Şimdi Ara

Trafik Işıklarındaki Zorla Cam Silen Şahıslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum yaşamaya dahi hakkı yok varlıkların ama malesef haddini bildirmek lazım köpek sürüsü gibiler sağlam önlemler alırasanız 5-10 kişi fark etmiyor kaçışıyolar ama tabi gözü kara olmak lazım ne olursa olsun diyecebilecek kadar

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Bence güzel yapıyorsunuz ama poliste bişey yapmıyo en güzeli alın kuvvetli biber spreylerınden yakın mesafeden denk getirirseniz geçici görme çok yakından sıkarsanızda kalıcı görme kayıbı yapanları dahi var önlem almak lazım arabamda balta ve biber spreyi sırf bu tip varlıklar yüzünden taşıyorum

Araçta biber gazı + beyzbol sopası var. Çoğu kişi tepki gösteriyor ama istanbul trafiğinde ne olacağı belli değil bence şansa yaşıyoruz
  • Ay-yildiz kullanıcısına yanıt
    Ama tabi sinirlere iyi hakim olmak lazım korkutmak yeter 5 paralık varlıklar için ceza çekmeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 7 Aralık 2014; 14:06:15 >
  • arabamda bu gibi durumlar için hep 2 adet uzak menzilli biber gazı bulundururum ve ne olur ne olmaz diye 1 adette hak yemez vardır.. silme dediğim halde silip üstüne para için ısrarcı davranan tipler olursa ilk önce biber gazını sıkarım, eğer çözüm olmamışsa hak yemezle inerim ama çok şükür daha hak yemezlik bir durumla karşılaşmadım.. polislerde yardımcı olamıyor malesef, hangi birisine çözüm bulacak.. bizim kendi insanımız bitti birde bu suriyeliler geldi ve memleketin içine iyice ettiler..

Orijinalden alıntı: mavipasa

hukuk devletinde yaşıyoruz. sadece kuru ihbarla yetinmeyin, zabıt tutturup dava açınız. vatandaş yazılı şikayet etmezse polisin gelmesi hiç bir işe yaramaz.

Tabi tabi, sokaktaki her insan müsvettesi için dava açmaya kalksak hayat mı yaşanır, hem neyle zabıt tutacağız, adam sen onunla iletişime geçmeden toplaşıp saldırıyorlar, polis ne yapsına geliyor laf, polis tabi içeri tıktıklarını 1 ayda dışarı salarsa dışarısı böyle adilerle dolar, milletin hayatına gasp eden. Ki bunları polis karakola bile götürmümemiştir sen ben daha fazla girmişizdir, bu tür herifler birilerini öldürmedikçe ceza almaz. Uzun lafın kısası bunların ceza alması için Türkiye hukuk sisteminde illa ölmemiz, haberlere çıkmamız gerekiyor. Birde yetmezmiş gibi, suriyelileride takviye olarak yurda salar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 7 Aralık 2014; 14:48:10 >

• tek cozum aynayi dokundurmak giderken yerde dondugunu gormek zevk veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Üzerine sürün son anda frene basın basmasanız bile olur koşarlarsa yine dip gaz bakalım bi daha gelebilecekler mi be hiç hız kesmem kimse yokmuş gibi basarım sonra köpek gibi korkarak kaçarlar zaten kapıları da kitlerim zevkli bile oluyor diyebilirim.

senden sonraki gelenlerden çıkartmaya kalkıyorlar kinlerini birde bunu düşünmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Turan Güneş bulvarında zorla park parası isteyen veleti polise şikayet ettim. Fakat gördüm ki 1 kişi değiller. Parkçılar sürekli kıyafet değişiyorlar. Polis 2 tur atıp gitti. Tekrar ortaya çıktılar.

• Yani polise şikayet ederek onları en fazla rahatsız edebilirsiniz. Bu konuda yasal bir düzenleme çıkmadığı sürece ne otobanda şarj aleti,muz,çiçek,araba silme bezi satanlardan kurtulunur nede ışıklarda zorla cam silen elemanlardan kurtulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

memleket iyice acayip bir hal almaya başladı
  • Samsunda çok fazla rastlamadım ama efendi gibi sileyimmi abi dese sil deyip 1 lira veririm ama cama atlayıp pis bezle camı kirletirse kim olursa olsun kafasından tutup kaldırıma vururumKimse kimsenin malına veya keyfine taciz etmeye hakkı yok

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.
  • Siz de aynı tepkiyi verirseniz azalma veya bir faydası olabilir.Yoksa koyun gibi Cebinizdeki bozukları avuçlarına doldurursanız yarın camızı silmez kırarlar üstüne para isterler

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.
  • Yıkamasına fırsat vermeden sileceklerinizi çalıştırın vazgeçeceklerdir.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Geçen gün de arkadaşla Mecidiyeköy tarafından geçiyorduk, ışıkta ilk sıraya düştüm ne yazık ki. Hemen bunlardan biri yanaştı ön cama sprey sıkıp süngerle ve cam-çekle silmeye yeltendi, camım hafif aralıktı elimi çıkarıp silme gerek yok dememe kalmadan davrandı.
    Soğukkanlılığımı koruyup aracın tüm camlarını kapatıp kapıları da kilitledim. Süreyi kollamaya başladım. Bu işi bitince dilenmeye başladı, baktım bana el kol işareti yapıyor. Ben de içeriden ne var gibisine elimi salladım, ben istemediğim halde neden siliyorsun diye bağırdım. Yok param dedim.
    Baktım hala bıdırdanıyor, müziği gösterdim duymuyorum diye de kulaklarımı gösterdim.
    Dilenmekten bıktı, baş edemedi döndü arkasını gitti.

Bu tür beleşe yaşayan, bir işe girmeyip milletin sırtından geçinmeye çalışan her parazitin Allah müstehakını versin diyorum, bela okuyamıyorum çünkü. Aracıma herhangi bir zarar verseydi bile araçtan inmez beklerdim, o esnada tek yapacağım ise polisi aramak olurdu.
    Yine de aracımda güvenlik tedbirlerim mevcut, yapılı da biriyim umarım kullanmak zorunda bırakmazlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.