Şimdi Ara

Trafik kazası kusuruna nasıl ve nereye itiraz ederim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
60.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 4 Temmuz 2017; 10:48:36 >
  • Merhaba arkadaşlar benimde bu sağdan geçiş üstünlüğü başıma bela oldu ve 100 de 100 hatalı ben bulundum.her iki tarafta sokaktı ve ben kontrollü bir sekilde geçmek üzereyken sağdan bayır aşağı hızla gelip bana iki kapının birleştiği yerden vurdu.sigortaya itiraz etmeme ragmen klasik cevap olan geçiş üstünlüğü sağdakinin diyip kabül edilmedi ve tahkime başvurmaya karar verdim bakalım sonucta bir değişme olacak mı?

" Otomobil 100 yılı aşkın süredir kullanılan bir ulaşım aracıdır. Hindistan ineği muamelesi yapıp tapmaya gerek yoktur....!!! "
  • Merhabalar bugun kaza yaptim iki sokak kavsaginda arac benim solumdan geliyordu bende aracin sag tarafinda seyir halindeydim aracda hizini dusurmedi bende dusurmedim aracin sag iki kapi ortasina carptim expertiz raporu ne olur bilginiz varmi

• Merhabalar. Sağdan gelen aracın geçiş üstünlüğü olayı beni de vurdu. Soldan gelen bendim ve ben yolu geçtikten sonra sağdan gelen arabamın arka tekeri ve arka tampona vurarak aracı mı döndürdü. Sonuç olarak ben %100 suçlu bulundum. Üstelik onun geliş yönünde sarı hız kesicilerde vardı. Bu kanun en kısa sürede revize edilmeli. Sizce mahkemeye gitsem birşey çıkar mı?

Ayrıca 1 adet kaza yüzünden hasarsızlık indiriminiz sıfırlanır demekte yanlış olur. Poliçe şirketine bu durum değişiklik gösterir. En üst hasarsızlık indirimi bulunan bir kaskoyu ilk hasarda çok az şirket sıfıra düşürür.

Bazı şirketlerde hasarsızlık Koruma teminatı olsa bile hasarlı poliçe yenilemesinde basamağı 1 alt kademeye düşüren başka bir şirketten daha yüksek fiyat verebilir.

Onun için kasko poliçenizi yenilerken acenteniz ile bu konuları konuşarak teklifleri değerlendirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.