Şimdi Ara

Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evli ve 2 çocuk babası İlkay Çetinkaya, trafikte ters yöne girdiği için tartıştığı müteahhit Eşref Ayhan tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Tutuklanan Eşref Ayhan, defalarca ateş etmesine karşın, öldürme gibi bir amacının olmadığını savundu. Çetinkaya’nın avukatı ise “Önüne gelene silah taşıma ruhsatı verilmesinin bize yansıyan sonuçları bunlar” dedi.

Olay, önceki gün Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçede bıçak yapım atölyesi bulunan İlkay Çetinkaya (43), otomobili seyir halindeyken ters yönden gelen ve müteahhitlik yapan Eşref Ayhan'ın (65) otomobili ile karşılaşın yol verme tartışması yaşandı.

Çetinkaya'nın Ayhan'ı uyarması üzerine ikili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıyan olayda, tekme ve yumrukla kavga eden ikiliden Ayhan, aldığı yumruk darbeleriyle yere düştü.

Çevrede bulunanların araya girerek uzaklaştırdığı Çetinkaya, otomobiline gitti. Yerden kalkan Ayhan ise otomobilinde bulunan tabancayı alarak Çetinkaya'nın üzerine gidince ikili arasında yine kavga çıktı. Ayhan, elindeki tabancayı art arda ateşledi. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Çetinkaya, kanlar içinde yere yığılırken, Ayhan, tabancasını aracına bırakıp fırının önüne gidip oturdu.

Çevrede bulunanlar panik yaşarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetinkaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu

ÖLDÜRME DÜŞÜNCESİ YOKMUŞ!

Polis tarafından gözaltına alınan Eşref Ayhan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nde, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

İfadesinde uzun yıllar müteahhitlik yaptığı için taşıma ruhsatlı tabancası bulunduğunu söyleyen Ayhan, olay günü otomobili ile fırına ekmek almaya gittiğini belirtti. Fırına giderken, karşısında bir otomobilin durduğunu ve yol vermemesi üzerine araçtan inip yanına gittiğini anlatan Ayhan, öldürdüğü kişiyi suçlayarak, “Silahım ateş aldı. Kendisini vurmak gibi bir amacım yoktu. Öldürme düşüncem olsaydı, göğsünden ve kafasından vurabilirdim. Kendisini vurmak amacıyla hareket etmedim. Yaşım gereği, fiziken kendisine karşı koymam, mücadele etmem mümkün değildi. Kendimi korumak amacıyla hareket ettim, pişmanım” dedi.

“ÖNÜNE GELENE SİLAH RUHSATI VERİLMESİNİN SONUÇLARI”

Olayda hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası İlkay Çetinkaya, ilçede toprağa verildi. Çetinkaya'nın avukatı Bekir Fahrettin Kandaz, müvekkilinin çevresinde çok sevilen bir insan olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Olay anı görüntü kayıtlarında görüldüğü üzere saldırgan arabasından inip, arabasından hiç çıkmayan müvekkilime karşı saldırıda bulunmuş. Uzun süren tahriklere bile karşılık vermemiş ve kendini savunan müvekkilime akabinde 5 el ateş etmiş, 4'ü isabet ederek vefat etmiştir. Akabinde hiç bir şey olmamış gibi olay yerindeki fırının önünde bir süre oturduktan sonra yürüyerek evine gitmiştir. Adliyedeki hal ve tavırları ise olaydan hiç pişmanlık duyar gibi değildi. Gülerek, sohbet ettiğini gördük. Saldırganın taşıma ruhsatlı silahı nasıl aldığı ise tam bir muammadır. Önüne gelene silah taşıma ruhsatı verilmesinin bize yansıyan sonuçları bunlar. En ağır cezayı alması ve adaletin yerini bulması için davamızın sonuna kadar takipçisi olacağız.”

https://www.birgun.net/haber/ters-yone-giren-muteahhit-kavga-ettigi-kisiyi-silahla-vurarak-oldurdu-492190

video:

https://twitter.com/aykiricomtr/status/1737392985115914718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Aralık 2023; 16:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW Mercedes sahibi kişiler zaten yol verme düşüncesi olmuyor diğer adam tersten girmiş ama sağ taraf boş neden ordan gitmiyor ? Birde adamı epey dövmüş BMW sahibi

Trafiğe zaten silahsız çıkılmaz bende uzun namlulu var birde kısa namlu almaya çalışıyorum . Ülkede devlet yok hak hukuk yok %40 işsizlik var işi olanlar bile batma tehlikesi maaşını alma riski nedeniyle depresyonda her an kavgali durum yasanabilir zaten bu yüzden de İstanbul'u terkettim düşük yoğunluklu yerde en azından kavga ihtimali az oluyor
  • İnsan hayatı bu kadar ucuz işte bu ülkede hocam o yüzden kendi adaletimizi kendimiz sağlamak yerine hiç takılmadan geçip gitmek gerekir. Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim, ufak bir tartışma nerelere geliyor işte görüyorsunuz. Ben Bmw sürücüsünün yerinde olsa sağdan geçer gideceğim yere devam ederdim, keşke o da öyle yapsaydı çok yazık olmuş gerçekten.

• Katil müteahhit akp üyesiymiş, şaşırmadım, bunlar iyice hukukun üstünde bir mafya yarattılar, bu yangın yeri gelir ozkank ve kerimcem gibileri de yakacak ama umurlarında değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol almak için adam öldür sonra evine yürüyerek git. Madem yürüyecektin en başından yürüseydin.

Öldürme düşüncesi yokmuş... Silah, öldürme düşüncesi demektir zaten. Öldürme düşüncesi olmayan neden silah taşısın, çakmak, telefon değil bayağı ağır bir şey. Diğerinin bıçak atölyesi var ama görünürde bir tane yok, öldürme düşüncesi olmayan o. Biberon gibi yanında taşı o koca demiri sonra da öldürme düşüncem yoktu. Hukukun klişesi haline gelmiş savunmalar, ihtiyar ve zayıfım, öldürme düşüncem yoktur, eylemim vardır. Güler misin, ağlar mısın... Yolu ilk olarak tıka, ilk olarak hakaret et, ilk olarak videoya çek, ilk fiizksel saldırıyı yap, ilk yumruğu at, yine de beceremeyince (artık amacı neyi becermekti ise) al silahını vur. Bal gibi de öldürme düşüncesi varmış.

İki satır da olsa, acilen bir yol kanununa ihtiyaç var. Bu konular trafik meselesi gibi görünüyorlar ama aslında hiç alakaları yok. Feodal mentalitenin devamı olan yollarda hiyerarşi düşüncesiyle hareket ediyorlar. Emniyet şeridini ihlal eden emniyetten, zurna düdük ve sirensiz hareket edemeyen sivil araçlara, her kavşakta siren çalmayı hak gören resmi araçlara kadar etki eden, aynı fedal zamnlardan kaynaklanan hiyerarşik, ilkel davranışlar örgüsü ve fikirler.

Bir yasa gerekiyor, yolların ortak mülk olduğunu, bu zeminde herkesin eşit olduğunu, eşit hakları olduğunu, paylaşması gerektiğini, diğerinin hareketlerini zora sokamayacağını veya hareketleriyle küçük düşüremeyeceğini anayasaya ekleyecek. Bu kadar. Net ve iki satır. Bütün gereken bu.

• BMW Mercedes sahibi kişiler zaten yol verme düşüncesi olmuyor diğer adam tersten girmiş ama sağ taraf boş neden ordan gitmiyor ? Birde adamı epey dövmüş BMW sahibi

Trafiğe zaten silahsız çıkılmaz bende uzun namlulu var birde kısa namlu almaya çalışıyorum . Ülkede devlet yok hak hukuk yok %40 işsizlik var işi olanlar bile batma tehlikesi maaşını alma riski nedeniyle depresyonda her an kavgali durum yasanabilir zaten bu yüzden de İstanbul'u terkettim düşük yoğunluklu yerde en azından kavga ihtimali az oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdam şart, bunun başka çözümü yok. Yoksa ruhsatlı ruhsatsız silah fark etmez, adam öldürüp 5 sene hapis yatıp çıkılan ülkede en ufak tartışmada düşünmeden adam vurulur.

• Her türlü tahrik edici hareketi yapıyor adama ilk kendi saldırıyor yetmiyor birde boşluktan faydalanıp adamı delik deşik ediyor sonra yaşını öne sürüp beni dövdü diye acıtasyon yapıyor. Bu bildiğin 1. derece cinayet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot polis intihar etti (!)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

ABD'de de idam mevcut çogu eyalette. Orada da vuran tutanı bilmiyor hergün silahlı çatışma var 50 tane. Üstelik bu silahlı saldırıların en çok oldugu eyaletler yasal sekilde silah edinebilmenin imkansız oldugu yerler. İlginç istatistikler.

• Boşu boşuna giden bir can...

Sağ taraf boş işte bas git geç ne uğraşırsın +60 yaş insanlarla trafikte. Haklı bile olsan boşverecen gerekirse 1 sokak sonra dönersin. tartışmak laf dalaşı yapmak küfürleşmek hatta inip yumruklaşmak BOM BOŞ İŞLER...

Videosunu izledimde en az 10 dk inatlaşma karşılıklı durma inme bağırışma devamında kavga en sonundada silah çekme oluyor. Ne gerek var bunlara.

Ne oldu şimdi 40 yaşında adam öldü gitti bir hiç uğruna. Diğer adamda artık hapiste ölür mü 70-75 yaşında çıkar mı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Aralık 2023; 18:29:48 >
  • Ulan ruh hastasıysanız gidin tımarhane de yatın ne işiniz var sizin insan içinde,,

• silah çıktı mertlik bozuldu,yediği dayağı hazmedememiş sonrada işin kolayına kaçmış.şimdi gidip sorsan ben adamım,delikanlıyım vs. der.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bu haber eski nereden aklıma düstü bilemiyorum fakat google'da aratınca buraya denk geldim. karsısında 30 yaslarında iri bir adam görseydi abi cekecek olan vitaminsiz bir adam görüyoruz.. 60 artı yasında adamı kolay lokma görünce birden cesaret gelmis erkekligi sahlanmıs.. ben bunu alırım demis almısta, fakat sonra evdeki hesap carsıya uymamıs, bizim ehtiyar cekmis emaneti vermis mermiyi.. Avukatı mahkemeye ağlamıs müvekkilimi vurdular hekim bey hunharca öldürdüler demis.. Ya iste böyle ehtiyar görüp erkeklenmis fakat ah vah tuh fayda etmez.. Rahmetlinin eti kemiginden coktan ayrılmıstır artık bir sonraki hayatında ya da ebedi tekrarla googolpleks yıllar sonra aynı kisi olarak bir daha dogdugunda, bu sefer daha barıscıl biri olur herhalde.. Her kusun eti yenmez diye bosa söylememisler vesselam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Nisan 2024; 17:32:15 >
  • Vitamin hapları tavsiye ederim her gün kullanıyorum ve body calısıyorum 184 boy 100 kiloyum ve erkegim yaslı adam dövmem yaslı adam döverken niyazi olan kimseyi savunmam vurdum mu aha da boyle barbar conan gibi deveyi yere oturturum Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu 

Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla VurduRedswipeyoutube
    The age old tale of man vs beast.
    https://www.youtube.com/watch?v=vcZt8ejQw_8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Nisan 2024; 13:51:45 >
  • Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu Trafikte Tartıştığı Adamı Silahla Vurdu 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.