< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 2 Eylül 2026; 15:14:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Trafik sigortamın günü 26 sında bitiyor, teklifleri sigortam.net dışında karşılaştırmak için nereden bakabilirim? Şuan en uygun veren hangi firma var? |
|
|
sigortamnet 500tl indirim yapan kod ücretsiz REF_193N633M0A |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 6 Mayıs 2026; 0:1:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 31 Ağustos 2026; 3:51:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan68 -- 6 Mayıs 2026; 0:0:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aman diyim Hepiyi Sigortadan uzak durun. Geçen yıl aldığım kasko poliçemde hasarsızlık basamağımı 5 yerine 0 olarak işlemişler. Bu yılki yenilemede farkettim. Durumu firmaya ilettim ve zeyil bile basamak düzeltmesi yapıldı. Bu yıl için aldığım tekliflerde 4K kadar bi fiyat farkı oldu bu sayede. Hazırda devam eden poliçem için ise bu yapılan yanlıştan dolayı oluşan ücret farkı tarafıma iade edilmiyor. Olması gereken ile hatalı olan basamak arasında bu yıl 4K fark çıkarken geçen yıla dair nasıl fark çıkmıyor anlamıyorum. Velhasılkelam bu firmadan uzak durun! |
| _____________________________ |
|
Aracımın trafik ve kaskosunu araştırırken bu şekilde koda ulaştım. Özel indirimle aldım Sigortam.net'ten sizinle paylaşmak istedim. Kupon kodu:SİGORTAM26 TRAFİK%3 İNDİRİM KASKO %5 İNDİRİM SAĞLIK %7 İNDİRİM DASK %5 İNDİRİM ÖZEL LİNK: https://sigortam.net/trafik-kasko-saglik-dask-sigortasi-teklif-al?SENDER=sigortam26 |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworkSystem -- 28 Temmuz 2026; 0:57:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar öncelikle herkese, Eşimin yapmış olduğu kaza nedeniyle sigortadan anlayan kişilere bazı sorularım olacak, bilenler cevaplayabilirse sevinirim. Özellikle 1 temmuz sonrası değişen yönetmelik nedeniyle bazı konularda emin olamadık. Otoyolda giderken öndeki iş makinesi taşıyan tırdan düşen rüzgarlık nedeniyle eşim bu parçanın üzerinden geçiyor ve aracın tampon, radyatör, fan gibi parçaları hasar aldı. Neyse ki kendinde bir şey yok tesellimiz o oldu. Aracı servise çektik ve dosya açıldı fakat hala sonuçlanmadı, biz kusurun tırı süren kişiye verileceğini düşünüyoruz. ( dosyayı kendi kaskomuz üzerinden açtık) Benim sorum aracın tamirinden sonra yeni yönetmeliğe göre bizim hesabımıza eksperin belirlediği bir değer kaybı tutarı mı yatırılacak? okuduğum kadarıyla bir başvuru yapmamıza gerek yok? ikinci sorum, eğer yukardaki gibi işliyorsa süreç tarafımıza yatırılacak değer kaybını yetersiz görürsek ne gibi adımlar izlemeliyiz? ( radyatörün hasar alması nedeniyle radyatör ayağının bağlı olduğu şasi ucunda da işlem olacağını belirtti usta, bu nedenle ilerde satacağımız zaman hasar kaydı ve şasi ucundaki işlem nedeniyle alabildiğimiz en doğru değer kaybı tutarını almak istiyoruz) Son olarak, karşı taraf bir nakliye firması ve en baştan beri yaklaşımları açıkçası hoş değildi, numaramı sigortacısına verip kendi sigortacısının alakasız yaklaşımı beni şaşırttı ( kazanın ilginç olduğuna dair yorumlar, bu tarz kazalarda sigorta karşılamaz gibi nedenini anlamadığım gereksiz bir tavır sergilediler) ben de aracın serviste olduğunu ve artık sigorta firmasıyla iletişime geçmelerini söyleyip kapattım. Özellikle firmanın bu gereksiz tutumu nedeniyle kendilerinden yasal olarak neler talep edebiliriz ve hangi yolu izlemeliyiz, ilk defa başımıza böyle bir kaza geldiği için tecrübesiziz, bilgili kişilerin yorumlamasını rica ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanCLK -- 28 Temmuz 2026; 13:52:8 > |
|
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Araç onarımı yapıldıktan sonra sigorta tahkim komisyonuna dilekçeyle mi başvuruyoruz yoksa online olarak mı? Kaskomuz bize ikame araç verdi fakat onarım süresi kaskonun verdiği ikame araç süresinden uzun olacaktır diye tahmin ediyoruz, araç mahrumiyet bedeli ikame araçsız kaldığımız günler için mi geçerli yoksa bütün onarım süresince başvuruda bulunabilir miyiz? Bu başvuruyu da yine sigorta tahkim komisyonuna mı yapmamız gerekecek? Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. |
|
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. |
|