Şimdi Ara

Tramer Sorgusu Sorunsalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar hayırlı ramazanlar. Şimdi ben arkadaşımdan bir araba alacam yakın zamanda bir kaza yaptı ve suçlu bulunduğu için 3.500 TL kadar cebinden harcadı. Karşı taraf sigortadan yaptırmış arabasını. Ben aldıktan sonra birazda meraktan tramerden sorgulattim bizim aracı. O kazaya ait 800 lira kadar bir bedel görünüyor. Bu 800 lira muhtemelen karşı tarafın sigortadan aldığı para anladığım kadarıyla. Hal böyleyken tramer sorgusu yanıltıcı oluyor. Bu kazada karşı taraf suçlu olsaydı onun tramer kaydında 3.500 TL görünecekti halbuki o araçta o kadar masraf olmadı. Bu nasıl bir sistem insanlar hergun binlerce sorgulama yapıp yanlış bilgi mi alıyor. Yoksa benim yanlış anladığım bir durum mu var. Karşı tarafın hasarını öğreneceksek bu sorgulamalara neden para veriyoruz. Bilgilerinizi rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok yakında bu sistem değişiyor hocam. Biraz daha bekleyin düzeltilecek yakında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem karışık olmasına karışık düzeltip geliştirmek için her gün çalışıyorlar da, birde sigorta şirketlerinin çalışanları bilgi kaydı yaparken yanlış girişte yapabiliyorlar, ayrıca herkese çok fazla güvenme hocam başka bir hasar dan olmuş da olabilir bu kayıt :)

    En iyi kazık dosta ve tanıdığa atılırmış hocam dikkatli ol.
  • Başka hasar olmaması lazım, o tarihlerde tek kaza yaptı ve araba tamirde kaldı bir müddet. Diğer taraftan dost kazığı hakkındaki görüşünüze üzülerek katılıyorum çevremde gördüğüm hadiseler sonucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.