|
Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (226. sayfa)
-
-
motosiket için kasko yapan firmalar hangileri ? Quick den teklif alamıyorum sistem hatası veriyor sürekli
-
Aynı taktiği sadece ben yapıyorum sanıyodum.üstüne gidip başka siteden sadece imm sigortasıda aldım 1 milyon teminatlı. Çok iyi fiyata hallettim.
Siteler ve sigortacılar yüksek fiyat çekiyor, sbm teklif deki fiyatı sadece garanti bankası eureko verdi ordan yaptım.
-
Trafik sigortası bitiminden 15 gün öncesinden daha önce teklif alınamıyormuş. Ben 3 haftalığına yurtdışında olacağım. Bu durumda sigorta ve kaskomu nasıl yenilerim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 3 Ağustos 2024; 8:56:19 > -
5 yıldır internetten yaptırıyorum.acenteler şeffaf değil.sigorta yaptıracağım zaman araya konut sigortası v.s çakmaya çalışıyorlar.
Garanti mobilden en ucuz olanı yaptırıp , başka sitedende imm sigortası ekstradan alıyorum.
-
Aracı ilana koyacağım ama sigortası bitmek üzere, satış sonrası iptali en kolay nereden yaptırmayı tavsiye edersiniz? Bu galericiler falan nerelerden kestiriyor acaba. -
Merhaba hocam,
Kasko 30 gün önceden yapılabilmektedir. Trafik sigortası ise 14 gün kala yapılabilmektedir. Vadesinde yapılmadığı takdirde sigorta için her geçen ay %5 gecikme sürprimi ve ay geçişine denk gelirse %3.25 gecikme zammı işler, kasko için ise zam vs işlemeyecektir. Araç kullanılmayacaksa sigortayi geç yaptirmanizda bir mahsur yok, ancak kaskonuzu yenilemenizi öneririrz. Deprem sel yanma çalınma gibi teminatlar gerekli olabilir. -
Axa, Anadolu, Allianz, Koru sigorta üzerinden teklif sunabilmekteyiz. -
arkadaşlar Selam
taksit yapan sigorta şirketi yok mu?
-
Sbm fiyatlarından kesilen sigortalar araç satılınca iade yapmıyormuş -
Mehmetçik yaşam sigortası 1000 TL olan paketinde indirim vs oluyor mu?
-
Bu nasıl bir saçmalık arkadas her koldan son kullanıcıyı yemeye yemin etmiş gibiler.. Kaynak nedir hocam nerden duydunuz?
-
-
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç kasko yaptırmadım haftaya 2020 civic 1.5 turbo exe + alıcam netten teklif alıyorum 55 60 bin civarı fiyat çıkıyor yanlış mı bakıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim ortalama ne kadar çıkar acaba -
arkadaşım bana çok uyguna yaptı hocam özelden yazarsanız iletişim bilgisini vereyim.
-
uyguna da var hocam da maddeler cok farklı oluyor imm düşük vs. bi yazın görüşeyim
-
5m imm yaptık. ikame araç ve yol yardımı çıkardım sadece. Çünkü otobüs ve metro kullanıyorum bazen Allah korusun araç serviste kalırsa ikame olmasa da olur. Çekici de yetkili serviste bakim yapılınca kendisi veriyor. Geri kalan her şey full genisletilmis kasko olarak geçiyor ben de pimpirikliyim kaskoda eksik kalem olsun istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 19 Ağustos 2024; 8:7:53 > -
Bugün sbm üzerinden teklif aldım. En düşük teklif 9127, en yüksek teklif 9133, firmalar arası hiç fark yok gibi bu durum normal mi acaba? -
Sbm üzerinden 5500 fiyat almıştım tüm firmalardan fakat hiçbir firma acentesi 7000 altı fiyat vermedi sbm yanlış gösteriyor dediler, internet siteleri de vermedi en sonunda 5500 tl ye garanti mobil uygulamasından yaptırdım, zorunlu trafik sigortası yaptıracak olanlar bi garanti mobil uygulamasından teklif alsınlar. -
garanti geçen sene taksit yapıyordu bu sene peşin çekiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X