Şimdi Ara

tramer 5646

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba alırken sadece plaka numarasını 5646 ya mesaj attım birde sigortacıda plaka numarasıyla arama yaptırdım ama geçen gün renault servisine gittiğimde orda yapılan işlemleri öğrenmek için şasi numarasıyla arama yaptırdığımda arabanın 2009 yılında plakasının değiştiğini öğrendim tramere mesaj attığımızda plakayı örneğin ****123 şasi numaralı aracın 2 adet hasar kaydı bulunmaktadır gibi yazı yazıyor bunu size sormak istiyorum plakayla atılan mesajlarda plaka değiştiyse önceki plakayla yapılan kazalar çıkmaz mı yoksa tramer şasi nuamrasına bağlı olarak mı plakaya göre arama yapıyor benim için önemli arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevinirim içime kurt düştü burda çünkü pert araç alan arkadaşların mesajlarını üzülerek çok okudum benimde başıma gelmiş olabilir saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

arkadaşlar araba alırken sadece plaka numarasını 5646 ya mesaj attım birde sigortacıda plaka numarasıyla arama yaptırdım ama geçen gün renault servisine gittiğimde orda yapılan işlemleri öğrenmek için şasi numarasıyla arama yaptırdığımda arabanın 2009 yılında plakasının değiştiğini öğrendim tramere mesaj attığımızda plakayı örneğin ****123 şasi numaralı aracın 2 adet hasar kaydı bulunmaktadır gibi yazı yazıyor bunu size sormak istiyorum plakayla atılan mesajlarda plaka değiştiyse önceki plakayla yapılan kazalar çıkmaz mı yoksa tramer şasi nuamrasına bağlı olarak mı plakaya göre arama yapıyor benim için önemli arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevinirim içime kurt düştü burda çünkü pert araç alan arkadaşların mesajlarını üzülerek çok okudum benimde başıma gelmiş olabilir saygılar

plakadan sorgu onerılmez. plaka degısmısse oncekı plaka cıkmaz

• HASAR S ŞASINO yazıp 5664'e gönderirseniz plaka değişmiş olsa bile Şasi numarası ile sorgulanacağından aracın önceki plaka numaraları da dahil bütün hasar kayıtları çıkacaktır. Ancak aracın sahibi veya önceki sahipleri trafik sigortası veya kasko dan karşılamayıp kendi cebinden yaptırmışsa bu durumda kaza geçmişini güvenli şekilde öğrenmeniz mümkün olmayacaktır. En doğrusu yetkili bir serviste expertiz yaptırmaktır.
  • arkadaşlar bir yöntem buldum sizinle de paylaşmak isterimhttp://www.sbm.org.tr/ burdan üye kayıt yapıp tramer sitesinde bazı sorgulamalar yapabiliyorsunuz kaza tespit tutanağını görüp eskiden araçlarınıza ne olmuş resimli fotolu ayrıntılar bile var benim hoşuma gitti benim gibi içine kurt düşen arakdaşlar deneyebilir benim araca anadol kamyonet park halindeyken sağdan sürtmüş resimler bile var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

arkadaşlar araba alırken sadece plaka numarasını 5646 ya mesaj attım birde sigortacıda plaka numarasıyla arama yaptırdım ama geçen gün renault servisine gittiğimde orda yapılan işlemleri öğrenmek için şasi numarasıyla arama yaptırdığımda arabanın 2009 yılında plakasının değiştiğini öğrendim tramere mesaj attığımızda plakayı örneğin ****123 şasi numaralı aracın 2 adet hasar kaydı bulunmaktadır gibi yazı yazıyor bunu size sormak istiyorum plakayla atılan mesajlarda plaka değiştiyse önceki plakayla yapılan kazalar çıkmaz mı yoksa tramer şasi nuamrasına bağlı olarak mı plakaya göre arama yapıyor benim için önemli arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevinirim içime kurt düştü burda çünkü pert araç alan arkadaşların mesajlarını üzülerek çok okudum benimde başıma gelmiş olabilir saygılar

plakadan sorgu onerılmez. plaka degısmısse oncekı plaka cıkmaz

Çıkmaz deyip kestirip atmayalım,bazen çıkar bazen çıkmaz.

• Bu arada 5646 değil 5664 olacak.
  • Sistem malesef oturmamış,bencede çıkmaz demeyin.Bizim arabayı almadan önce sorguladığımda gözüken hasarı,şu an yeni plakasıyla sorgulama yapınca da cıkıyor.

Bilgilerin yeni plakaya nakli birkaç gün sürebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı tramer sorgusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Sistem malesef oturmamış,bencede çıkmaz demeyin.Bizim arabayı almadan önce sorguladığımda gözüken hasarı,şu an yeni plakasıyla sorgulama yapınca da cıkıyor.

aldığım aracın plakası 1 sene önce değişmiş acaba plaka sorgulamasında eski plakadaki kazalar sisteme geçmiş midir bu 1 yıllık sürede yoksa bu iş şans işi mi geçedebilir geçmeye de bilir mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Sistem malesef oturmamış,bencede çıkmaz demeyin.Bizim arabayı almadan önce sorguladığımda gözüken hasarı,şu an yeni plakasıyla sorgulama yapınca da cıkıyor.

aldığım aracın plakası 1 sene önce değişmiş acaba plaka sorgulamasında eski plakadaki kazalar sisteme geçmiş midir bu 1 yıllık sürede yoksa bu iş şans işi mi geçedebilir geçmeye de bilir mi

1 yılda çok uzun bir süre,benim kastettiğim sadece 3-5 gündü.

Çıkarmı çıkmazmı garanti veremem,dediğim gibi sistem pek sağlıklı değil,mağduru çok.En sağlamı şase ve motor numarasıyla sigortacıdan sorgulamanız.

• Katılıyorum. Bir sigortacıya, hatta birkaç tanesine şasi no ve özelikle motor no vererek sorgulatmak şart. Benim hasarsız sanarak aldığım araç pert kayıtlı çıktı:( SMS üzerinden plakayla sorgulama yaptığımda hasar çıkmadı çünkü perte ayrıldıktan sonra aracın plakası değişmiş ve yeni plaka temiz. Şasi numarası ile de hiç hasar çıkmadı, çünkü sigorta kaydında şasi no farklı girilmiş ("0" yerine "O" gibi). Ben yandım siz yanmayın...
  • sahibinden den aydında bir 207 vardı .beğendim aradım.adam kafeterya işletiyorum dedi.arabam temiz soldan hafif bir sürtmesi var dedi.bende araca güveniyorsanız ruhsat bilgilerini vs alayım dedim.adam kabul ettii faxladı.trimerde hasarı yok gibiydi az bi miktar çok ufak bir hasarı var.sigortacımda temiz araba dedi .neyse sözleştik yüzde yüz beğenicem arabayı adam önemli bir kaza vs yok diyor yalnız araba komple boyalıymış ondan önceki sahibi boyatmış sigortacım 2008 model bi araba neden boyanır komple şüpheli dedi adamla sonkez konuştum agzını aradım temiz vs diyor araba istediğin yere göster,arabayı almaya gidiyordum.bir arkadaşa ara bakim dedim sana ne dicek.arkadaş sanayiciyim dedi kaportacıyım karşı taraf benim araca beton blok düştü tavanı komple yeniledik benim araba sana gelmez bende tamirciyim demesinmi?şeytan diyo al eline bir sopa bu adamı arabayı görme niyetine git agzını burnunu kır.300km yol yapacağım ruhsatı vs herşeyi yolluyor istediğin ustaya götür diyor adamın adiliğine bakın :( zaten km geri alanlara gıcığımmm en son araba almaktan vazcayıp bu tür adamları bulup bulup döveceksin

tramerden plaka sorgulamayın şasi nosunu isteyin plaka yazınca son 2 vize kayıtları bazen gelmiyor şasi numarasını yazınca son 2 vize kayıtı çıkıyor belkide bana öyle denk geldi çokta emin değilim ama şasi nosunu ne zaman yazsam son 2vize kayıtı geliyordu- aracın km geri alan çok bazen bu şekilde yakalanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 15 Şubat 2013; 4:36:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rainman76

sahibinden den aydında bir 207 vardı .beğendim aradım.adam kafeterya işletiyorum dedi.arabam temiz soldan hafif bir sürtmesi var dedi.bende araca güveniyorsanız ruhsat bilgilerini vs alayım dedim.adam kabul ettii faxladı.trimerde hasarı yok gibiydi az bi miktar çok ufak bir hasarı var.sigortacımda temiz araba dedi .neyse sözleştik yüzde yüz beğenicem arabayı adam önemli bir kaza vs yok diyor yalnız araba komple boyalıymış ondan önceki sahibi boyatmış sigortacım 2008 model bi araba neden boyanır komple şüpheli dedi adamla sonkez konuştum agzını aradım temiz vs diyor araba istediğin yere göster,arabayı almaya gidiyordum.bir arkadaşa ara bakim dedim sana ne dicek.arkadaş sanayiciyim dedi kaportacıyım karşı taraf benim araca beton blok düştü tavanı komple yeniledik benim araba sana gelmez bende tamirciyim demesinmi?şeytan diyo al eline bir sopa bu adamı arabayı görme niyetine git agzını burnunu kır.300km yol yapacağım ruhsatı vs herşeyi yolluyor istediğin ustaya götür diyor adamın adiliğine bakın :( zaten km geri alanlara gıcığımmm en son araba almaktan vazcayıp bu tür adamları bulup bulup döveceksin

tramerden plaka sorgulamayın şasi nosunu isteyin plaka yazınca son 2 vize kayıtları bazen gelmiyor şasi numarasını yazınca son 2 vize kayıtı çıkıyor belkide bana öyle denk geldi çokta emin değilim ama şasi nosunu ne zaman yazsam son 2vize kayıtı geliyordu- aracın km geri alan çok bazen bu şekilde yakalanıyorlar

ya yuh ne biçim insanımız var çok akıllılık yapmışsınız ama tebrik ederim kaportacıyım diye arkadaşınıza aratmakla helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatunpisi

Katılıyorum. Bir sigortacıya, hatta birkaç tanesine şasi no ve özelikle motor no vererek sorgulatmak şart. Benim hasarsız sanarak aldığım araç pert kayıtlı çıktı:( SMS üzerinden plakayla sorgulama yaptığımda hasar çıkmadı çünkü perte ayrıldıktan sonra aracın plakası değişmiş ve yeni plaka temiz. Şasi numarası ile de hiç hasar çıkmadı, çünkü sigorta kaydında şasi no farklı girilmiş ("0" yerine "O" gibi). Ben yandım siz yanmayın...

pert olupta hiç hasarsız çizik bile olmayan araçlar var belki sizin araçta öyledir satarken belki 1-2 bin zarar yaparsınız ancak gönül rahatlığıylada binebilirsiniz umarım sizinkide sadece kayıtlarda perttir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.