Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.632
Cevap
104
Favori
385.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2021 saat ibiza için kasko yaptıracağım tavsiye edeceğiniz kasko şirketi var mı? Fiyatlar ortalama nedir bu sınıf için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar,
    Araç değeri fiyatlama için tek sebep değildir. araç sahibi mesleği, 6 yaşından küçük çocuk sahibi olması ve acentenin kendi özel indirimini sizin için kullanması gibi sebepler fiyata etki eder.
    Forumda yüzlerce arkadaşımıza özellikle kasko konusunda en uygun fiyatı en yüksek teminatlarla sunmaktayız. Konumuza şuradan ulaşabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Geçen sene eşimin üzerine olan aracı satıp sıfır yeni araç almıştık ve o araca 7. basamaktan 800 liraya sigorta yapılmıştı. Bu sene sigortayı yenilettik 1650 ödedik. Dedik ki vay be ne kadar artmış bu sigortalar. Meğerse 7. basamak yerine 5. basamaktan sigorta yapmışlar. Normalde 1200 lira olması gerekiyormuş. Herhangi bir kaza vs olmadı. Nasıl düzelttirebiliriz bu durumu?

• Ve ayrıca trafik sigortasında 50.000 olan karşı ödeme 100.000 tl olarak güncellenicek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 17 Mayıs 2022; 10:37:30 >
  • Eski aracı satıp yeni bir araç alınca eski basamaktan mı sigorta yapılır yoksa her zaman yeni alınan araçtan 4. basamaktan mı sigorta yapılır.

• hahusg H kullanıcısına yanıt

Şöyle cevaplayalım hocam basamak atlaması için aracınızı satmadan binmelisiniz her yıl sigorta yaptırınca 1 basamak atlar 7 sondur

ilk defa araç alan biri işin ise 4 tür diyelim şimdi aldınız ilk defa 4 ten yapılır gelicek yıl yenilemesini yaptırır iseniz 5 e geçer yıl içinde satar iseniz 4 kalır

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

28 nisanda 2005 model kamyonet cinsi aracımı sattım sigortam 7. basamaktaydı. 29 nisanda 2018 model kamyonet cinsi araç satın aldım. Bana 4. basamaktan sigorta yaptılar. Olması gereken en son hangi basamakta ise o basamaktan (yani benimki 7. basamaktaydı) sigorta yapılması gerekmiyor mu?

• hahusg H kullanıcısına yanıt

evet o eski poliçenizi poliçenizi iptal etmemiş olabilirlermi ? bana dmden tc plaka yazın bakalım

• Merhaba, 2018 model Skoda Fabia 1.0 TSI aracım için kasko teklifleri aldım ve şuana kadar karşı taraf için 500 bin TL teminatlı minimum 7300 TL civarı teklif alabildim. Bu poliçede de ikame araç vs. yok. İlk aracım olduğundan bu şekilde ekstra yüksek çıkıyor ancak daha uygun teklifler alabileceğim ve ihtiyaç durumunda mağdur etmeyecek sigorta şirketi önerebilir misiniz?

• Kasko fiyatları çok yüksek.

• Trafik sigortası tekliflerine baktım demin 3 katına çıkmış. Bakalım araç muayene kaça patlayacak..

• 2020 model 1.3 clio için 6600lira kasko çıkarttı sigortacım.

Sigortam net aradım ordan fiyat aldım 3900e başka sigortadan hallettim aynı teminatlarla.

Az kalsın 2700 lira tokatlıyorlardı

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt

mmm oranı kar hocam... 1 milyon altı çok riskli deniyor.

• murat8550 kullanıcısına yanıt

Kasko kendi aracım için yapılır.Bindiğim araç 400bin liralık araç. 1m altında olması neden çok riskli olsun?

Altımdaki araba 1.5-2m değerinde bir araç olsaydı evet bu doğruydu.

500 bin lira benim yaptırdığım şuan

İhtiyari mali mesuliyet sigortası sizin suçlu olduğunuz durumlarda karşı tarafın hasarı için var hocam.

https://www.sigortam.net/kasko-ve-trafikte-mali-mesuliyet

imm arkadaş yukarda yazmış sen %100 kusurlu olduğunda geçerli. karşı tarafın hasarı 500bini geçerse aradaki farkı sen ödüyorsun diye biliyorum. şuan araba fiyatları malum. bende yakında yaptıracağım o yüzden konuları takip ediyorum.

• murat8550 kullanıcısına yanıt

Hmm söylediğinizi şimdi anladım.

Sorun yok 400 TL farkla limiti 500bin daha yükseltebiliyorum diye biliyorum,olmazsa telefon açıp düzenleme talep ederim zaten bugün yaptırdım

• Kasko teklifi alanlar, başka başlıkta mı belirtmeye başladı. Bu konu aktifliğini kaybetmiş.

Yakın dönemde kasko teklifi alan oldu mu piyasada gerçekten 8-10k lar havada mı uçuşuyor!

• 21 yaşındayım, öğrenciyim, ilk arabam, kasko değeri 650 bin TL civarında. En ucuz 22900 teklif aldım, faydalanan olursa diye buraya yazayım.

• Herkese merhabalar arkadaşlar. Bende yeni araç alanlar kervanına katıldım. İlk defa araç aldığım için trafik sigortam 2900 tl kaskoda 9900 tl çıktı. Bankadan kredi kullandım ve kaskoyu bankadan yaptırmak zorunda kaldım.Şimdi poliçeyi incelerken teminatların çok düşük tutulduğunu gördüm. Allah korusun herhangi ağır hasarlı bir kazada sigortanın neyi nekadar karşılayacak. Sigortayı iptal ettirebilirmiyim? Yada klozları yükseltebilirmiyim? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.