Bildirim
transferi otmatik red ediyor yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kluplere oner mi dedin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik heyet ayarlarini bir gozden gecir hocam pc gecince ss'li gosteririm bulamazsan.
kluplere onerde ve transfer listesine konmak isteyendede am bazı oyuncularda cıkımıyor anladım
gerçi o sezon bittide oyunda sıkttı 2017 yılı bitiyor galatasraya yapacak bireşy kalmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: Rigor Mortis
kluplere onerde ve transfer listesine konmak isteyendede am bazı oyuncularda cıkımıyor anladım
gerçi o sezon bittide oyunda sıkttı 2017 yılı bitiyor galatasraya yapacak bireşy kalmadı
Sende sattigin adamin parasinin yarisini klup aliyor mu? Bende ekliyemiyorum transfer butcesine
sozon başlamadan yaparsan gelir 2012 sneijder 22.5 gidyor arsenele muslera 18 gdiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Rigor Mortis
sozon başlamadan yaparsan gelir 2012 sneijder 22.5 gidyor arsenele muslera 18 gdiyor
12 ye gitti sneijder klüp bana transfer bütçesine 6me kattı -
save dosyamın nerde oldgunu bilsem vereyim diyecemde bilmiyorum save nerdedir ama en 2017 mi 2018mi neyim 80m bütçe var -
Belgeler Sports Interactıve
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X