Şimdi Ara

TRAFİKTE DAYAK YEDİĞİNİZ YADA DAYAK ATTIĞINIZ ANLAR OLDUMU ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
15.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşıdakinin silahlı bıçaklı olmayacağını bilsem hergün kavga ederim de ... yoluna gitmemek için bişey yapamıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

daha geçen hafta sonu bir olay oldu yer ankara dikmen caddesi kuzenle gidiyoz(- kendisi cevik kuvvetten olur :) ) yabancı plakalı bir mercedes(gurbetcilerden galiba) bizi sıkıştırarak önümüze kırdı ama görsen şöför kel bişey kafasını tam camdan dışarı çıkarmış sağa sola dil atıyor. bizde, bizde arabayla soluna yanaşdık arkadaşım dikkatli sür arabayı üstümüze çıkıyordun diyecekdikki tekrra bize dönüm kafasını ve dilini camdan çıkartarak beaaaaa deyince kuzen yandan yumruğu bir yapıştırdıki iki araçta haraket halinde. eleman hemen durdu bizde önünde durduk kuzen tekme tokat girecekdide etrafdakiler sakinleştirdi. ama hakettmişdi

merak ediyorumda polis olmasa o şekilde tepki verebilirmiydi aceba polislerin en çok bu yönlerine sinir oluyorum yanlış anlaşılmasın iyilerini tenzi ederim bir çoğu karşısındakinin arabasına göre tepki veriyo eğer lüks bi arabaysa hiç bişey demiyolar bakıyolar araba vasat demediklerini bırakmıyorlar biraz sıkışsın hemen kimlik....

yanlış anlamayın siz haksızsınız demiyorum ama adam gurbetçiymiş bizim trafikte pek düzgün araç kullanamıyorlar malum aynısı yabancı plakalı (diğer şehirlerimize ait) araçlar içinde geçerli bizaz daha dikkatli olsak onlara karşı ne kaybederiz yani...

ankarada çok karşılaşıyorum bu duruma bende dikmende oturuyorum hergün o trafikteyim dikmen caddesi zaten malum berbat bi daralıyo bi genişliyo en sevmediğim caddelerden birisi...

sonuç olarak yaptığınızın yanlış olduğunu düşünüyorum kuzenin sadece polisliğine güvenerek artislik yapmış öğünülecek bi tarafı yok bence...

• Geçen gün bir tanıdıgımız beylikdüzü yolunda bir araba tarafından durduruluyor ve ailecek aşagı indiriliyor.(4 genç tarafından). o 4 gençten biri bizim tanıdığa yani şöföre kızı bırak git diyor(kız da adamın nişanlısı) Bizim arkadas astsubaydı yanlış hatırlamıyosam, belinden silahı cıkarıyo ve diger 4 genç kaçıyo. Ya silahı olmasaydı??? işte böyle bir şehirde yaşıyoruz...
    silah taşısan büyük dert taşımasan başka bi dert
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Geçen gün bir tanıdıgımız beylikdüzü yolunda bir araba tarafından durduruluyor ve ailecek aşagı indiriliyor.(4 genç tarafından). o 4 gençten biri bizim tanıdığa yani şöföre kızı bırak git diyor(kız da adamın nişanlısı) Bizim arkadas astsubaydı yanlış hatırlamıyosam, belinden silahı cıkarıyo ve diger 4 genç kaçıyo. Ya silahı olmasaydı??? işte böyle bir şehirde yaşıyoruz...
    silah taşısan büyük dert taşımasan başka bi dert

hahhahaha, işte güya delikanlı bunlar. Emaneti görünce kız gibi kaçmışlar

• up yapalım mutlaka dayak atan birileri vardır
  • Allah muhafaza sinirlerinize hakim olun aradaşlar...Cok ciddiyim uymayın bırakın Allah'ından bulsun...Bir an öfkelenip bir yumruk atarsınız karşı tarafta kalp hastalığı vardır...Krizden gider...Ömür boyu vicdan azabı çekersiniz...Gerçi çevrede külhan beyleri çoğaldı...Kurtlar vadisi izleyen kendisini polat memati sanıyor...Bir anlık öfke ile hareket etmeyin kendinizi düşünmeseniz bile sevdiklerinizi düşünün...KArşı tarafın kaybedecek bir şeyi yoktur çamur olmuştur size bulaşmasına izin vermeyin
  • sakata gelmemek lazım insanın en büyük gücü kullanmasını bilirse kafasıdır, bilgisidir haa baktınki hanzo ozaman ayaklarına aracının lastiklerine sıkarsın kendi plakanıda belli etmemeye özen göstererek tabi bunu yapalar var şahit oldum çünkü eee yani
  • Herkes dayak attım diyo hiç dayak yiyen yok heralde
  • Benim arkadas bi kere gözümün önünde bizi arkadan taciz eden taksiciyi benzinciye çekip arabadan inip onun açık olan camından dogru herifin suratına tokatı patlattı. Adam sonra sopa cıkardı arabanın içinde başladı sallamaya, bizim arkadas da arabaya döndü yanıma camdan dogru "versene şu aletli " diye bagırdı bana ama ortada alet filan yok Ben bi kaç ali cengiz oyunu yaptım "boşver olum değmez bırak şunu yerine filan" diye bagırmya basladım adam da beni duyunca korktu heralde küfredip kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 23 Kasım 2008; 20:13:53 >
  • Zorla sağa çektirip silah çektiler yanımda ailem varken, oysa suç onlarda idi, arabama binip uzaklaştım...

Ya o silah patlasa idi...

Nasıl kaçtığımı anlatamam...

Aman ha bulaşmayınız, onlar zaten pisliğe batmış durumdalar, kaybedecekleri bişey yok ama sizin kaybedecek çok şeyiniz var...
  • Kavga etmişsem bile o adamı bulup helallik almışımdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Kavga etmişsem bile o adamı bulup helallik almışımdır.

Senin durumda inek şabana benzemiş . Önce tokat atıyor , sonra vah canııım acıdımı öpeyim...
  • bir arkadaşım arabayla giderken önünü arabayla kesiyorlar.yanındaki elemanla birlikte arabadan indirip sen bizi sollarken niye sıkıştırdın filan diyip küfür etmişler.bunlar daha olayı anlamadan,nerde sıkıştırdık filan derken her ikisinide bacaklarından vurmuşlar.valla artık kavga etmek erkeklik filan değil.bi alay piskopat dolu.ya sabır deyip gitmek en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Kavga etmişsem bile o adamı bulup helallik almışımdır.

Senin durumda inek şabana benzemiş . Önce tokat atıyor , sonra vah canııım acıdımı öpeyim...

Kavga etmişsem dedim.Adamın ağızını burnunu kırdıktan sonra öptüm demedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

geçenlerde bir olaya şahit oldum

22 yaşında bir genç pırıl pırıl daha .. gidiyor annesinin dizinin dibine bembeyaz gömleği kan içinde
    ne oldu oğlum
    anne sana küfrettiler kavgada bende aldım elinden bıçağı salladım öldü
    aferin iyi halt ettin
    bu annelikmidir ?
    14 yıl ağır hapis cezası

9 ay 10 gün kalınan bir rahmin kirası için 14 yıl çok fazla

allah muhafaza benim oğullarımdan birisi birgün annelerine birisi küfretti diye adam öldürsünler
    o annelerini alır ayak tırnaklarından başlar saçının tepesine kadar derisini yüzer tuz basarım
    bu çocugu nasıl bu hale soktun diye

babamda annemde sağolsunlar aman oğlum belaya bulaşma insan aptaldır küfrederde ederde sayarda beline kuvvet de çek git derdi

birisi size küfürmü etti haddinimi aştı beline kuvvet de çek git .. allah kimseyi o dama düşürmesin
    belanın içinde ömrünüz çürür gider

gerçi yapanın yaptığı yanına kar oluyor
    düzen bozulmuş ..o düzeni bozanları bir gün iyi bir düzüp düzene sokarlar ya bakalım
    böyle gitmez

Bana oyle bişe olsa müebbete franga mahkumluguna razıyım

senın kafa yapında bozukluk var

anne bu anne babanın ettıgı 9 ay ıcinde kaldıgın bır sey değil anne candır yurektir

cennet anaların ayakları altındadır Allah'ın ustune yemın ederım boyle bir şey olacak bende zaten boş gezmem ben
    boynuna dayar abi beni et yeterki bırak dıyene kadar yalvartırım ileri giderse razıyım yatmaya

senın dusuncenle benım dusuncemın arasında everest kadar himalayalar kadar fark var yolunu al sımdı tutsam bogasım gelıyor seni ana bu kadar ayak altına alınmaz

Nerelisin sen doğulu olmadıgın bellı batıdan senın gıbı cok kısı cıkıyor yasın işin hiç onemlı degıl ama ınsan bu kadar dusmez
    hayatın eşantiyon olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 30 Kasım 2008; 0:03:52 >

• Gebze de de hanzo oranı yüksektir.Benim de önümü kestiler bir gece 3 kişi.açtım camı baktım kafalar bi dünya.Hadi canlarım dedim gazladım.O sıra farketmediğim 4. çamurluğa tekme attı.Hiç bir acele içerisine düşmeden sürekli benim koyduğum babamın geri aldığı gürgen odun parçasını almak için zaten yakın olan evime gittim.Fakat sopayla beraber babamın da gelmesini engelleyemedim çünkü bir aksiyon olacağını anladı. Olay yerine de o sıra polis gelmiş başkalarına da sataşmışlar belli ki.Ben polisi aramadım çünkü.Polisi görünce çok üzüldüm ilk önce hırsımı alamıycam diye.Sonra baktım ki polisler yeni atanan gençlerden.ya o nedir bu nedir kardeşim canım derken yaklaştım bir tanesine fakat sopa yok babamın elinden alamadım.Şudur budur derken arabaya vuran olduğunu tahmin ettiğim bir tanesini iki kolumda birer polis olmasına rağmen yamulttum.sonra bir tane daha yakaladım ona yumruk atamadımne yazıkki ama yediği şamarların sesi muhtemelen hala kulaklarındadır.Birini hiç yakalayamdım bir tane de babam yamultmuş. Asla kabadayı takılan kinci kavgacı biri değilim.Fakat öğrenciliğim sebebiyle 5 milyonluk benzin zar zor alıp bindiğim arabanın çamurluğunu görünce dinden imandan çıktım.O gece olay yeri,polis minibüsü ve karakolda müsait anlarda yediği dayaktan sonra normal bir insan hiçkimsenin arabasına tekme atmaz bir daha.Aynen bu şekilde büyütülebilecek en az 20 olayı hep içime sindirdim.Eğitimliyim efendiyim yakışmaz bana dedim ama en sonunda karakolluk oldum,ettiler yani.O zaman anladım ki bu gerçekten kaçış yok.Bu yüzden yine sabır seçeneğini sonuna kadar değerlendirmekle birlikte zaman ve mekan müsait ve sabır seçeneği de sıfırlanmışsa bu ilkelliğe katılmak kaçınılmaz grünüyorsa ilk davranan siz olun.ne yazıkki bu kadar basit bir olay hayati bir meseleye dönüşebiliyor hayvanın cebindeki bir bıçakla.Durum son raddeye geldiğinde can havli ile saldırmak şart olabiliyor.

• benim kavgalar 30 saniye sürüyo önce gell diyorum sonra biber gazı show işlem tamam.
  • benım kı karsılıklı kufur :))
  • Mümkün olduğunca sabır göstericeksin sonuçta altında araba var önünü kessede bi şekilde bas gaza yoluna devam et.Sen delikanlısındır kuvvetlisindirde karşıdaki bi silah çeker pisi pisine ölürsün arkada bıraktıklarına yazık olur.Kaybetceği bişey olmayan insandan korkucaksın zaten ne halt yicegi belli olmaz.Gözünü kulağını kapa devam et
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 21 Şubat 2010; 21:59:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.