Şimdi Ara

Tramvayda güvenlik saldırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 3.15 civarında Zeytinburnunda Akşemsettin tramvay durağındaydık.Lise 3'e gidiyoruz.arkadaşla gittik pasoyu bastık 5dk tramvay bekledik sonra tramvay geldi ve bindik o sırada güvenlik geldi bize " siz gelin siz basmadınız gelin ve basın" dedi.hırsız muamelesi yaptı bize.arkadaşımın en sinirlendiği şey hırsız muamelesi.en başta dedik abi bastık biz dedik bi kaç kere adam devam edince arkadaş bağırdı "tamam gel basıcam gel gör" dedi.gittik ve tekrar bascakken güvenlik kulübesine geri döndü.Arkadaş bağırdı bi kaç kişi toplandı orda sonra karşı taraftan bi şerefsiz güvenlik geldi.ben sandımki sakinleştircek birden arkaşın üstüne yürüdü.ordakiler ve ben adamı tuttuk ben ittim adamı.sonra yürüdük gittik.

şimdi bu kişileri şikayet ettim.herhangi bir işlem yapılırmı?yoksa öyle kalırmı olay?

• kendini bişey sanan ilkokul mezunu düz güvenlikçilere laf anlatılmaz ki dostum
  • isterseniz şikayet edin ama işlem yapılacağını sanmıyorum...güvenlik basmadığınızı düşünmüş,hata güvenlik görevlisinde,bastığınızı söylediğinizde ikna olması lazımdı,olmamış basıp gitseydiniz keşke,arkadaşınızın bağırması abes olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

kendini bişey sanan ilkokul mezunu düz güvenlikçilere laf anlatılmaz ki dostum

emir kulu belkıde şart vardır akbilini basmadan gecen olursa kişi başına 5 lira kesilicek misal guvenlık kameralarından takıb edilir adamda dalgınlık bir an kaçak sanmıştır yani liseli sonucta adamın tepkisi dogal bence. siz uzatmıyıcakdınız adam gibi söyleyecekdınız anlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

şimdi bu kişileri şikayet ettim.herhangi bir işlem yapılırmı?yoksa öyle kalırmı olay?

ne olacağı size kalmış. arkasını aramazsanız hiçbişey olmaz.

eğer bu olay çok zorunuza gittiyse mahkemeye verin. çünkü bence akbil bastığınızı kesinlikle kanıtlayabilirsiniz.

• eğer o bölgeyi çeken bi kamera varsa bu bi kanıttır bastığınıza.
  • akbil kendisi yer ve saat olarak (yerden kastım akbili bastığınızı cihazın seri numarası gibi düşünün) log alıyodur bastığına dair (aktarma sisteminde olduğu gibi)
  • cihaz da log alıyo tabiki saatiyle birlikte.

bunları kullanmak mümkün.
  • Yanlış yapmıssınız. Basmadığınızı iddaa ediyorsa, kamera görüntülerine bakmasını isteseydiniz keşke. Kamera falan yoksa kullandığınız aleti incelemesini falan isteseydiniz. İstanbulda nasıl olduğunu bilmiyorum ama Ankarada ego kartı basınca kartın üzerinde hangi durakta ne zaman basıldığı gösteren not kayıt ediliyor.
  • 20 kişi toplanın olayı tartışmaya gidin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.