Şimdi Ara

[Transfer Hakkında] Baroni ve Krasic açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak akşam gazetesi ama krasicle ilgili hep aynı haberler çıkmaya başlayınca artık doğruluğu kesin bence. Baroninin açıklamasına da kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum. Verilen 7 milyon avronun sonucu ile casperın tutumları ne kadar başarılı transfer politakalarımız olduğunu gösteriyor bence.

[Transfer Hakkında] Baroni ve Krasic açıklamaları

Şu anda parasının hakkını veren bir kuyt, bir caner var herhalde. E ne demişler üzüm üzüme baka baka kararır. Yakında takımda düzgün oyuncu kalmayacak, kuyt'ın zamanı yavaş yavaş geçiyor, emenike ve sow gibi (sow belki mevkinde bir çıkış yakalar) formsuz hücum hattımız, top çeviremeyen bir orta sahamız, her an saçma bir hata yapmaya meyilli savunmamız ve tabi ki volkan ile ne kadar daha idare edeceğiz merak ediyorum.

Acilen taze kan lazım, geçen sezonda transfer yapmadık, yavaştan ucuz da olsa heyecanlı takıma ruh katabilecek bir iki oyuncu alınmalı. Geçen maç alperin biraz hırsı takımı hemen toparladı. Motivasyon lazım.

• katardan farkımız kalmamış dostum napalim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroniyi burda zorla tutan mı vardı allah aşkına sövmeyen tek taraftar yoktu adama. Yalvarıyodu gitmemek için aşağıdaki linkte görebileceğimiz gibi. Kaldı ki Aykut kendi getirdi diye bu kadar tuttu takımda aklı başında Ersun geldiği gibi kesti hayaleti.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26861443.asp
  • Haberden önce dikkatimi haberin sağ tarafı çekti
    Haber hakkında ise diyeceğim şudur ki, Fenerbahçe son yıllarda birçok hatalı transfer yaptı, bir iki istisna hariç hepsinden zararlı çıktı. Kezman, Güiza, Mehmet Topuz, Krasic, Dia gibi birçok örnek var. Krasic parasını alır mı onu bilemem ama umarım ki Türk takımları artık kötü transfer politikalarını sonlandırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan karaktersiz olunca böyle oluyor işte.Şu krasic denen mahluka çok uyuz oluyorum , buraya geldiği gibi yatmaya başladı adam 1 maçta bile düzgün oynamadı.Hala yok paramı almak istedim bilmem ne. Az şeref olucak insanda ilk önce, bak mancini geçen sene gsden tek kuruş tazminat almadan gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Haberden önce dikkatimi haberin sağ tarafı çekti
    Haber hakkında ise diyeceğim şudur ki, Fenerbahçe son yıllarda birçok hatalı transfer yaptı, bir iki istisna hariç hepsinden zararlı çıktı. Kezman, Güiza, Mehmet Topuz, Krasic, Dia gibi birçok örnek var. Krasic parasını alır mı onu bilemem ama umarım ki Türk takımları artık kötü transfer politikalarını sonlandırır.

Takımın başında Aykut Kocaman gibi bi vasıfsız varken iyi transfer yapmış olmamız beklenemez zaten

• Krasic'in ne suçu var silah zoruyla mı hatırlattı sözleşmeyi, kulüp verdi niye, Krasic'in ismi geçmişi için e bu da havadan gelmedi yani o para sonuna kadar hakkıdır, hepsini almakta da sonuna kadar haklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.