Şimdi Ara

transferi otmatik red ediyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satmak istedgim oyuncular var satamıyorum otomatik red ediyor en az oyuncaya 10 teklif var teklifler ne odlgunu bile görüntülemiyorum nerde hata yapıyorum yardım edin

• Kluplere oner mi dedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik heyet ayarlarini bir gozden gecir hocam pc gecince ss'li gosteririm bulamazsan.

• kluplere onerde ve transfer listesine konmak isteyendede am bazı oyuncularda cıkımıyor anladım

gerçi o sezon bittide oyunda sıkttı 2017 yılı bitiyor galatasraya yapacak bireşy kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

kluplere onerde ve transfer listesine konmak isteyendede am bazı oyuncularda cıkımıyor anladım

gerçi o sezon bittide oyunda sıkttı 2017 yılı bitiyor galatasraya yapacak bireşy kalmadı

Sende sattigin adamin parasinin yarisini klup aliyor mu? Bende ekliyemiyorum transfer butcesine

• sozon başlamadan yaparsan gelir 2012 sneijder 22.5 gidyor arsenele muslera 18 gdiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

sozon başlamadan yaparsan gelir 2012 sneijder 22.5 gidyor arsenele muslera 18 gdiyor

12 ye gitti sneijder klüp bana transfer bütçesine 6me kattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • save dosyamın nerde oldgunu bilsem vereyim diyecemde bilmiyorum save nerdedir ama en 2017 mi 2018mi neyim 80m bütçe var
  • Rigor Mortis kullanıcısına yanıt
    Belgeler Sports Interactıve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.