bir daha yazmaya niyetim yok. Adamlar iyi yada kötü FB'nin hakkında yazarak Raiting'lerini çoğaltıyorlar.

Neyse daha fazla bir şey yazmayacağım. Aynı şeyleri yaz yaz insan bıkıyor artık.

Sana tek bir sorayım FB medyası mı icat etti Cihan Oskay'ı ? Medya FB'liyse neden FB aleyhine çalıştı ????

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Sanki medyanın maaşını biz ödüyürmuşuz gibi yazmışsınız.

Medya populer olan takımın haberlerini daha çok yapıyorsa bizim ne suçumuz var. Hatta bu durumdan rahatsız bile oluyoruz. Medyada sadece transfer haberleri değil. FB hakkında bir sürü olumsuz haberlerde çıkıyor. Başka takımların aynı ayardaki haberi fazla yankı yapmazken FB ile ilgili haberleri ASRIN HORTU diye veriyorlar.

Bu topikin birde başka yönü var.

Popülerlikle ilgisi yok arkadaşım,burda sorun fener medyasında poülerite felan yok ortada...Bu yorumunda bile aklınca fenere populerlik kazanmdırmaya çalkışıyorsun...Fenerin fener tv ve fener medyası dışında ne popüleritesi var da böyle konuşuyorsun?

• Carlos'a 5 para etmez muamelesi yapıldı.
    Hatta işi komikliğe vardırıp Carlos'a 5-10 sene önce çalım atmış futbolcuların videoları koyuldu. Bunlarla övünüldü. İstersen bir daha oku topikleri

Bizler Lincoln'u daha imza atılmadan (hala atılmadı daha) kabul ettik. Türkiye'ye bu tip futbolcuların gelmesinin iyi olacağından ligin bu sene daha çekişmeli ve zevkli geçeceğinden bahsettik.
    Ama FB çekememezliği nedendir hala anlayamıyorum.
    Banane zıttırık gazetesi Ronaldo'yu FB'ye transfer etmek istiyorsa. Bana ne Lincoln haberini küçük yazılarla yazıyorsa.
    Bunun suçlusu FB değildir. Suçlu yalan yanlış haberler yazarak raitingini arttırmaya çalışan basındır.

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

quote:

Carlos'a çapulcu muamelesi mi? Emin misin? Bence abartıyorsun... Carlos'u şöyle veya böyle beğenmediğini açıklayan kaç kişi var forumda ve medyada? Oranı nedir? Yüzde 1, 2, 5, 10, kaç?.. En fazla yaşlı demişlerdir, ki adamın genç bir futbolcu olduğunu da iddia etmiyorsunuzdur herhalde... Farkında mısın bilmiyorum ama o tür yorumlar genelde Carlos'a değil "Carlos Türkçe konuştu" gibi garip ve adama Superman muamelesi yapılan konularla dalga geçmek için gönderilmiştir...

• brooklyn sen geçmişi kurcalamayı çok seviyorsun galiba bence hic kurcalama zararlı sen çıkarsın
  • aziz yıldırımın genel yayın müdürlerine a6 hediye ettiğini, tüm alem biliyor hatta onlar öyle belliki hepsinde audia6var
  • 1.si imza henüz atılmadı.atılınca istediğinizi yapacaklardır..
    2.si gazeteleri sattıran manşetleridir,şuanda herkes FB haberlerinden yolunu bulma çabasında,kaldı ki bu ülkede medya da en çok haber konusu olan ve en çok gazete sattıran kulüp FB'dir,yani FB için sallama haberlerle sütun doldurmalarını normal karşılıyorum....
    3.sü FB medyası var ise, neden sürekli FB tarihine çamur atılıyor,neden sürekli neolduğu belli olmayan anlattıklarının altında sadece kendi yadıkları olan bir adamın lafları günlerce FB sataşmak için kullanılıyor...

ayrıca yani gazetede haberim tam sayfa neden değil,neden sür manşette başkasının sütunlarda başkasının haberleri var diyeni de ilk defa görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

brooklyn sen geçmişi kurcalamayı çok seviyorsun galiba bence hic kurcalama zararlı sen çıkarsın

Cevap bulamayınca ne yapıcağınızı şaşırıyorsunuz
    Renkdasının cevaplayamadıklarını sen mi cevaplayacaksın yoksa ?
    --Kendisi Gsnin bizden iyi oynadığını soylemiş, soruyorum son 6 Fb - Gs maçının skorları nelerdir?
    --Kendisi bizim transferde paraları çar çur ettiğimiz soylemiş, soruyorum oyle olsaydı son 4 senede 3 kez şampiyon olabilirmiydik ?
    --Kendisi Gs nin daha düsük bedellerle bizden daha iyi kadro olusturduğunu soylemiş hangi transferler bunlar ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

brooklyn sen geçmişi kurcalamayı çok seviyorsun galiba bence hic kurcalama zararlı sen çıkarsın

--Kendisi Gsnin bizden iyi oynadığını soylemiş, soruyorum son 6 Fb - Gs maçının skorları nelerdir?
    --Kendisi bizim transferde paraları çar çur ettiğimiz soylemiş, soruyorum oyle olsaydı son 4 senede 3 kez şampiyon olabilirmiydik ?
    --Kendisi Gs nin daha düsük bedellerle bizden daha iyi kadro olusturduğunu soylemiş hangi transferler bunlar ?

tmm hepsi cevaplıyorum

1-evet gs fb den daha iyi oynuyor ve göze futbolu daha hoş geliyor ama gs-fb derbilerinde çok büyük baskı olusuyor üstlerinde son 6 macıda yenildik
    2-bizim yönetim herşeyi eline yüzüne bulastırıyor sizin asiz ise feneri bir inşaat şirketi gibi kullanıyor ve kendine borçlandırıyor
    3-gs şu son 4 senede neredeyse hic adam akıllı trasnfer yapamadı ama hep şampiyonluğa aday gösterildi

şimdi benim sorularımı cevapla

1-fener tarihinde avrupada ne yapabildi(bak insaflıyım son 4 yılı sormuyom)
    2-fener neden 24 yıldır türkiye kupası alamıyo
    3-fener büyük trasferler yapıyorda takıma ne gibi katkısı oluyor
    4-fener gs den daha iyide neden avrupaya gidip de bizim önderimiz liderimiz olamıyor
    5-şl de 0 çeker takımları söylermisin
    6-sence fener bir futbol takımımı yoksa inşaat şirketimi
    ben senin kileri yanıtladım sende yanıtlarmısın(hepsinin yanıtlarını bekliyorum)

• bak bu sefer de sizin transfer gumburteye gitti

rustu bjk ye trnsfer oluyormus.yoksa bunu da aziz baskan lincoln transferini golgelemek icin mi yaptirtti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

ben bu konularla ilgili görüşlerimi defalarca söyledim bu forumlarda ...şimdi senin için bunları tekrar tekrar söylemek istemiyorum.Söylediğin şeyler o kadar alakasız ki yahu bir başlığa bak konuya bak
    http://www.galatasaray.org/default.asp
    bu verdiğim linkten her türlü istatistiki sonuçlara ulaşabilirsin burdan bak

• tmm hepsi cevaplıyorum

1-evet gs fb den daha iyi oynuyor ve göze futbolu daha hoş geliyor ama gs-fb derbilerinde çok büyük baskı olusuyor üstlerinde son 6 macıda yenildik
    2-bizim yönetim herşeyi eline yüzüne bulastırıyor sizin asiz ise feneri bir inşaat şirketi gibi kullanıyor ve kendine borçlandırıyor
    3-gs şu son 4 senede neredeyse hic adam akıllı trasnfer yapamadı ama hep şampiyonluğa aday gösterildi

4-fener gs den daha iyide neden avrupaya gidip de bizim önderimiz liderimiz olamıyor
    ben senin kileri yanıtladım sende yanıtlarmısın(hepsinin yanıtlarını bekliyorum)
    hadi brooklyn ben senin sorularını adam gibi cevapladım hepsini sende benim sorularımı adam gibi laf cambazlığı yapmadan cevapla bakam

• hadi brookly ne oldu yimedi demi cevaplasana tabi vercek cevap yok dimi şl de 0 çeken fenerden absaka takım dahamı arıyon

işte teminden beri yaptığın bu şimdi ne yaptığını daha net görebildin mi?
  • bana büyüklük zırvalarıyla gelmeyin..gs 4 sene üstüste şampiyon olduğunda fener haberleri 3. sayfada idi.beşiktaş da 4 te anca yer bulurdu..tv de sıra aynı idi...sonra bjk 100.yılda namalup giderken(diyarbakıra takıldı o ayrı) şampiyon olduğu sene ilk haberler bjk idi..yaz döneminde bjk transferleri konuşulurdu..ee şimdi fener şampiyon e bi de carlosu aldılar nolucak tabi ki ilgi fenerde olucak böle büyüklük masallarıyla kendinizi kandırmayın nasıl medya iktidarın arkasında ise medya kazananın o an için en iyinin arkasındadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

bana büyüklük zırvalarıyla gelmeyin..gs 4 sene üstüste şampiyon olduğunda fener haberleri 3. sayfada idi.beşiktaş da 4 te anca yer bulurdu..tv de sıra aynı idi...sonra bjk 100.yılda namalup giderken(diyarbakıra takıldı o ayrı) şampiyon olduğu sene ilk haberler bjk idi..yaz döneminde bjk transferleri konuşulurdu..ee şimdi fener şampiyon e bi de carlosu aldılar nolucak tabi ki ilgi fenerde olucak böle büyüklük masallarıyla kendinizi kandırmayın nasıl medya iktidarın arkasında ise medya kazananın o an için en iyinin arkasındadır..

su olaylara bu kadar toz pembe bakmayın gecen sene gs süper bir şampiyonluk aldı çat aziz istifada haberler direk azizde ozaman niye gs konusulmadı aziz konusuldu

• Sen bana verdiğin cevaplarda mantıklı bir cümle görebiliyormusun tekrar tekrar oku..

1.si Gs FB den iyi oynuyormus ama gs nin üzerinde baskı olduğu için bize yeniliyormus gs, bu ne lan boyle cewapmı olur suna kısaca ayakları titriyor bizimkilerin topa vuramıyorlar de anlayalım

2.si Sizin yonetim işleri yüzüne bulastırıyorsa bize ne ?becereksizliklerini bizemi mal ediceksin ?Aziz YIldırım klubumuzu kendisine borçlandırıyormus oyle mi nerde yazıyor bu ?hadi bir ispat koy ortaya tamam diyim çamur atıyorsun resmen .sallama düsüncelerini yazma buraya.

3.sü gs şu son 4 senede neredeyse hic adam akıllı transfer yapamamış ama hep şampiyonluğa aday gösterilmiş ee ? sonuç nedir? Biz 4 senedir şampiyonluğa aday gösteriliyorzu 4 senede 3kez şampiyon olduk nası olcak ?

Once sen adam aklıı cevap ver sorularıma sonra senin derdinle ilgileniriz.

Ayrıca kızmaca yok 18 yasından kucuksen eğer cevap verme. Değilsen devam edelim zira yazdıklarından yasının 18 yasından küçük olabileceğini düsündürdü bana.

quote:

Orjinalden Alıntı: black jack

tmm hepsi cevaplıyorum

hadi brooklyn ben senin sorularını adam gibi cevapladım hepsini sende benim sorularımı adam gibi laf cambazlığı yapmadan cevapla bakam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

bana büyüklük zırvalarıyla gelmeyin..gs 4 sene üstüste şampiyon olduğunda fener haberleri 3. sayfada idi.beşiktaş da 4 te anca yer bulurdu..tv de sıra aynı idi...sonra bjk 100.yılda namalup giderken(diyarbakıra takıldı o ayrı) şampiyon olduğu sene ilk haberler bjk idi..yaz döneminde bjk transferleri konuşulurdu..ee şimdi fener şampiyon e bi de carlosu aldılar nolucak tabi ki ilgi fenerde olucak böle büyüklük masallarıyla kendinizi kandırmayın nasıl medya iktidarın arkasında ise medya kazananın o an için en iyinin arkasındadır..

su olaylara bu kadar toz pembe bakmayın gecen sene gs süper bir şampiyonluk aldı çat aziz istifada haberler direk azizde ozaman niye gs konusulmadı aziz konusuldu

son maçta fener şampiyonluğu kaybetti tabi ki çamuru yaptılar gs konuşulmadı normaldir.. Bizde yaptık cem papila dedik 1 sene fenere kaptırılan şampiyonluktan sonra..ama fenerin çamuru daha etkili onu söylemek lazım..o kadar pembe durumlar inan ki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.