Şimdi Ara

Transfer Haberleri Üzerine Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.

Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Diyecek Bir Şey Bulamıyorum

• vay be mos mor olduk ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

vay be mos mor olduk ya

• Oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu
  • Bence isimsiz birisini alacaklar, bu yüzden millet büyük beklenti içine girmesin diye hemen yalanlıyorlar
  • Adamlar boşuna heyecan yaptı ama belli olmaz kimin geleceği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinede belli olmaz carlosuda yalanlamışlardı. Cuma saat 17.00 olmadan hiç birşeye inanmam
    Fenerli arkadaşlarımın ezik ezik bana bulaşmıcaklarını bilsem bu adamın Türkiye de oynamasını çok isterim. Ama insanı gıcık ediyorlar işte gelmesin
  • Dentinho gelecek.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır, oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır

Çünkü bugün buradalar daha önceden gittiler ve iş bitti imzalar atıldı. Geleceğe dönük birşey kalmadı
  • GS dos santosu bitirmiş helal olsun diorum. transfer işini biliyolar. ama hala bi orta saha almadılar o yönden hata yapıyolar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.