Şimdi Ara

tramer kaza soncu ne kadar sürede kesinleşir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ömergggg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

salı günü bir kaza yaptım , gerekli tutanak ve resimlerle renault servisine aracımı bıraktım ,Tramer tarafından kimin haklı haksız olduğuna karar verilmesi bekleniyor ona göre karşı tarafın sigortası zararı mı karşılaşayacak , bu sonuc kaç günde gelir ? zorunlu sigorta şirketi kaç günde parayı ödemekle yükümlüdür:

• Birkaç gün içinde exper gelir, eğer tuttuğunuz rapor açık ve net ise en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Kaskon yok ise baya beklersin ama, karşı tarafın sigorta experi gelecek, rapor tutacak, rapor onaylanacak, servise başla işareti gelecek.......... Bir arkadaşımın arabası 1 ay yattı, karşı tarafın sigortası parça bulup gönderemediği için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Birkaç gün içinde exper gelir, eğer tuttuğunuz rapor açık ve net ise en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Kaskon yok ise baya beklersin ama, karşı tarafın sigorta experi gelecek, rapor tutacak, rapor onaylanacak, servise başla işareti gelecek.......... Bir arkadaşımın arabası 1 ay yattı, karşı tarafın sigortası parça bulup gönderemediği için....

salı günu kaza yaptım çarşamba exper geldi .servis zaten renaultun kendi servisi parçayı renault temin etmeeyeckmi ? sigorta şirketimi gönderiyor parçayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Birkaç gün içinde exper gelir, eğer tuttuğunuz rapor açık ve net ise en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Kaskon yok ise baya beklersin ama, karşı tarafın sigorta experi gelecek, rapor tutacak, rapor onaylanacak, servise başla işareti gelecek.......... Bir arkadaşımın arabası 1 ay yattı, karşı tarafın sigortası parça bulup gönderemediği için....

salı günu kaza yaptım çarşamba exper geldi .servis zaten renaultun kendi servisi parçayı renault temin etmeeyeckmi ? sigorta şirketimi gönderiyor parçayı

Normalde servisin temin etmesi gerekiyor... Ama arkadaşın kazasında sigorta şirketi parçayı kendisi temin etti....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı güne 8 kaza tramer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.