Şimdi Ara

Transferde Son Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle, ikinci yarıya güçlü bir şekilde girmek istiyor.

Malum1903'ün edindiği bilgiye göre; Siyah Beyazlılar, sezon başında renklerine bağlamak istediği Nene, Ospina ve Lazovic ile ara transfer dönemi için görüşmelere devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sakatlık nedeni ile sahalardan uzak kalan Nene'nin sakatlığının tekrarlanmasından çekinen yönetimin, McGregor'ın 11 maçlık performansından memnun olmayarak Ospina ile tekrar temasa geçtiği öğrenildi. Forvet hattına da kesinlikle transfer yapmak isteyen Siyah Beyazlı Yönetim, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden transfer etmek istediği Webo'yu renklerine bağlayamazsa rotayı tekrar Zenit'in golcü oyuncusu Lazovic'e çevirecek.

Haber Kaynağı: Malum1903 ÖZEL HABER

Ospina'da gelirse 3 üst düzey kaleci olacak.. Çift kaleci felan mı oynayacağız? Cenk olmasa Ospina'nın gelmesi iyi olur derdim.. Acaba Cenk'i Avrupa'ya mı yollasak?

• McGregoru satip mi alacakmisiz? Ne Lazovici arkadas ya. Sag bek lazim

Webo+sag bek yeter bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ bek ve Almeida'nın yanına bir forvet yeter.
  • Abi sağ bek demeyin bana ya. Gençleşen takımdan Tanju ve Rıdvan gibi ligi rahat rahat götürebilecek 2 sağ bek kadro dışı. Transfer istiyorsunuz o bölgeye. Sıkıntı forvet ve kanatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Abi sağ bek demeyin bana ya. Gençleşen takımdan Tanju ve Rıdvan gibi ligi rahat rahat götürebilecek 2 sağ bek kadro dışı. Transfer istiyorsunuz o bölgeye. Sıkıntı forvet ve kanatlarda.

Samet hoca kadroya almiyorsa mecbur transfer istemeliyiz. Kanat olarakta alternatif lazim.

• mcgregor konusunda saçmalamasınlar. çok erken... ki bence performansı gayet tatmin edici.
  • McGregoru daha şimdiden gözden çıkardıklarına göre bu Ospina, Ravelli gibi bir şey herhalde.

Hey allahım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forvet de lazım ama alınamıyorsa zorlamamak lazım,kanat yeter.Bence forvette öyle aman aman bi' sıkıntımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakunovic

Forvet de lazım ama alınamıyorsa zorlamamak lazım,kanat yeter.Bence forvette öyle aman aman bi' sıkıntımız yok.

Batudan bi mok olmaz hocam. Geriye Mehmet Akyüz tam anlamıyla bidon. Mustafa dersen bu sezon iyileşse bile form tutması var
    Elde tek Almeida olunca alternatife gerek var hatta 11 oyuncusuna gerek var bu yüzden zorlamak gerek.
  • rakipler iyi değil, ilk yarıyı lider bile bitirebiliriz, bitiremezsek de liderin 3-5 puan gerisi biizm için ideal olur..ikinci yarı etkili isimler alırsak şampiyon oluruz, ben yine bu sene de çifte kupa bekliyorum.
  • Ospina baya ucuza gelse ve McGregor satılsa kar yaparız

• Bu adamlarin ÖZEL olmayan haberi var mi? Bari duzgun haber yapin be kardesim, Nene'nin sakatligi "elmacik kemigi kirigi" bu mu nuksedecek? Ayip be bu kadar da olmamali yani...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene basinda Necati ve Ozer Hurmaci kadro derinligi icin alinmaliydi. Ozer'in sozlesmesi sene sonu bitiyor bildigim kadariyla. Devre arasi veya sezon alinabilir. İsmail ve Pektemek gelirse, Ugur Boral sol acik oynayabilir bazi maclarda. Emre de keza oynayabilir. Sorunsuz iki bolge defansin ortasi ile on libero mevkileri gorunuyor. Fernandes'in veya Almeida'nin sakatlanmasi ise su an olabilecek en kotu senaryolar. Bence sag bek ile forvet transferi cok onemli. Sag bek gelmesi demek, ayni zamanda Hilbert'in de sag acik/kanat oynamasina imkan verebilir. Hatta bu iki transfer sezon sonu da bizi olasi bi ilk 2 pozisyonuna da getirebilir. Duruma gore mac basi olabilirse Volkan Sen ile Ozan İpek transferleri de nispeten yararli olabilir. Kimse begenmese de Sercan Yildirim da mac basi olacaksa degerlendirilebilir. bizim en buyuk dezavantajimiz İlk 11 disinda sonuca etki edecek yedek oyuncumuz yok. Kulubeye bakinca insanin oyuncu degistiresi gelmiyodur heralde. Uzun lafin kisasi sag bek ve Nene tarzinda hizli bi forvet olmak uzere en az 2 transfer sart.

• bana fernandes devre arasında gitcekmiş gibi geliyor
  • Sol kanat ve bitirici santrafor alınmalı bence.Mevlüt düşünülebilir,Ligue 1 de 11 maçta 6 gol 3 asisti var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.