Şimdi Ara

Trafikte dayak yemekten kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, işte geçen yolda gidiyorum adamın biri sıkıştırdı beni. İlk başta umursamadım ya birazdan zaten geçer gider dedim, ama baktım epey uzun süre böyle gitti bu. Sonra selektör yaktım, sinyal verdim ve sağa çektim. Tam tahmin ettiğim gibi onlar da öyle yaptılar. Gittim yanlarına birader sorununuz nedir sizin dedim kibarca. 3 kişilerdi zaten, sonra bir tanesi metal bir sopa gibi bir şey çıkardı arabadan. Dedim biri sizi o demir şeyi gösterse hoşunuza gider miydi dedim. Ayıp bu yaptığınız dedim. Biraz empati yapın dedim ha hoşunuza gider miydi diye bir bağırdım bunlara O kadar utandılar ki ağlamamak için zor tutuyorlardı kendilerini. Sonra acıdım ceplerine 12-13 lira para koydum gönderdim elemanları bir daha da yapmayacaklarına söz alıp.

İşte böyle arkadaşlar, biz Erzincanlılar böyle tatlı dilli adamlarızdır Şiddetmiş falan hiç işimiz olmaz.

• O metal sopayı iyiki bir taraflarına sokmadilar.

Berbat CSB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 27 Ocak 2017; 23:4:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın yazıyı okumadan 1 sn bile beklemeden yazıyorum

KESİN CSB

EDİT: Doğru tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questioner -- 27 Ocak 2017; 23:8:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Çok yiyip kusmak
    3 yıl önce açıldı
    Tavuk yemekten bıktım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.