Şimdi Ara

´´ Trafik Seti almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=26007&sorting=3

Bu siteden sipariş etmeyi düşünüyorum ancak fiyatlar arasında uçurum bulunuyor.
    Öneride bulunurken yangın tüpüm olduğunu bilmenizi isterim.

İyi forumlar.

eşimin arabasına bunu aldık, yangın söndürücü hariç diğer ürünler dandik... ama tüvtürk uyumlu...
    bu setin bir de ayak pompası hediyelisi var...o da bu...

http://www.hepsiburada.com/modacar-concept-tuvturk-uyumlu-kaza-tespit-tutanakli-trafik-seti-572035/productDetails.aspx?categoryid=26007&productid=otm572035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2009; 22:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

http://www.hepsiburada.com/modacar-tuvturk-concept-kaza-tespit-tutanakli-trafik-seti-840515/productDetails.aspx?categoryid=26007&productid=otm840515

eşimin arabasına bunu aldık, yangın söndürücü hariç diğer ürünler dandik... ama tüvtürk uyumlu...
    bu setin bir de ayak pompası hediyelisi var...o da bu...

http://www.hepsiburada.com/modacar-concept-tuvturk-uyumlu-kaza-tespit-tutanakli-trafik-seti-572035/productDetails.aspx?categoryid=26007&productid=otm572035

Öneriniz için teşekkür ederim.

Dediğim gibi aracımdaki tüpün henüz geçerlilik süresi var.
    Sadece çantalara baktım ama karar da veremedim.

• Yangın tüpü reflektör ilk yardım seti takoz çekme halatı vs vs üçgen bi çanta içinde gelenden aldım aynı yerden aldım bende. Kullanmadım hiçbirini inşallah asla kullanmam ama inceledim kötü değil o kadarda
    Birde yangın tüpünün yasal bir süresi mi var?
    Aldığım buydu sanırım
    http://www.hepsiburada.com/rotacar-tst-705-cam-suyukaza-tutanak-seti-24-parca-zorunlu-e-11-onayli-reflektorlu-trafik-seti-/productDetails.aspx?CategoryId=26007&productId=otrota705#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Aralık 2009; 22:49:25 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Yangın tüpü reflektör ilk yardım seti takoz çekme halatı vs vs üçgen bi çanta içinde gelenden aldım aynı yerden aldım bende. Kullanmadım hiçbirini inşallah asla kullanmam ama inceledim kötü değil o kadarda
    Birde yangın tüpünün yasal bir süresi mi var?

2 yıl kullanım ömrü, yasal olarak, yanlış bilmiyorsam...
    Hayır edemem, trafiği durdurur, reflektörü koyarım, ambulans çağırırım diyorsanız, muaneden geçebilecek herhangibir seti alın yeter.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bir kaza anında, aracınızda ki ilk yardım çantasında ki ürünlerle, yaralıya müdahale edebilecek misiniz?
    Ederim diyorsanız, mümkün miktarda bol, içeriği zengin ve kaliteli ürün alın.
    Hayır edemem, trafiği durdurur, reflektörü koyarım, ambulans çağırırım diyorsanız, muaneden geçebilecek herhangibir seti alın yeter.

sevgili burhan bu setlerin en pahalısı da en ucuzu da dandik... müdahele edebilecek seviyede değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bir kaza anında, aracınızda ki ilk yardım çantasında ki ürünlerle, yaralıya müdahale edebilecek misiniz?
    Ederim diyorsanız, mümkün miktarda bol, içeriği zengin ve kaliteli ürün alın.

Bunun için açmamıştım konuyu ancak size de teşekkür ederim.
    Allah esirgesin elbette ki...

Ancak çok şanssız bir olay geçerse başımızdan elimden geleni yapabilirim.

Zaten bu nedenle öneri rica etmiştim. Ancak belirtmem gerekiyordu; muayeneden geçmesinden ziyade içerik bakımından fiyatı ile doğru orantılı olan ürünü arıyorum. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.

• Muayene için alıyorsanız hiç almayın kiralayın daha mantıklı.
    Set olarak eğer ilkyardımdan anlıyorsanız zaten kendi ilkyardım çantanızı kendiniz oluşturursunuz.Paket almazsınız.Ben anlamadığım için tavsiye veremeyeceğim,herhangi bir çanta bana yetiyor.
  • Kiralama işine çok karşıyım. 40 50 lira verip bir set alın, her ihtimale karşı aracınızda bulunsun. Hadi herşeyi geçtim, ilk yardım seti ve yangın tüpü, araçta bulunması zorunlu materyallerdendir.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • aksaray ilinde sanayide denk geldi nakit 25 e aldım . yangın tüpü falan set halinde.

Hadi kiraladın muayeneden geçtin diyelim, yarın öbür gün bir sorun oldu acilen yangın tüpünü kullanman gerekti yada birisine ilk yardım yapman gerekti ne olacak?

Biz Türküz bize birşey olmaz dedin. Hadi diyelimki birşey olmadı, peki seni durduran polis bu tüpün kullanım süresi geçmiş ilk yardım çantanda eksikler var derse vede sana ceza kesmek isterse ne diyeceksin ?

Bu işler ciddi işlerdir. Arabamda olduğu gibi evimdede ilk yardım çantam vede yangın tüpüm var. Bugüne kadar yangın olmamasına karşın dolum tarihi yaklaşmadan yada en fazla 1-2 ay geçse bile gider tüpü doldurturum. Masrafı 10 lira ancak tutuyor.

Hayat cezalardan yada olmaz olmazlardan daha önemlidir...
    Kiralamak ya da muayeneden geçmek için istemiyorum.

Aksine aracımda bulunmasını istiyorum. Eksikliğini vicdani olarak hissediyorum.

Fiyat-Kalite orantısına sahip olan bir ürün arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlykul -- 2 Ocak 2010; 5:05:46 >

Orijinalden alıntı: Ömer

Bugün bu ürünü inceledim ama gerçekten ihtiyaçları karşılar ve güven verir nitelikte değil.

Haklısınız. İhmale gelir şeyler değil bunlar. Sonuçta 1 kere alıyorsunuz kaliteli birşey olması gerekir diye düşünüyorum.
    Trafik ihmale gelmez.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Nereden, nasıl bir set almalı? Yakın zamanda alan arkadaşların önerisi var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.