Şimdi Ara

Trafikte karşımızdaki araçlara yol vermek çok mu zor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akmayan bir trafikte o BMW nin yola girmeye çalışması hata zaten. Hadi yola burun verdi girdi diyelim. Nereye gidecek? Opelin önünde bekleyecek, sonra?! 2. Şeride girmek için burun verecek yine bekleyecek hem opel hem 2. şeritteki araba. 3. Şeride girip yoluna devam ederse trafik açılacak.

Tabi burda BMW sonsuza kadar bekleyecek değil elbet, makul bir süre bekler, trafik akar, duracak gibi olur yola girer. Duran trafikte yola girmek hatadır.
  • Tiskiniyorum lan bu ülkeden artık, şuraya bak kimin kime gücü yeterse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Sadece BMW ve Opelin kavga ettiği yeri değil olaya biraz geniş bakmak ve ileri görüşlü olmak gerektiğini düşündüğüm için yol verilmesi gerektiğini söylüyorum. Olayın gerçekleştiği yerin hemen 300 metre ilerisinde ışıklı kavşak var. Aradan geçmek isteyenlere yol verilmediği takdirde karşı şeritte yığılma oluyor bu da kavşağı kilitliyor. Ne Opelin gittiği yön ne de aradan geçmek isteyenler yoluna devam edemiyor. Sorun zaten burada.

Not : Hiçbir durumda BMW den inenlerin yaptıklarını tasvip etmiyorum. Ben sadece olaya sebep olan durumu yorumluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle çok şeritli bir yolda öyle bir dönüş olmaz, buna da yol verilmez.
    Hem haksızsın hemde inip kabadayılık yapacaksın yok öyle şey.
    Yolunda düz gidersin, 200-300 metre ilerideki kavşaktan U dönüşü yaparsın, aynı yerde sağa döner gidersin. Kimseyide engellemezsin. 300m. gitmemek için bu yolda böyle dönüş yapılmaz.

Bunun adı da yol istemek hak aramak falan değil, düpe düz şehir eşkiyalığıdır.
    İyi ki bana denk gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.