Şimdi Ara

'Train Fever 2014'[Ana Konu] Simcity'e Rakip Tycoon Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Ben teşekkür ederim ancak oyunun 32 bit sürümü illaki çıkacak..bekleyin derim...
    Bu arada A6 işlemci nasıl...oyun konusunda...ekrankartsız model değil mi

ekran kartı işlemciye gömülü.

yaklaşık bir senedir kullanıyorum. ETS2 olsun CİV5 olsun çok rahat oynatıyor.

ama GTA'nın son serilerine dayanamıyor.
  • Oyun iyi güzel görünüyor ama alpha sürüm gibi.

Arayüz rezalet bir kere, insanı çok yoruyor. Ve en düşük ayarda bile 10 dk bir oyundan atıyor.

Almayı düşünüyorum ama hem çok pahalı hem de bitmemiş gibi oyun.

Çok gelişmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzele benziyor teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar.İki gündür bu oyunu oynuyorum ama anlamadığım çok şey var.Tutorial yetersiz geldi o yüzden burada sormak istedim.Oyunu kendim çözmek istedim ama arayüz çok kötü , açıklamalar yetersiz gelince sormak istedim .

1-Kargo olayı nasıl işliyor?O maddenin bulunduğu yerden mi demir yolunu geçirmek lazım?
    2-Demir yolunu kurarken ikinci şeridi nasıl kuracağız ve o yol için de bir tren istasyonu kurmak gerekiyor sanırım.O ikinci istasyonu da şehre mi bağlamalıyız?
    3-Sinyaller ne işe yarıyor?
    4-Birde tren kafasına göre durup-kalkıyordu.Tam olarak hatırlamıyorum ancak "waiting for free path" diye bişey yazıyordu.
    Son olarak oyun 5-10 dk da bir donuyor ve 15 saniye kadar devam etmiyor.Ayarları lowa da alsam bu sorun var .Sizde de böyle bi sıkıntı varmı?
  • hdcn09 H kullanıcısına yanıt
    Oyunda optimizasyon sorunu var ve güncelleme çıkacak.
    Tek tren yolu kurarak tüm şehirlere bağlayabilirsiniz..
    Oışıklarda bunun için geçerli trafik lambası mantıgında..
    A şehrinden B şehrine hattınız varsa buna c şehrini de eklemek isterseniz yeni tren yolu kurmanız gerekmez sadece istasyon kurup istasyona karayolu ağını kuracaksınız.
    Yaya daha doğrusu kara yolu nasıl işliyorsa tren yolu işi ve kargo olayı da o şekilde işliyor.
    Ürün çıkan yerlere de cargo ulaşım kurmanız gerekiyor..şehir bu şekilde gelişiyor ve daha iyi noktaya geliyor.
    Oyunda donma ve kasma problemi olduğu için ve yeni güncellemeler geleceği için şuan beklemedeyim.
    Anlamsız donmalar tat vermiyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    35 dolar verilmez..
    Ama uygun fiyatlı olsa tadından yenmez.
    Ayrıca ouunun çok eksiği var.

• quote:

Oyunda optimizasyon sorunu var ve güncelleme çıkacak.
    Tek tren yolu kurarak tüm şehirlere bağlayabilirsiniz..
    Oışıklarda bunun için geçerli trafik lambası mantıgında..
    A şehrinden B şehrine hattınız varsa buna c şehrini de eklemek isterseniz yeni tren yolu kurmanız gerekmez sadece istasyon kurup istasyona karayolu ağını kuracaksınız.
    Yaya daha doğrusu kara yolu nasıl işliyorsa tren yolu işi ve kargo olayı da o şekilde işliyor.
    Ürün çıkan yerlere de cargo ulaşım kurmanız gerekiyor..şehir bu şekilde gelişiyor ve daha iyi noktaya geliyor.
    Oyunda donma ve kasma problemi olduğu için ve yeni güncellemeler geleceği için şuan beklemedeyim.
    Anlamsız donmalar tat vermiyor açıkçası.

Aynı anda iki tren aynı istasyona yanaşamıyor ve bu daha önce yazdığım "waiting for free path " yazısı çıkıyor.Bide bazı ss lerde görüyorum yan yana iki demir yolu koymuşlar .Amacı ne?

• hdcn09 H kullanıcısına yanıt
    Tren garının içinden iki tane ray geçiyor biri tren depot yani tren garajı diğeride anaray ama garaj yolunu dışarıya da baplayabilirsin..eğer iki hat çekeceksen bu iki raya ayrı ayrı bağlayabilirsin..
    En kısa zamanda video çekecem bunla ilgili

• quote:

35 dolar verilmez..
    Ama uygun fiyatlı olsa tadından yenmez.
    Ayrıca ouunun çok eksiği var.

Oyun erken erişim olan oyunlar gibi şu anda..

Kompakt bir arayüz bile yok hiç uğraşılmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yaması var mı ?
  • xgsonurgsx kullanıcısına yanıt
    maalesef yok
  • Arkadaşlar merhaba; yaa bu oyunu bir kaç gündür oynuyorum. Ancak tren ile kargo taşımada sıkıntım var.

-Hattı kuruyorum problem yok. Tren boş boş geziyo
    -tren garlarında mal yok. dün tesadüfen bi tane yaptım falan ama olmuyo. yani atıyorum kömür madeni taşıcam fabrikaya ancak madenin olduğu garda kömür transferi olması lazım. ordan tren alcak fabrikadaki gara indircek. Bu işlerm kamyonetle kargo taşımada oramatik oluyo ama trende olmuyo ? Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

Arkadaşlar merhaba; yaa bu oyunu bir kaç gündür oynuyorum. Ancak tren ile kargo taşımada sıkıntım var.

-Hattı kuruyorum problem yok. Tren boş boş geziyo
    -tren garlarında mal yok. dün tesadüfen bi tane yaptım falan ama olmuyo. yani atıyorum kömür madeni taşıcam fabrikaya ancak madenin olduğu garda kömür transferi olması lazım. ordan tren alcak fabrikadaki gara indircek. Bu işlerm kamyonetle kargo taşımada oramatik oluyo ama trende olmuyo ? Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

her yere tren hattı çekmene gerek yok.
    şöyle yapabilirsin.
    kargo hattı kurup komuru tren garının yanına kuracağın truck depota getire
  • Valla demek istediğini pek anlayamadım kardeşimde. Çözdüm işi Ben tren güzergahını yuvarlak şeklinde yapıyodum yani durak 1-2-3-1 gibi sonra başa döndürünce hat problemli gözüküyo durak 1-2-3 yaptım ztn geri dönüyor.
    Oyundada artık paraya para demiyorum o yüzden her yere tren hattı çekiyorum :D Bu oyunda rakip şirketlerde olsa daha güzel olabilirmiş.
  • bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    Başarmışsın.
    Evet tren hattı kutsan bile hat güzergahı yapmak lazım ben onu anlamamışım
    Oyundan bir müddet sonra sıkılacaksın.
    Çevreyi katlediyorsun başka bişey yok.
    Oyunun eklenecek çok eksiği var ama potansiyeli çok yüksek bir oyun.kesinlikle bişeyler eklenmeli

• Aynen Sıkıldım bile ben FM yi bekliyom asılda işte zaman geçiriyoz severim genelde böyle oyunları.
    Rakip şirketler falan olsaymış iyiymiş. kuruyon kuruyon sonra oynda ekstra bi hedefin kalmıyo. Anca işte yeni çıkacak araçları biraz merak ediyom onları yenilemek falan güzel olabilir onun içinde beklemeye değmez.
    Dediğin gibi eksiği çok. Ama gerek grafik olsun. Gerek konu olsun. Çok güzel bi oyun marka isimlerinide almışlar falan. Biraz daha kurgu sağlamlaştırılırsa Realroad Tycoon gibi. oyun süper olur.
  • bambam1912 B kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.