Şimdi Ara

Transfer yapmayarak risk aldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transfer yapmayarak risk alıyoruz bence orta saha ya çok gerek yok raul döndü avrupada oynar ama 3. forvet almamamız hata RVP sakatlan maya meyilli Allah korusun sakatlanıp bu sıkışık dönemde 1.5 ay civarında sakatlanırsa ne olacak fernandao bu sıkışık fikstür de ölür gider birde üstüne fernandao ceza lı olursa forvet te volkan şen mi oynayacak zaten şimdi zor gol atıyoruz o zaman hiç gol atamayız madem transfer yapmayacaktık emenikeyi niye gönderdik 6 ay oynardı zaten iyi oynarssa yine teklifler gelirdi işimize de yarardı. İnşAllah bir sakatlık felan durumu olmaz sene sonu avrupada iyi bir başarı ve lig te şampiyon oluruz.

Etrafta kiralanacak bir dünya oyuncu vardı en basiti git arsenal dan yaya sanogo yu kiralasaydık ama transfer işlerini büyük ihtimal mahmut uslu yönetti oyuncular onu dinleyince zaten vazgeçmiştir gelmekten. muhtar reyiz olsaydı şuan 3. bir forvet bulurduk.

Transfer yapmayarak risk aldık

• Ya arkadaş terrenao duruyor görevinin başında şu emre bol denen adama niye inanıyorsunuz a spor denen kanal fener düşmanı zaten.
  • Fırsattan yararlanıp altyapıdan göze batan bir oyuncuyu deneyin işte. Bu kadar transfer sevdalısı olmayın.
  • semih ergül çok oynasın istiyorum onu belki kadro ya dahil ederler.
  • hocam durmasına duruyor ama samandıra da duruyor.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    vitor oynatmıyor adamı neden oynatmıyor gol atamıyor diye sırf fernandao gol atıyor diye oynuyor lafım yok ferdi ya ama rvp oynamalı 3. forvet alınsaydı çift forver oynatıcaktı bu takımı ama işte transfer olmadı.
  • rvp'nin oynatılmaması her halükarda bu takıma ihanettir.
    fernandao'ya kötü futbolcu demiyorum ancak maçlar uzayda da oynanasa çölde de oynansa fernandao ancak rvp'nin krampomlarını taşır.
    pereira bu takıma egoları yüzünden açıkça ihanet ediyor.
    ancak 3. forvet lazımdı size katılıyorumç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    fernandao takım oyuncusu değil çok hantal davranıyor hep ofsayt ta yavaş yavaş yürüyor ama gol atma becerisi var (bjk maçı hariç)
    . rvp takım oyuncusu iyi paslar atıyor koşular yapıyor defans a geliyor orta sahadan top alıp ileri götürüyor ama biraz gol atma sıkıntı sı var onuda aşarsa zaten her şey orta da ki zaten 2 forvet sıkışık fikstür de bir rvp bir fernandao oynar diye düşünüyorum yada 2-3 maçta bir değişmeli.

takım oyuncusu derken maç esnasında performans ı anlamında yoksa fernandao takım ı çok iyi sahiplendi anlaşılıyor zaten :D
  • Emre Bol ve onun gibilere inanan yok zaten de Terro dayımız , şu ara dönemde 1dk bile gündeme gelmedi. Yazın o kadar başarılı işlere imza atan kişinin bu kadar pasifleştirilmesi, adının dahi geçmemesi, ortasaha eksikliği bu kadar barizken 1 transfer dahi yapılmaması normal mi.

İçimden bir ses yine Aziz egosu devreye girdi, başarılı adamın fişini çekti, kendinden başkasının başarısını yediremedi, yine karıştı mahvetti, bu adamı da harcadı vb diyor. Umarım böyle değildir.

O kadar duyumcular vb vardı. Şu konu hakkında hiç bilgisi, duyumu olan arkadaş yok mudur bize net bilgi verecek.
    Bıyık reyiz yazın bombaları bir bir patlattı, transferlerin hemen hepsini kampa yetiştirdi. RVP geldi, "Merhaba Fenerbahçem" dedi gülümsedi. Rüya gibiydi. Neden Aziz tüm sevdiklerimizi bizden koparıyor, başarıyı cezalandırıyor anlamıyorum. RVP'yi Vitor , bıyık reyizi de Aziz harcadı. Sezonun özeti bu olacak korkarım ki.

• Allah tez zamanda rvp'yi harcayan vitor pereira vasıfsızını başımızdan def etsin ne diyelim hocam.
    böylesine büyük bir futbolcu geldiğinde ben sevinçten uyuyamamıştım.
    bir portekizli gelsin ne olduğu kim olduğu belirsiz bir vasıfsız gelsin senin o masum sevinçlerini çalsın.
    pereira istifa etmeden biz fenerbahçelilere huzur yok.
  • ,
  • forvet alinacagina hic yapmamak daha dogru. 3. forvet neden dusunulur anlamak mumkun degil. sakatlikla falan aciklanamaz. nolacak birden tum forvetler felc mi olacak. muhtemelen bu teknik heyet gol sorununu forvete falan baglamistir. futboldan o kadar anliyorlar zaten. takimin ofansif ortasaha ihtiyaci ya da en kotu ihtimalle cift yonlu ortasaha ihtiyaci varken kafayi 3. forvetle yemek tam bir futbol cehaleti. takimin hucumdaki yetersizliginin 1. sebebi oos eksikligi. digeri de pereiranin anlayisi. durum boyleyken ucuncu forvetin manasi neydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

forvet alinacagina hic yapmamak daha dogru. 3. forvet neden dusunulur anlamak mumkun degil. sakatlikla falan aciklanamaz. nolacak birden tum forvetler felc mi olacak. muhtemelen bu teknik heyet gol sorununu forvete falan baglamistir. futboldan o kadar anliyorlar zaten. takimin ofansif ortasaha ihtiyaci ya da en kotu ihtimalle cift yonlu ortasaha ihtiyaci varken kafayi 3. forvetle yemek tam bir futbol cehaleti. takimin hucumdaki yetersizliginin 1. sebebi oos eksikligi. digeri de pereiranin anlayisi. durum boyleyken ucuncu forvetin manasi neydi.

Bana bunlarla gel iste canini yedigim.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Uyu

• Aziz Yıldırım hatalarından ders almamaya devam ediyor, yine elleriyle bi şampiyonluğu daha verecek. Sene sonu da Terraneo'ya kızar komisyoncuydu der, Vitor'a sallar antrenman saatlerini şov saatlerine göre ayarlıyordu der. Cumhuriyet'in bekçisiyiz, tek kaleyiz, seneye yükselişteyiz 3 sene şampiyonluk sözü veriyorum der hiçbi şey olmamış gibi devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.