Bildirim
Trafik Cezasının Nerede ve Neden Yazıldığını Nasıl Öğrenirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İlk önce vergi dairesi eğer vergi dairesindeki kağıtta da tam olarak neyden yazdığı belli değilse hangi memur veya hangi trafik şube yazmış onu öğrenmen lazım ki mutlaka ceza makbuzunda yazıyordur.Ondan sonra o karakola gidip arşivden dosyayı bulup baktırman lazım. Bir de e-devlet var,oradan da neden ceza yediğine bakıyorsun. -
arkadaslar trafik cezaları taksitle ödenebiliniyormus galiba bu doğrumudur , bi kaç gün içinde ödemem gereken bi ceza var 270 tl lik bunu taksite nasıl böldürebilirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutu
İlk önce vergi dairesi eğer vergi dairesindeki kağıtta da tam olarak neyden yazdığı belli değilse hangi memur veya hangi trafik şube yazmış onu öğrenmen lazım ki mutlaka ceza makbuzunda yazıyordur.Ondan sonra o karakola gidip arşivden dosyayı bulup baktırman lazım. Bir de e-devlet var,oradan da neden ceza yediğine bakıyorsun.
cevabınız için teşekkürler yalnız bana ceza makbuzu falan gelmedi vergiyi yatırırken öğrendim ağustosta yazılmış faiz işlemiş orada sordum neden yazılmış olabilir diye bilemeyiz dedi -
quote:
Orijinalden alıntı: FRED BAKER
arkadaslar trafik cezaları taksitle ödenebiliniyormus galiba bu doğrumudur , bi kaç gün içinde ödemem gereken bi ceza var 270 tl lik bunu taksite nasıl böldürebilirim ?
HSBC Advantage kredı kartı ıle taksite boluyor.Gecen gun bana boyle bır maıl gelmıstı -
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutu
İlk önce vergi dairesi eğer vergi dairesindeki kağıtta da tam olarak neyden yazdığı belli değilse hangi memur veya hangi trafik şube yazmış onu öğrenmen lazım ki mutlaka ceza makbuzunda yazıyordur.Ondan sonra o karakola gidip arşivden dosyayı bulup baktırman lazım. Bir de e-devlet var,oradan da neden ceza yediğine bakıyorsun.
cevabınız için teşekkürler yalnız bana ceza makbuzu falan gelmedi vergiyi yatırırken öğrendim ağustosta yazılmış faiz işlemiş orada sordum neden yazılmış olabilir diye bilemeyiz dedi
Size gelmemiş olabilir ama maliyeye gelmiştir.Kağıda bakarlarsa bilirler ama tabi bakmak zor iş kim uğraşacak mantığı ile size cevap vermişler.
-
merhabalar, yıl 2016 oldu ancak ceza detayının tahakkuk fiş no yada seri/sıra no ile sorgulaması yapılamıyo,
eğer detay görüntülenen bi yer varsa ben bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 24 Mart 2016; 14:09:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X