salı günü bir kaza yaptım , gerekli tutanak ve resimlerle renault servisine aracımı bıraktım ,Tramer tarafından kimin haklı haksız olduğuna karar verilmesi bekleniyor ona göre karşı tarafın sigortası zararı mı karşılaşayacak , bu sonuc kaç günde gelir ? zorunlu sigorta şirketi kaç günde parayı ödemekle yükümlüdür:
Birkaç gün içinde exper gelir, eğer tuttuğunuz rapor açık ve net ise en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Kaskon yok ise baya beklersin ama, karşı tarafın sigorta experi gelecek, rapor tutacak, rapor onaylanacak, servise başla işareti gelecek.......... Bir arkadaşımın arabası 1 ay yattı, karşı tarafın sigortası parça bulup gönderemediği için....
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz
Birkaç gün içinde exper gelir, eğer tuttuğunuz rapor açık ve net ise en geç 1 hafta içerisinde sonuçlanır. Kaskon yok ise baya beklersin ama, karşı tarafın sigorta experi gelecek, rapor tutacak, rapor onaylanacak, servise başla işareti gelecek.......... Bir arkadaşımın arabası 1 ay yattı, karşı tarafın sigortası parça bulup gönderemediği için....
salı günu kaza yaptım çarşamba exper geldi .servis zaten renaultun kendi servisi parçayı renault temin etmeeyeckmi ? sigorta şirketimi gönderiyor parçayı
quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz
salı günu kaza yaptım çarşamba exper geldi .servis zaten renaultun kendi servisi parçayı renault temin etmeeyeckmi ? sigorta şirketimi gönderiyor parçayı
Normalde servisin temin etmesi gerekiyor... Ama arkadaşın kazasında sigorta şirketi parçayı kendisi temin etti....