Şimdi Ara

!! tramer saçmalığı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramda kusur oranı %100 karşı tarafta olan ufak çaplı kaza yapmıştım. bagaj kapağı ve arka tampon boyandı, vw servisi bu işlemlere 730 lira fatura kesmiş. ama tramerde plakamı sorgulayınca ilgili hasar 5000 TL görünüyor. bu saçmalık neden kaynaklanır acaba? kaskodan yaptırdım, kasko karşı tarafın trafik sigortasına rücu edecekmiş, bu süreçle mi ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memory Remains -- 14 Kasım 2013; 19:02:06 >

• bu arada çarpan aracı sorgulayınca aynı tarih için 800 TL görünüyor. benimkini ona onunkini bana mı yazdılar acaba? düzeltilebilir mi bu durum?
  • Memory Remains M kullanıcısına yanıt
    sanırım öyle gözüküyor. kasko şirketinizle görüşmenizde fayda var. düzeltilebilir diye düşünüyorum. geçmiş olsun
    büyük ihtimalle öyle.
    kasko sırketı ıle gorusup durum vazıyetı en kısa zaman'da belırtın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun konu ile ilgili muhattap bulana kadar Allah bilir kac kişiye telefonda dert anlatacaksınız. Kolay gelsin şimdiden

• ilginize teşekkürler arkadaşlar
  • belki ileride birinin işine yarar diye not düşeyim. kaskom muafiyetli olduğundan servisin muafiyet bedelini kaskodan alabilmesi bir ay kadar sürdü. işlemler tamamen bittikten sonra bu sorun düzeldi. şuan hiçbir bedel yazmıyor benim plakamda, sadece çarpma yazıyor. benim düzeltmek birşey yapmama gerek kalmadı yani.
    Hocam benim aracında sorgulamasini yaptığımda 2 adet çarpma görünüyor ama bedel yazmıyor. Şimdi ne anlama geliyor bu?

• Ucretli sorgulama dişinda bir alternatifi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Hocam benim aracında sorgulamasini yaptığımda 2 adet çarpma görünüyor ama bedel yazmıyor. Şimdi ne anlama geliyor bu?

Kazada hatalı taraf olmadığı anlaşılıyor kaç liralık masrafı olduğunu öğrenmek için sigortacınızdan hasar dosyasına bakmanız lazım. Tramer saçma bir sistem hep sölüyorum sigortacınıza gidin, çünkü tramerde kusurlu değilseniz hasar kaydı gözükür tutar yazmaz masraf Allah bilir kaç liradır bazıları tutar yazmıyor diye herhalde ufak bi kazası var diye düşünüyorlar yanlış tabi bedavamı yapılmış bu meret ama kusurlu sizseniz aracınızın ufak bir tamir bedeli olsada karşı tarafın tamir bedelide komple sizin aracınıza işlenir. Tramer araçtan çok sürücüye odaklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 7 Şubat 2014; 1:21:18 >
  • Piastre kullanıcısına yanıt
    Hocam, aracın arka tampondan kazasi var ve tutanağı da gördüm. % 100 kusursuz. Ama bu kazanın bedeli tramerde gözüküyor.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Plaka değişikliği sonrasi oluyor bu.
    Arkadaşın dediği gibi hatali tarafla alakasi yok. Benim aldigim 2.el aractaki 1200tl lik hasar kaydi plakayi degistirdikten sonra cikmamaya basladi. Sadace carpma yaziyor.
    1200tl lik hasar aldigim plakada olmuştu.
    Sigortacı arkadaşla konuştuğumuzda plaka değişikliği dedi.
    Baska okuyan arkadaslarada dikkatli olmalarını öneririm.
    Eğer hasar kaydi yazmiyorsa mutlaka sigortacidan ogrensinler miktarını, çünkü yazmayan hasarar 10-20bini gectigide oluyor.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLARhttp://forum.donanimhaber.com/m_19081380/tm.htm şuan 37. sayfadalar herşey sorulmuş cevaplanmış baştan sona okursan daha iyi olur.
  • bbrsgn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam plaka degisikligi olmamis. Aracin 0 alındığındaki faturasi var ve plaka aynı.

Yarın bi bakayım hocam, tesekkur ederim.

Yeni aldığım aracın plakasını değiştirmiştim ilk baktığımda benimkinde de aynen miktar falan yazmıyordu sevinmiştim daha sonra nedense tekrar sorguladım düzeltmişlerdi rakamlar yazıyordu. Sizin durumunuz yanılmıyorsam 2013 ten itibaren tutar yerine sadece hasar kaydı giriliyor o yüzden sigortacılarda göremiyor hasar dosyasına ulaşmanız lazım.
    Başlıktada konu sahibi arkadasin belirttiği gibi tramer hakkaten saçmalık.
    Hasar kayitli bir arabanın bugün plakasini değiştirip, yarin musteri bulursun.
    Alıcıya cok küçük bir miktar, o yüzden yazılmamış diye masal uydurursun.
    10 bin hasar kayitli arabayi az hasarli diye satarsin.
    Olmayacak is değil, ülkemiz dolandırıcılık yapmak icin cok musait bir ortam.

Plakadan çok şasi no ile sorgulansa daha doğru olur! Ne kadar doğru ise artık orasını karıştırmıyorum. Hem plaka çıkma ise daha bi karışır ortalık eski hasarlar bazen silinmeyebiliyor 2006 model aracın 1999 yılından hasarı çıkabilir!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.